פריקהלעבור את הנהר
היום היה לי פגישה עם מנהלת של איזה מוסד לימודי
היה מזעזע ביותר, היא בקושי שאלה ודיברה עלי. היא התייחסה רק להורים,
כן, להורים החמודים שלי שגרושים מאז שהגיעו לרבנות נשואים ויצאו גרושים.
לאבא שנשא לו אישה נוספת ולשלושת הילדים שנולדו להם.
ולאמא האהובה שלי שעשתה שטויות רבות מנשוא ולבסוף נותרה בחוץ. לבן זוג שלה.
לעובדה שהיא חילוניה ואני דתית ואנחנו גרות ביחד.
למערכת היחסים שלי עם אבא (תספרי לו שקיבלת מחזור? וואט??? ברור שאני יגיד לו. בעיקר הוא יבין לבד כי הוא רואה שאני עצבנית יותר מהרגיל....הוא אבא שלי! הלואווווו!!! )
לאיך אבא מתייחס לאמא. האם יש ביניהם קשר כרגע (כן ממש. יש להם קשר נינוח וקסום, מלא שלווה ועזרה ואחווה הדדית).
למה אני בעצם לא עוברת לגור עם אבא (כי נוח לי יותר אצל אמא.... ואבא עם כל הכבוד בנה לו בית אחר משלו. זה לא המקום שלי. סורי)
איך אני מצליחה לשמור על הלכות והליכות בבית שהאמא היא חילונית. (דבר ראשון אמא עוזרת לי בזה מאוד. מכינה איתי את השבת וכזה, עושה הכול כדי שאני יוכל לחיות את חיי כמו שאני רוצה. דבר שני כשאני צריכה משהו אני הולכת לאבא או לאחותי/אחי שנשואים כדי לשאוב כוח)
וכל השיחה הזו הייתה בכזה טון מזלזל, כאילו תראי את המשפחה ההרוסה שלך, למה שאת תצאי אחרת?
למה בכלל שנקבל אותך לפה אם זה יהיה העתיד שלך בסוף? את יודעת כמונו שזה ככה הולך להיות אז למה את בכלל נאבקת לשינוי?
ואז התפרצתי וצעקתי לה בקול, אני בוחרת איך החיים שלי יראו! את ולא המשפחה שלי ולא אף אחד אחר בעולם יכול לקבוע לי איך יראה העתיד שלי. הוא שלי! ורק אני מעצבת אותו!
ואם ’הוד מעלתה’ רואה שאולי זה מה שיצא ממני את צריכה להתבייש בעצמך! את לא אשת חינוך! את מיאשת את הבנות! לא מעודדת אותם לצמיחה ושינוי! ואם זאת הגישה של הבית ספר הזה אני לא רוצה להיות פה! באמת תודה לך שאולי בסוף תועלי בטובך הרב לקבל אותי. אני לא רוצה גם להיות פה! שלום ולא להתראות! וניתקתי את הזום.

אני פשוט רעדתי מכעס. כולי רעדתי. במבט לאחור אני לא מצטערת שאמרתי לה את זה. ממילא זה הגיע להם ואני מקווה שהיא תפנים את זה ותעשה שינוי.
אבל עכשיו אני עדיין תקועה עם הבעיה הקודמת, מוסד לימודים.
ניראה לי אני כבר יודעת מה תהיה התשובה של המנהלת הזו....
אז בכול מקרה צריך לקוות לטוב וזהו.

תודה הרבה שפרקתם יחד איתי. עזרתם לי מאוד❤
אוישאלפיניסטית
עבר עריכה על ידי אלפיניסטית בתאריך י"ב בניסן תשפ"א 03:19

שלום אהובה. זה נשמע ממש מעצבן.

איזה אנשים לא הוגנים יש היום

בבקשה אל תתני לאף אחד לייאש אותך או להסביר לך שאין לך סיכוי להחליט ולבחור. את חזקה!!!

מקווה שתמצאי מהר מוסד לימודי שתהני בו ויעזור לך לצמוח. (אמרתי 2 פרקי תהילים להצלחתך)

ליל"ט! חלומות פז!!

אימאלה, את פשוט ענקית. אין לי מיליםציפור מדבר.
וואי, עצוב⁦כיפת ברזל-סרוגה
אוף. בהצלחה לך!
יפה שלי! אוהבת אותך איך שאת! אל תשתני בחיים!Love the world
עבר עריכה על ידי Love the world בתאריך י"ב בניסן תשפ"א 07:16
גם אחרי כל הקושי שאת עוברת. גם אחרי הנפילות וההתפרקויות שלך,
את ממשיכה להיות חזקה, זה מטורף! תקלטי את זה!
לא כל אחת מסוגלת לעבור את זה ולהמשיך להישאר איתנה באמונה שלה, את מיוחדת ושונה מכולם,
יש לך עוצמות נפש עצומים, ואת גם משתמשת בהם! ועוד איך!
תראי איך את תמיד אומרת לי שלכול אדם יש תיקון בעולם ולך כנראה יש תיקון גדול יותר משל השאר, ואת בסדר עם זה ואפילו מחייכת לי חיוך קטן ואומרת שזה רק לטובה.
אני מעריצה שלך! הלוואי הייתי מצליחה להגיע לאחוזון קטנטן ממידת אמונה שלך! לא הרבה ניחנו במתנות שמים כאלו. ומעטים עוד יותר יודעים איך להשתמש בהם,
אבל את יודעת, ומשתמשת ומנצלת אותם.
ואני גאה בך כול כך אהובה שלי. וגאה להיות חברה שלך, גם כשהיה לנו קשה ובכינו ביחד את זאת שתמיד הרמת אותנו מהבור והיאוש. אף פעם זה לא היה הפוך.
ועכשיו גם כשלך קשה את מעודדת ומרימה את עצמך לבד, את מיוחדת בטירוף
ואני כול כך אוהבת אותך את אפילו לא מבינה כמה.
תזכרי יפה שלי. אלוקים אוהב אותך מאוד, ונותן לך ניסיונות ומכשולים קשים מאוד. אני יודעת...
אבל הוא גם נתן לך את הכוח לעמוד מולם, בגב זקוף! בראש מורם! להגיד להם שיש לך את הכוח לנצח אותם. לא משנה כמה חזקים הם נראים, את הרבה יותר!
וכשקשה את יכולה לספר לו, לאלוקים, לאבא שלך ששומר עליך מכל משמר, את יכולה לפרוק ולבק עזרה. והוא ייתן לך בדיוק מה שאת צריכה עכשיו. בדיוק את הצורך הנכון והמתאים, כי הוא אוהב אותך כל כך ורוצה שיהיה לך רק טוב.
מהממת אחת! תרימי ראש למעלה לשמים תראי את הכוכבים את הירח, תראי שהוא שמר ומשגיח עליך. ותגידי לעצמך מה שתמיד אמרת לי שבסוף יהיה טוב כי זה מה שהוא רוצה בשבילך.
אל תשכחי את זה. בסוף יהיה טוב וזה גם יהיה שווה את זה!
אלופה שלי! שולחת נשיקות וחיבוקים
ובעיקר את את הרצון שלי להחזיר לך טובה ולעודד אותך כשקשה.

אוהבת אותך מכאן ועד אין סוף!!!
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
😭😭😭😭לעבור את הנהר
אני לא יכולה איתך! את פשוט מהממת!
אני יושבת פה ובוכה לי מהרגשות האלו, את יודעת שאם יש משהו בעולם שאותו באמת צריך להעריך זה את מי שיודע להשתתף בצער ובשמחה של השני בלב שלם.
ואת, זה פשוט את. אין לי מה להוסיף.

אין אימוג’י שיביע את מה שאני רוצה להביע, אז פשוט חיבוק ענק בסדר?
תגובה מדהימהשִׁירָהאחרונה

אימאלה. את פשוט מהממת.רודף אהבה בימים
איזה חזקה את
בהצלחה אהובה❤️
..רוח סערה
חיבוק נשמה
זה מכאיב ולא פייר. אני יודעת מה אני הייתי עושה(או לפחות יודעת שזה הדבר הנכון,למרות שזה בטח מורכב)- מתרחקת ממקום שמתייחס אליי בצורה כ"כ שטחית ובוטה

מקווה שתמצאי את המקום הנכון שיעשה לך טוב.
וואו אלופה!שִׁירָה

בעז"ה תמצאי מקום שיקבל אותך באהבה בלי לבחון אותך יותר ממה שבוחנים את כולן

ושיהיה מקום שתאהבי ותשמחי בו

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך