חברים יקרים אתם בטח זוכרים אותי..![]()
הרבה זמן לא הייתי פה הייתי- בריסטארט על החיים שלי.
ב"ה קיבלתי גט לאחרונה ונגמר סופית הפרק הזה בחיי. רגשותיי מעורבים בין הקלה, שקט טוב ועד ריק שפתאום נוצר, פספוס והחמצה על כל הזמן שבזבזתי והרבה הזדמנויות חדשות שקופצות. זה מטלטל המשמעות של להיות גרושה גם אם זה בלי ילדים. החוסר, העיכול של הדברים וגם השמחה שוואו, אני כבר לא נמצאת במקום שעשה לי כל כך רע. אני מרגישה הרבה יותר טוב מהתקופה המטורללת שהייתי כותבת פה ולאט לאט מבינה את הסחרור שהייתי נמצאת בו בזוגיות הלא בריאה הזאת. ב"ה אני בטיפול רציני כבר כמה חודשים שממש מעט מעבד את הפרידה והרוב האמת עוסק בנסיבות חיי שהובילו לזוגיות הזאת, טיפול שורש רציני לחיים מקווה שזה יעזור להמשך (ממליצה לכל אחד
תוך כדי קבלת הגט גם התרחש עלי עוד ניסיון ענק בחיים שהייתי שמחה כל כך לשתף אבל אני לא יכולה. ניסיון קשה יותר מהגירושים שכרגע מרגיש שכל האדמה שלי מתערערת ואין לי משהו יציב להישען עליו חוץ מעצמי וה'- שזה משמח ממש כי אני מגלה את עצמי ואת הקשר לריבוש"ע אפילו יותר.
אני רוצה להודות לכם כולם, עזרתם לי מאוד בכל הזמן שהייתי נשואה, אני מגוללת את ההודעות שלי ורואה את התהליך שעברתי בנישואים ופה הרבה בעזרתכם, כי לא כל הזמן היה לי את מי לשתף ואתם גם הקשבתם אבל בעיקר באמת נתתם עצות טובות. הייתם שיקוף ומראה מצוינת לפני הדברים. בהתחלה חשבתי שזה רק לשיתוף אבל הדברים שאתם רושמים אשכרה עוזרים! איזה טוב
שבוע טוב ובשורות טובות לכולם