לפני יומיים התפתחה שיחה ב״קהילת צעירים״ שאני מנהלת בווצאפ על איך להתחיל עם בנות בימים אלה.
עכשיו אשתף את הטיפים שלי, סתם מניסיון אישי וממבט של אישה שמקבלת פניות בפייסבוק, ולפעמים הן מעניינות אותי ולפעמים בכלל לא.
מוזמנים לשאול אותי שאלות על זה, לשתף את הפוסט, ולשתף דברים שהייתם מוסיפים לרשימה
--
1. לנקות את הפרופיל שלך (שיהיו קצת תמונות, מקום מגורים, עיסוק). 🤓
כשתיצור אינטראקציה עם מישהי ברשת דבר ראשון זה שהיא תעיף מבט בפרופיל שלך. אם אין פרטים אישיים או תמונות או חברים משותפים, רוב הסיכויים היא לא תהיה מעוניינת לדבר איתך.
קצת מידע על עצמך יתן לה תחושה שאתה אמין ואפשר להתחבר אליך.
2. תהיה פעיל בקבוצות. 😎
יש קבוצות מקומיות, קבוצות לפי תחביבים או מקצועות, קבוצות לסטודנטים או משוחררים או צעירים או רווקים וכו׳ וכו׳.
כנס לכל הקבוצות, תעשה לייקים לפוסטים שאתה אוהב ותגיב לפוסטים. תפרסם פוסט הכרות אם יש לך אומץ. תפרסם על נושאים שמעניינים אותך. אנשים (או יותר נכון, נשים) יתחילו לשים לב

3. תגיב לפוסטים של בחורה שאתה מעוניין בה, ותכתוב תגובות ענייניות. 😁
אל תפחד לשתף את דעתך. ככל שאתה יותר ספציפי ויותר אותנטי, התגובה שלך יותר תבליט ואפשר לפתח מזה שיחה.
4. כשהיא שואלת שאלה, תגיב לה בפרטי. משם מאד קל לפתח שיחה. 😏
5. תשים את הדגש על השיחה ועל ההכרות ביניכם, ולא על דברים חיצוניים כמו מספר טלפון או קביעת פגישה בצורה מסוימת. 🥰
מה שחשוב זה להכיר אותה ושהיא תכיר אותך. יש המון דרכים להכיר בנאדם. (סתם לצורך דוגמה, יצא לי לתת את המספר שלי וזה לא הוביל לפגישה או שום דבר, וגם יצא לי להיפגש אפילו בלי למסור מספר טלפון. הפוקוס הוא על הבנאדם, לא על אמצעי תקשורת חיצוניים.)
6. אם היא מפרסמת תוכן, תתייחס לתוכן שלה. 🤩
זו הדרך הכי פשוטה להראות למישהי שאתה שם לב ומעניין אותך להכיר אותה. זו גם דרך לראות אם יש לכם דברים משותפים וליצור קצת חיבור ראשוני. וכשתדברו ותיפגשו תוכלו לדבר על זה עוד יותר.
7. כשתתחילו לקשקש בהודעות בפרטי, תציע שיחת טלפון לדבר על הנושא.

זה מראה על רצינות, ועל רצון באמת להכיר את הבחורה ולא סתם לבזבז את הזמן עם הודעות.
8. לשאול את עצמך כל הזמן ״מה אני מרגיש״ ולתרגל מודעות עצמית. 😌
גבר שמחובר לרגשות שלו ולרצונות שלו הרבה יותר מושך בעיניי רוב הבנות, וגם מצליח לתקשר יותר טוב, לגרום לבחורה להרגיש יותר בנוח איתו, וגם להגיע לאינטימיות רגשית או/ו פיזית עם מישהי.