כלומר, לא החשבתי את המדרסים-600 שח, קורס שבעלי נרשם וביטל- 700, הוצאות פסח- 600-800 בחישוב גס, ספרי לימוד-600, פלא-450, ובטח שלא החשבתי דברים גדולים יותר כמו החלפת הצנרת בשירותים (עדיין לא החלפנו אבל נראה שאין מנוס) ברית (גם עדיין לא) וכו'
קיצור, רק הדברים הקטנים יצאו לנו כ4200 בפחות מ7 חודשים!! ה נורמלי??
אני אפילו לא שואלת מצד הכסף, פשוט רוצה לדעת אם זה נורמלי או שמשהו אצלינו דפוק, אולי אני סתם מפונקת שקונה מה שבא לי ומחליפה חפצים ומכשירים סתם כי הם כבר לא הכי טובים או שמצאתי איזה שידרוג של החפץ
דוגמאות להוצאות כדי שתבינו באיזה סוג דברים מדובר-
-4 מינים
-קישוטים לסוכה
-ימי הולדת (עוגה עם סוכריות, בלוני הליום, חטיפים, מתנה קטנה)
-כסא פלסטיק (אחד נשבר)
-מתקני כביסה (נשברים כל שניה ופה אני מפונקת ולא אוהבת את המתקן המגושם מפלסטיק שמחזיק יפה)
-מטאטא ויעה
-עוד מטאטא ויעה
-עוד מטאטא ויעה
-עוד מטאטא ויעה (חח, הם כל הזמן שוברים אותם)
-כלי כתיבה בכמויות (הם נאבדים אצלינו בקצב)
-יצירות ומשחקים קטנים
-קופת גן-200 שח
-נסיעה לניחום רחווווק-200 שח
-רולר, קורקינט, אופני איזון(סבתא שילמה) אופנוע
-סכו"ם
-עוד סכו"ם
-עוד סכו"ם
-מחבת
-מלאאאא דברים קטנים פה ושם (מקלף, כף טיגון, פלסטרים בקבוקים לבי"ס וכו)
-שרשראות לאופניים
- 3 ספרי עיון
-מפזר חום
ויש עוד דברים שאנחנו כבר יודעים שנצטרך בקרוב (מאווררים, דברים ללידה- שקיות לחלב, בקבוקים למשאבה ולהאכלה, אולי חלקים למשאבה, תרמוס או מחמם בקבוקים)
טוב, לא נלאה אתכן, הבנתן את הכיוון
ככה זה אצל כולם? זה נורמלי? לא בקטע של הכסף, בקטע שצריך (או רוצים) ככ הרבה דברים והרבה מהם דברים לא מתכלים או לשימוש חד פעמי אלא לכאורה אמורים לקנות פעם אחת

) והילדונת נשארה ממש עד הסוף ונרדמה ברגע שהשכבתי אותה, שזה היה כיף. הבנים נשארו לומר שיר השירים אחר כך. שניים הלכו אחר כך לישון (כדי להתעורר מאזעקה שעתיים לאחר מכן🥴) ושניים אחרים נשארו ערים כמעט כל הלילה🤭 (והפסידו סעודת בוקר, שלאחד מהם זה לא בא בטוב, אבל בסוף הוא התגבר על זה...)