מה קורה איש?חסוי מאוד
לא קורה.פטל.
מה שלומך?
בסדר זה כבר נשמע טובפטל.
רוצה לפרט?
אממ לא קשור לשרשור אבל פטלפצלשית10
מעניין אותי מה החתימה שלך אמורה להגיד
מחכה לתוצאות של סמסטר אחסוי מאודאחרונה

כדי לדעת אם הצלחתי להשתפר ולתפוס את עצמי או שאני שוב סתם משלה את עצמי.
 

היה אחלה חג עצמאות. בעיקר בגלל שהיה מפגש משפחתי גדול וכו'. תמיד כיף לראות את אבא ואמא כמובן, ואת כל האחים והאחיות.
חוצמזה, גם התפללתי בערב החג באיזה ישיבה, וכל פעם שכזו מחזירה אותי לתקופה הזו, ומעוררת בי געגועים לבועה (לאו דווקא באופן השלילי), אבל גם קצת יאוש בגלל מצבי הנוכחי.


גיסי תיקן לי בעיה שהייתה לי במחשב בקשר לאינטרנט. מצחיק איך זה מרגיש כאילו הוא החזיר לי את החיבור לחמצן.

 

סיימתי 4 מתוך 5 ספרים שקניתי של הוצאת סלע-מאיר (שיבולת). זה מאוד מחזק אצלי את הימניות ואת השמרנות מצד אחד וזה מאוד מתסכל מצד שני. נשאר לי רק הספר שעוסק בקפיטליזם. שהוא מעט כבד. מקווה שאצליח לקרוא אותו.
בא לי גם לקרוא ספר של שמאלנים, לנסות להבין באמת איך הם רואים את הסוגיות מנקודת מבטם (ולא רק איך שהימין רואה את דעת השמאל). כתבתי את זה גם בפורומים אחרים, דוגמת "סופרים וספרים" וכו'. אם יש לך המלצה, אשמח לשמוע.

 

 

עכשיו תורך, להגיב ולפרט.

שנה טובה!זית שמן ודבש

שנה טובהמשהאחרונה

..זית שמן ודבש

למה לחיילות דתיות אין מדי ב'?

..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

אולי יעניין אותך