בהמשך לכל סיפורי החלומות שלי, היום חלמתי חלום מוזר ויוצא דופן. אני לא יוצא לשידוכים ולא חושב על הנושא כל כך במשך היום. ונראה לי שהחלום הזה הראה לי את העתיד, כמו עוד חלומות שלי.
בקיצור תגידו לי מה נראה לכם אם זה אמיתי .
חלמתי שיש מישהי שנעזרת בי במשהו ואומרת לי תודה, ואז בתוך הדיבור שלנו אני שם לב שהיא מנסה ליצור איתי קשר מעבר לסתם דיבור. ונדמה לי שביקשתי מספר שלה וניכר מאוד שהיא מנסה להרשים אותי שהיא תמצא חן בעיני , וכאות תודה לעזרה היא אומרת ״וגם תפוח״ ובאה להוציא תפוח מהקפוצון שהיא לבשה . כשקמתי חשבתי שזה אולי רמז לאדם וחווה, והפרי. (כן, אני יודע שזה לא היה תפוח לפי הגמרא) ובכל אופן זה מקובל באופן מודרני לראות בתפוח כאותו פרי שאותו הביאה חווה לאדם.
החלק השני של החלום, אני רואה אותה בפנים שלה ממש בצורה טובה וגם בהמשך שאנחנו מתכתבים , וניכר שהקשר כבר בשלב מתקדם. בסיום השיחה היא אומרת לי ביי וכל זה , ואז כותבת ״וגם וידאו״ ואז אני פותח את הוידאו ורואה אותה עם עוד 2 חברות , והן מחייכות ואומרת ״ביי״ . וזה היה כל כך ראליסטי שיכולתי ממש לראות את תוווי הפנים והכל בצורה מאוד חדה וברורה. למעשה אין לי קשר יום יומי עם בנות ולכן ניכר שהחלום הזה מאוד יוצא דופן באופי שלו.
בחלק השלישי אני בא למשפחה שאני לא מכיר, השולחן מופרד ובחלק השני יושבות בנות ומביטות בי ואני עם הבנים בצד השני. אירוסין? או משהו כזה? לא יודע. אבל כל החלקים של החלום היו אחד אחרי השני. לי החלום הזה אומר הרבה. מה דעתכם? יש בזה אמת?