היא העתיקה לי את התשובה שלו (שהיא גם כנראה תשובה שהוא שולח מין הסתם לכל האנשים שמתחילים איתו התקשרות)
מה אגיד לכם? מדהים שאנשים עובדים איתו. וכה דבריו:
״ פנית לגבי עבודה מהבית בפרויקט מיוחד
נא לקרוא הכל! אם את לא מסוגלת לקרוא הכל ותתחילי לשאול שאלות שהתשובות שלהם כתובות פה, אני לא עונה, וממש לא מעוניין לעבוד איתך, כי אם את לא מוכנה לקרוא כמה שורות את בטח לא תוכלי לעבוד אצלי מהבית בכמה תפקידים ולהרוויח הרבה כסף.
העבודה היא במגוון תחומים של כתיבה והקלדה ובהמשך נוכל להציע לך דברים נוספים, יש לי למעלה מעשרות אתרים בכל מיני תחומים ואני רוצה שיכתבו להם מאמרים, יפרסמו פוסטים בדפי פייסבוק ובדפי טוויטר ואינסטגרם שאני יתן לך, ויכתבו משפטים לקידום אותם אתרים, ויעשו עבודות העתק הדבק
בתור התחלה כדי לבחון אותך אנחנו נתחיל עם עבודה אחת, במידה ונראה שאת רצינית ניתן לך לאט לאט עוד עבודות עד שתגיעי לסכומים גבוהים מהבית.
(1) בת כמה את?
(2) אין כסף בשחור! לא חייב לפתוח עסק מייד אבל אחרי שבועיים או חודש צריך לפתוח עסק כי אני לא משלם בשחור בשום צורה שהיא, אני כמובן יעזור לך לפתוח עסק זה לא בעיה היום עושים את זה מהאינטרנט, במידה ואת לא רוצה לפתוח עסק יש אפשרות דרך פלטפורמה מסוימת לקבל כספים בצורה חוקית
(3) יש לי 30 עובדים מהבית מי שבאמת רציני ויש לו ראש על הכתפיים אני גם עושה איתו שיתופי פעולה רציניים ביותר בהמשך, אני מחפש אנשים מאוד רציניים!! שלא מחפשים חלומות!!! ולא מחפשים כסף קל!!! כי אין דבר כזה, רק מטומטמים ועצלנים מחפשים חלומות וכסף קל, אז אם את כזאת אל תפני אליי!!!
(4) שימי לב! יש לי פה עובדים רציניים ביותר! אני לא מסתדר עם ליצנים או אדישים או אנשים עצלנים שעושים טובה ועובדים שעה ביום, אני מחפש אנשים שממש רוצים לעבוד מהבית בכל הכוח ולהתפתח מהבית, ולא חפיפניקים.
(5) אני מהאנשים הבודדים שבאמת מנהלים עשרות עובדים מהבית וכולם עובדים מלא מהבית ולא מבחוץ, בלי פרמידות, או עקיצות, או השקעות למיניהם, ובלי סיפורי חלומות וחירטוטים, ולכן אני מחפש אנשים רציניים בלבד כי רק איתם אפשר להצליח ולהתקדם, ובגלל זה כתבתי את כל זה.
(6) אם כל מה שאמרתי מתאים לך תעני לי על השאלות ונתקדם ״