אוקי! אז הסניידר קאט!מפוחית
דאאאאם
איזה דבר!
הו גאד
אני פשוט מאושרת
(אם כי, אני חייבת לציין, לא הייתה לי בעיה גדולה נורא בזמנו עם ליגת הצדק של וידון, הייתי נאיבית וחדשה בעולם הזה וזה הספיק לי, אבל עכשיו, הו וואו!!!)
זה היה מדהים!
ברמות שאין דברים כאלה
באמת אבל
היו כמה דברים שגרמו לי לעקם את האף, כמו לראות את באטמן אופטימי ומעודד אחרים, בררר, אבל נו שוין, אף באטמן אחר לא היה מתדרדר לשם, אבל אני מניחה בשביל זה יש את בן אפלק, (אני ממש מחכה כבר לבאטמן של פטינסון, זה הולך להיות מעניין, במיוחד אחרי מגדלור🤩)
אגב באטמנים אחרים, אלפרד פה היה סוליה של נעל בית וממש לא חמוד ולגמרי גרם לי להתגעגע לאלפרד של מייקל קיין החמוד
נו שוין
אבל יואו שזה היה טוווווב
היה נחמד לראות את סייבורג תופס את מקומו הראוי בתהליך הגיוני
אם כי אבא שלו לגמרי היה יכול להפעיל את קופסת האם מחוץ לתא ולא לפורר את עצמו, אבל מי אני שאביע דעה על ההקרבה שלו⁦🤷🏽‍♀️⁩
ג'ייסון ממואה! היחיד שיכול היה לגרום לאווקמן להיראות מגניב, ויואו שהוא עשה אתזה טוב! טאוב שהורידו את כל הטיפשיות מליגת הצדק הקודמת
לטעמי היה אפשר להוריד את מירה, היא נאאא, ופשוט לקבל קצת יותר מוויליאם דפו😍
גם בארי היה מוצלח יותר פה, כמובן, עדיין אני מעדיפה את בארי של גרנט גסטון מאשר של עזרא מילר, אבל עדיין, התקדמות😅
ומסע בזמן יו גייז🥳 זה הזכיר לי את הקמיאו של מילר בקרוסאובר, שסופסוף יקראו לו הפלאש |מקפצץ| אחחח אני אוהבת אותם
הו מייגאד שאני ממש פיתחתי עכשיו תקווה חדשה ליקום של דיסי, אם הם יישמרו על סניידר טוב טוב, כמובן
הסוף בלבל לי את הצורה והייתי נטולת מילים לגמרי, אבל הג'וקר פה היה נראה טוב יותר מאשר ביחידת המתאבדים |מקיא מנטלית| לא שזה היה קשה, כמובן, אבל שוב, יש תקווה לשיפור עכשיו
יאוזה שזה היה טוב!
והצייד ממאדים סופסוף הופיע!!!😍😍😍 אשכרה קפצתי בפעם הראשונה שהוא היה על המסך, ובפעם השניה פשוט הייתי מאושרת
הוא אחד הדמויות האהובות עלי בדיסי!
הרבה דברים בלבלו אותי, כל החזיונות האלה, לא הבנתי אותם, או את מקורם, אבל הם תרמו לאווירה ובאמת הפכו כמה רגעים לעותקי נשימה לגמרי
היה לי כיף
ממש אבל!
וואו
ניסיוןחדשכאן
דָּאָאָאָאָם
אֵיזֶה דָּבָר!
הוֹ גָּאד
אֲנִי פָּשׁוּט מְאֻשֶּׁרֶת
(אִם כִּי, אֲנִי חַיֶּבֶת לְצַיֵּן, לֹא הָיְתָה לִי בְּעָיָה גְּדוֹלָה נוֹרָא בִּזְמַנּוֹ עִם לִיגַת הַצֶּדֶק שֶׁל וְיָדוּן, הָיִיתִי נָאִיבִית וַחֲדָשָׁה בָּעוֹלָם הַזֶּה וְזֶה הִסְפִּיק לִי, אֲבָל עַכְשָׁו, הוֹ וּוָאו!!!)
זֶה הָיָה מַדְהִים!
בְּרָמוֹת שֶׁאֵין דְּבָרִים כָּאֵלֶּה
בֶּאֱמֶת אֲבָל
הָיוּ כַּמָּה דְּבָרִים שֶׁגָּרְמוּ לִי לְעַקֵּם אֶת הָאַף, כְּמוֹ לִרְאוֹת אֶת בְּאַטְמָן אוֹפְּטִימִי וּמְעוֹדֵד אֲחֵרִים, בַּררר, אֲבָל נוּ שׁוֹיְן, אַף בְּאַטְמָן אַחֵר לֹא הָיָה מִתְדַּרְדֵּר לְשֵׁם, אֲבָל אֲנִי מַנִּיחָה בִּשְׁבִיל זֶה יֵשׁ אֶת בֶּן אַפַלְק, (אֲנִי מַמָּשׁ מְחַכֶּה כְּבָר לַבְּאַטְמָן שֶׁל פֵּטִינְסוֹן, זֶה הוֹלֵךְ לִהְיוֹת מְעַנְיֵן, בִּמְיֻחָד אַחֲרֵי מִגְדַּלּוֹר🤩)
אַגַּב בְּאַטְמָנִים אֲחֵרִים, אַלְפְרֶד פֹּה הָיָה סֻלְיָה שֶׁל נַעַל בַּיִת וּמַמָּשׁ לֹא חָמוּד וּלְגַמְרֵי גָּרַם לִי לְהִתְגַּעְגֵּעַ לְאַלְפְרֶד שֶׁל מַיְקְל קַיִן הֶחָמוּד
נוּ שׁוֹיְן
אֲבָל יוֹאוֹ שֶׁזֶּה הָיָה טוֹוֹוֹוֹוֹב
הָיָה נֶחְמָד לִרְאוֹת אֶת סֶיְבּוּרְג תּוֹפֵס אֶת מְקוֹמוֹ הָרָאוּי בְּתַהֲלִיךְ הֶגְיוֹנִי
אִם כִּי אַבָּא שֶׁלּוֹ לְגַמְרֵי הָיָה יָכוֹל לְהַפְעִיל אֶת קֻפְסַת הָאֵם מֵחוּץ לַתָּא וְלֹא לְפוֹרֵר אֶת עַצְמוֹ, אֲבָל מִי אֲנִי שֶׁאַבִּיעַ דֵּעָה עַל הַהַקְרָבָה שָׁלֵו⁦🤷🏽‍♀️⁩
גִּ'יְּסוּן מְמֹאָה! הַיָּחִיד שֶׁיָּכוֹל הָיָה לִגְרֹם לֶאֱוַקְמָן לְהֵרָאוֹת מַגְנִיב, וְיוֹאוֹ שֶׁהוּא עָשָׂה אֶתְּזָהּ טוֹב! טָאוּבּ שֶׁהוֹרִידוּ אֶת כָּל הַטִּפְּשִׁיּוֹת מִלִּיגַת הַצֶּדֶק הַקּוֹדֶמֶת
לְטַעְמִי הָיָה אֶפְשָׁר לְהוֹרִיד אֶת מִירָה, הִיא נָאאא, וּפָשׁוּט לְקַבֵּל קְצָת יוֹתֵר מִוִּילְיָאם דֶּפּוֹ😍
גַּם בְּאֵרִי הָיָה מֻצְלָח יוֹתֵר פֹּה, כַּמּוּבָן, עֲדַיִן אֲנִי מַעֲדִיפָה אֶת בְּאֵרִי שֶׁל גְּרַנְט גַּסְטוֹן מֵאֲשֶׁר שֶׁל עֶזְרָא מֵלֶר, אֲבָל עֲדַיִן, הִתְקַדְּמוּת😅
וּמַסָּע בַּזְּמַן יוּ גַּיֵּז🥳 זֶה הִזְכִּיר לִי אֶת הַקְּמִיאוֹ שֶׁל מֵלֶר בֶּקְּרוֹסֵאוֹבֶר, שֶׁסּוֹפְסוֹף יִקְרְאוּ לוֹ הַפְלָאשׁ |מְקַפְצֵץ| אַחחח אֲנִי אוֹהֶבֶת אוֹתָם
הוֹ מִיִּגָּאֵד שֶׁאֲנִי מַמָּשׁ פִּתַּחְתִּי עַכְשָׁו תִּקְוָה חֲדָשָׁה לַיְּקוּם שֶׁל דַּיְסִי, אִם הֵם יִשָּׁמְרוּ עַל סְנַיְדֶּר טוֹב טוֹב, כַּמּוּבָן
הַסּוֹף בִּלְבֵּל לִי אֶת הַצּוּרָה וְהָיִיתִי נְטוּלַת מִלִּים לְגַמְרֵי, אֲבָל הַגּ'וֹקֵר פֹּה הָיָה נִרְאֶה טוֹב יוֹתֵר מֵאֲשֶׁר בִּיחִידַת הַמִּתְאַבְּדִים |מֵקִיא מֶנְטָלִית| לֹא שֶׁזֶּה הָיָה קָשֶׁה, כַּמּוּבָן, אֲבָל שׁוּב, יֵשׁ תִּקְוָה לְשִׁפּוּר עַכְשָׁו
יְאוֹזֶה שֶׁזֶּה הָיָה טוֹב!
וְהַצַּיָּד מִמַּאְדִּים סוֹפְסוֹף הוֹפִיעַ!!!😍😍😍 אַשְׁכָּרָה קָפַצְתִּי בַּפַּעַם הָרִאשׁוֹנָה שֶׁהוּא הָיָה עַל הַמָּסָךְ, וּבַפַּעַם הַשְּׁנִיָּה פָּשׁוּט הָיִיתִי מְאֻשֶּׁרֶת
הוּא אֶחָד הַדְּמוּיוֹת הָאֲהוּבוֹת עֲלֵי בְּדַיְסִי!
הַרְבֵּה דְּבָרִים בִּלְבְּלוּ אוֹתִי, כָּל הַחֶזְיוֹנוֹת הָאֵלֶּה, לֹא הֵבַנְתִּי אוֹתָם, אוֹ אֶת מְקוֹרָם, אֲבָל הֵם תָּרְמוּ לָאֲוִירָה וּבֶאֱמֶת הָפְכוּ כַּמָּה רְגָעִים לְעָתְקֵי נְשִׁימָה לְגַמְרֵי
הָיָה לִי כֵּיף
מַמָּשׁ אֲבָל!
וָאוּ
אבל למה? |מבולבל|מפוחית
ואומנם ניקוד זה לא הנקודה החזקה אצלי
אבל מלא שגיאות חביבי
ניסיתי לראות אולי זה יגרום לי לקרוא את זהחדשכאן
שרדתי רק את השליש הראשון 🙈
זה ניקוד של נקדן..
את לא באמת חושבת שעברתי על זה.. 😏
כמובן שלא, אני פשוט מביעה ביקורת כי למה לאמפוחיתאחרונה
אבל לכן העלתי את השאלה בכותרת
למה?
חשבתם שיהיה טוב?!תתעלמו ממני
הצחקתם אותי...
לא רק חושבארץ השוקולדאחרונה
אלא בטוח.

מאחל רק טוב גבר

ורק משתי מילים אני הכי פוחדנועה.

ראש השנה

בעעע

לא אוהבת. ועוד חג של יומיים

חלום שלי לטוס לחו'ל לכל החגיםםם

מבאס לשמועמקפיצים נטושים

אני דוקא די אוהב אותו

למה אוהב?נועה.
ימי רוממות מיוחדיםמקפיצים נטושיםאחרונה

עם תפילות מרוממות

וואי, מבאסארץ השוקולד
מאחל שתהיה שנה טובה בהרבה
אמן!!נועה.
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

מממ.. תודהמקפיצים נטושיםאחרונה

יחסית מסביר. קצת. אולי.
ספסל אחורי של אוטובוס משהו..

חשט?אורה2x
!!!ריבוזום
מה שלומך?
תקשיבייייאורה2x

אני עוברת על המסרים פה והשיחות אישיות.. כמה דרמות!! ואני לא זוכרת כלום! מביך למדי.

ולמה כשאני נכנסת לשיחה עם פצלש כתוב לי שהיא מחוברת?!

מה איתך?

המפגש טד יצא לפועל?

עוד אפשר להירשם? 😇

ריבוזום

האחרון שניסינו להרים לא, למיטב זכרוני...

אבל היו שניים שכן, והם גם היו ממש טובים! בכלל הפורום הזה היה איכותי, אחותי |נוסטלגי|

ועדיין איכותיארץ השוקולד

כתבנו פה כל דבר איכותי שהיה בשנה האחרונה, אפשר לראות בקלות כמה זה

וואו, התגעגעתיארץ השוקולד
מה שלומך???
וואיזיויקאחרונה
אין לי כוח לשבת הקרובהנועה.

מלא אנשים שבאים להתארח ועושים מלא רעש ברחוב ומשאירים בלאגן ולכלוך...

לא כזה מגניב לבוא לפה

ואם אנשים קוראים פה- צריכה המלצהנועה.
לסדרות או תוכן כלשהו קליל ומצחיק...
ספרים - ספרי אריך קסטנרארץ השוקולד
סרטונים קצרים - אנדרדוס, ברדק, אלה של האקדמיה ללשון העברית
הנה 3 המלצותעשב לימון

סדרות של כאן ארכיון- קרובים קרובים, סטרייט ולעניין.

בפייסבוק- עמוד בשם "הקופסה- רק דברים טובים", יש בו בדרך כלל קטעים מצחיקים מסרטים ישראלים ישנים..

מבאסארץ השוקולד
מקווה שהשבת איכשהו עברה סביר?
כן ב"הנועה.
לפחות זהארץ השוקולדאחרונה
והנה עוד בנאדםריק סאנצ'ז

שמגיע לפורום נטוש ותוהה על טיבו

והנה חיוך השמש העולה נפרש על פנינוהוד444
הנה עוד אחד
מזדההבאליןאחרונה
מישו זוכר מה הניק האחרון של שוברת גלים?שירה ניקוד

או- מישהו שמכיר אותה במציאות יודע מה שלומה?

תמסרו לי שנזכרתי והתגעגעתי

מה קורה פורום טרוליםםםםםםם????אריק מהדרום

אולי יעניין אותך