קוראת הרבה כאן בפורום ונהנית מהידע הרב שיש כאן, אז קודם כל תודה
ב"ה התחתנתי לפני מספר חודשים ולא מזמן נכנסתי להריון. מודה שידעתי שזה יכול להגיע אבל לא ציפיתי שמהר ככ.. לאט לאט אני מתגברת על ההפתעה ומתחילה אפילו טיפה להתרגש מהעניין..
השאלה שלי היא איך משלבים בין ההריון שכבר מביא איתו המון שינויים גופניים, לבין הקשר הגופני שלנו שרק התחיל להיווצר?
הכל ככ חדש וטרי, אני עדיין לומדת להנות ולהכיר את עצמנו, ופתאום להכניס למשוואה עוד דבר כזה גדול.. איך עושים את זה בכלל?? מרגיש שכל מה שהתחלתי לבנות כבר השתנה ואיננו..
ויותר מזה, אני מרגישה שרק עם החתונה התחלתי להכיר את הגוף שלי. ועדיין יש המון דברים שאני לא מכירה ולא יודעת עליו. מרגיש לי שפספסתי, וכבר הכל משתנה לי שןב ואין לדעת אם יחזור להיות אותו דבר..
ועכשיו מתחילה המון התעסקות בגוף, שבוע הבא יש לי תור לרופא ואני כבר לחוצה מהאפשרות שהוא יתעסק עם מקומות שגם אני לא לגמרי מכירה..
אני שמחה מאד על ההריון ומודה לקב"ה שזה בא מהר ובטבעיות כזאת, אבל עם זה מרגישה לא מוכנה מספיק מבחינה אישית וגופנית.
יש לכן טיפים? איך להתחבר לגוף שלי עם כל השינויים? מה אולי נשאר אותו דבר? מה אני כן יכולה כדי להכיר אותו יותר ולהרגיש יותר בטוחה בידע שלי על הגוף שלי?
אשמח לשמוע מחוכמת הנשים שכאן