כיוון שיש לי לפסח רק סיר גדול בשרי סיר גדול חלבי וסיר קטנטן (2.5 ליטר) פרווה (כרגע)
צריך לעשות סדר מה מכינים אחרי מה ואיך מסתדרים שלא נפספס.
אז האוכל שמכינים בסיר הוא:
מרק תימני (לליל הסדר)
מרק עוף עם קניידלאך (לליל שבת)
אורז (אפשר בסיר הקטן)
סלק (אפשר בחלבי)
סלט גזר (אפשר בחלבי)
דוקא - חרוסת תימנית (אפשר בקטן)
ביצים קשות (אפשר בחלבי או בקטן)
מממ לא מסובך. תכל'ס הבעיה היא המרקים.
נכין את המרק של ליל שבת. יתקרר נעביר לקערה גדולה ונכסה בנייר כסף. נכין מרק לליל הסדר.
בליל שבת את המרק שנשאר מעבירים לקערה בינונית/קטנה במוצש שוטפים את הסיר, מכניסים לתוכו מרק מהקערה הגדולה ומחממים (ומורחים את הגדה כדי שיהיה מרק חם)
כל השאר זה לבשל ולשים בקופסה
)
)

