קשה לי.
לבד.
ככ לבד.
אין לי אף אחד.אין לי אף אחד.
זר.אני זר.לעצמי.לעצמי.לעצמי.
רוצה לקלל.
לקחת עוד סיגריה?אין לי כוח.באמת שהכוח..הוא לא.אין בי כוח.אין בי כלום.מרוסק לי.באמת ששבור.
מכורה.
יש בעיה להיות משועבד למשהו?יש בזה בעיה?למה תמיד אומרים שזה בעיה להיות מכור למה.ונכון,זה להזיק לגוף.אבל למה אומרים שיש בעיה להזיק לגוף?ונשמרתם?אבל התורה הזאתי..מי אמר שהיא אמת.למה ללכת לפי הזיות?אבל אוליי זה לא הזיות.אני לא מבינה כלום.קשה לי.אני רוצה לפחות אמון בעצמי.אמון במשהו.אין לי אמון באף אחד.ולבד.אני רוצה לדבר עם מישו וקשה לי להוציא דברים שיושבים על הלב.אני מפחדת להיפגע.מפחדת לפגוע.אני רוצה לקלל.מה זה רע?מה זה טוב?מה זה.אני צכה את הרב'ה שיקשיב לי.רק.ורציתי ככ.רציתי ללכת לרב'ה שלוימה היום.רציתי ככ חזק.ואמא לא אפשרה ואמרה שמסוכן ולילה.ולא יכולתי.הרגשתי שאני צכה לבכות.ורק עליו.ושם מצליחה לשחרר עד הסוף.ואין אטימות.והיה לי רגוע אתמול אצל דוד המלך ורציתי עוד חזק אבל אוטובוס אחרון.והייתי צכה לישון שם.ילדת רחוב.ופחדתי שמישו יעיק פתאום.אבל גם לא היה אכפת כבר שמישו יעשה משו.רק פחדתי שידאגו ויזמינו שוב משטרה.ודיי.אני מתגעעת לרב'ה שלוימה.הדלקתי לו נר בסוף וזה האיר אותי.עשה לי חם בלב.אבל אני צכה אותו.דיי קשה לי ככ.ולפחות דאגתי ללב שלי ולא נשארתי הלילה בבית.למרות שכל הזמן האחים ואמא אמרו להישאר אבל דיי הייתי יותר מידיי שם.יותר מידיי הייתי בבית הזה.כמה רע לי שם כמה.כמה זה מקום לא מוגן.זה מפחיד.ואשכרה רציתי להירדם אתמול בחצר אבל היה קר כבר אז נכנסתי שוב לבית.קשה שקשה ככ בבית.ושעד כדי כך זה המצב.השפל.ואני רוצה לחזור לזה.וששוב יהיה אכפת לי מעצמי.רוצה לרצות.
ודיי פף צכה סיגריה.אין לי כוח כבר.באמת שכבר שכחתי הכל.ומבולבל ומבולבל ומבולבל.אני רוצה לרצות אמת.לרצות חזק ועדין.ושיהיה רוגע ושארגיש רוגע ושהוא יהיה רוגע אמיתי.
ותן בי אומץ רק לדעת את כוחי.להאמין בעוצמתי.להאמין בשליחותי.לדעת שיש לפיד.בוער בנשמתי.
רוצה להאמין.רוצה להאמין במשהו באמת.ובלי הזיות.אני מפחדת להיות עם פסיכוזה.מפחדת ככ.ואולי יש לי רק שאנלא מודעת ואני מפחדת מהכל.אני מפחדת לחיות.
רוצה לצעוק לאבא אחד.לאבא ששומע.ולדעת שיש אבא שומע ומקשיב תמיד.ואני לא יודעת כלום.דיייייייייייייייייייייייי.