שאלה שמטרידה אותי, לגבי טיפוח נשי-האור שבלב
היום ביררתי לגבי טיפול פנים להעלמת קמטוטים- אני בת 36.5.
הייתי המומה- טיפול 1- 400שח, וצריך סידרת טיפולים.. ומשחות שבעצמן עולות כל אחת 400שח-
שזה אומר שטיפוח פנים עולה עשרות אלפי שקלים! ממש משכורת שלימה! נשים אשכרה משלמות כל כך הרבה לטיפוח פנים??
ועוד לא דברנו על שאר הדברים- פדיקור, מדיקור, צבע שיער, לק גל, הורדת שיערות- דברים שנשים עושות על בסיס קבוע (אממ.. גילוי נאות, לא אני.. עושה הכל לבד- הולכת לקוסמטיקאית פעם במאה שנה, אבל מלא נשים מגילי ומעלה בהחלט כן )

ואני תוהה לעצמי- הרי אין לי כסף לזה! אני לא הולכת להוציא כל כך הרבה לטיפוח הגוף.. יש לי ב"ה 8 ילדים שיהיו בריאים, וההוצאות בהתאם. מבחירה שלי.

ומכאן לשאלה שמעסיקה אותי-
האם כ-ל הנשים האמידות שעושות את כל הטיפולים האלה לטיפוח הגוף- מגיל 40 ומעלה- באמת נראות הרבה יותר טוב, צעירות, ללא קמטים- מאשר נשים שלא עושות??
תסתכלו מסביבכן, על האימהות שלנו, דודות, שכנות- (וזו לא שאלה רטורית!!)
האם נשים אחרות נראות זקנות יותר? מכוערות יותר?

היתה כתבה בפנימה על שרה נתניהו, בינינו, ברור שהיא עושה את כל הדברים האלה, בכל זאת, אשת ראש הממשלה- הסתכלתי עליה.. האם היא נראית צעירה יותר מאמא שלי, שהן בערך באותו גיל?

הלוואי שהייתי יכולה לחקור את זה..
כי תכלס מי מאיתנו לא רוצה להראות צעירה חלקה יפה ומתוחת פנים ובטן עם חזה לא נפול אחרי לידות...
השאלה היא האם באמת זה עובד.
לי אישית נראה שכולן בסוף מזדקנות ומתקמטות, רק השאלה מתי- שנה לכאן או לכאן..

האם שווה את הכסף????????

תחשבו על זה..
תסתכלו מסביב
תשאלו נשים
ממש מעניין אותי לדעת..
את נשמעת צעירהיוצאת לאור
לטיפול האגרסיבי הזה ...נדמה לי שצריך לחכות וגם לעשות השוואות של סוגי טיפולים ומה כדאי.אני עדיין לא שם ב"ה
זה אצל קוסמטיקאית... פשוט טיפול פנים..האור שבלב
אשמח תסתכלי מסביב, תראי את אמא/דודה..
תשאלי..
ממש מעניין אותי לראות- לדעת, האם הנשים שלא עושות טיפולי פנים באמת נראות זקנות/ מקומטות/ כבויות מנשים שכן עושות...
והאם נשים אשכרה עושות את כל זה מגיל 40 ומעלה...
מה שחשוב זה שהפנים שלך יקבלו את הלחות שהן צריכותאו מיי גאד
ברגע שאת תקפידי על שתיה מרובה וקרמים שהם נכונים לעור שלך, מראה העור שלך ישמור על האלסטיות והחיוניות שלו, אחרת תצטרכי כל מיני טיפולים כדי לשקם אותו...
כבויות לא. זה כבר תלוי בדברים אחריםהעוגב
זקנות ומקומטות? אולי. השאלה אם זה גם מפריע להן, אני כילדה תמיד התפללתי שיהיו לי קמטי חיוך, כי זה אומר שהיו לי חיים טובים וארוכים..
איזה מהממת!🌸אם_שמחה_הללויה
רוצה אח״כ לקרוא ואולי להגיבאם_שמחה_הללויה
אמא שלי בת ארבעים וחמשאין לי הסבר
נראית ממש ממש צעירה...
ממש לא עושה את כל הטיפולים האלו אבל מקפידה על קרם פנים פשוט, קצף פנים פשוט וכו'...

סבתא שלי(מצד אבא) מעל 70 ונראית ממש טוב לגילה.
לא עושה טיפולי פנים למיניהם.

חושבת שזה קשור בעיקר לגנים.
ו... לפחות בהרגשה שלי, ככל שהולכים ליותר טיפולים הטיפולים נעשים הכרחיים ולכן חייבים להמשיך אותם.

בקיצור ברלה,פשיטא
קיבלת אחלה גנים מכל הצדדים
נראה ליבת 30
שזה משתנה מאישה לאישה.
וברור ששגרת שימוש בסבון, קרם, סרום וכו' היא משמעותית.
תלוי גם בסוג העורשומשומ
בשגרת הטיפוח עד עכשיו..
אני כן חושבת פעם ב ללכת לקוסמטיקאית לניקוי יסודי ובוסט של טיפול אבל ממש לא חיייבת את כל מה שהיא מוכרת לך
משם תמשיכי עם שגרת הטיפוח שלך
ואני בהחלט רואה הבדל בין אמא שלי שעושה טיפולים וכו לנשים אחרות בגילה שיותר מקומטות ונפולות. אבל הכל בסדר ... זה לא הכל בחיים!!!
אכן טיפולים קוסמטיים יכולים לעחות עשרות אלפי שקליםתוהה לי
במיוחד טיפולים שמצריכים לחזור עליהם מדי כמה חודשים כמו בוטוקוס להעלמת קמטים והזרקות של חומצה הילוראנית למילוי נפח.
אמא שלי בת 52 כן עושה גם וגם מדי פעם כי הגנטיקה שלה לא משו ונוטה להתקמט מהר.
חחח איך אני אוהבת את השאלות שלך🤗חלונות
אז "שאלת המחקר" שלך ממש לא תקינה.
כלומר יש הרבה גורמים משתנים שמשפיעים על התוצאה. בראשם חוגג, איך לא, הגנטיקה.
לשאלתך, אמא שלי בת 65 ונראת מאוד מאוד מאוד טוב. בחיים לא הלכה לקוסמטיקאית. מה כן? גנים משובחים (עכשיו(!) התחיל לה מעט שיער לבן), שהלואי וירשתי. תזונה מאוד בריאה כל החיים. שימוש בשמנים טבעיים - אמא שלי מאוד אוהבת דברים טבעיים וכאלה... כל יום, כבר למעלה משלושים שנה, היא מורחת אחרי המקלחת שמן נבט חיטה על הפנים. לשיער שלה יש לה גם מרקחת כלשהיא שעשויה מביצה ועוד מרעין בישין שהיא שמה פעם בשבוע. ולדעתי גם עודף משקל משחק הרבה ו"מוסיף" הרבה שנים בהינף יד.
היא נראת נהדר!

אבל את יודעת למה באמת היא נראת נהדר, אולי ישמע קלישאה, אך אלו החיים בעצמם:
כי היא אוהבת את החיים, היא זוהרת, היא מקרינה כלפי חוץ איכויות אנושיות נדירות. היא מחבקת את עצמה, מחוברת לעצמה, לגיל שלה, לגוף שלה. היא מאווווד אוהבת את השלב בחיים בו היא נמצאת, את הגיל שמביא איתו הרבה חכמה, תובנות מרתקות, עצמאות אישית, יכולת ופנאי להתפתח וללמוד דברים חדשים. וכן, גם שינויים גופניים שבאים יחד כעסקת חבילה.
היא מרגישה נשית ויפה מאוד.

לדעתי, וזו רק דעתי, אישה שמתחילה בוטוקס וכאלה טיפולים פולשניים ואגרסיביים. בעצם אומרת: בעיני אני כבר לא יפה, כמו שאני נראת עכשיו - אישה בת 40 - זה לא יפה. יש פה בעצם את החוסר קבלה עצמית הכי גבוה שאני מכירה.
את יודעת מה קורה כשאת לא מקבלת ואוהבת את עצמך/חושבת שאת לא יפה מספיק? - כולם חושבים ככה. פשוט וקל. אם את לא אוהבת את עצמך, למה שמישהו אחר יאהב אותך??

ולמה חשוב היה לי לכתוב לך את כל זה?
כי לפני כמה זמן, אולי שנה, מישהי כתבה פה שאלה דומה - היא כבר מתבגרת ומרגישה פחות יפה וכאלה... ואת, בניק הקודם שלך, ענית לה כזו תשובה פשוטה ועוצמתית שמלווה אותי עד היום ועזרה לי הרבה בגיבוש התובנה הנ''ל. כתבת לה כמה יפה הגיל הזה (נראה לי דובר על סוף שנות השלושים), כמה נשית את בגיל הזה אך גם עם בינה ויישוב הדעת, תיארת לה איך את אוהבת את השלב הזה, איך את מרגישה מושכת ויפה...
עבורי זו היתה תשובה משמעותית מאוד.

אז ה"אור שבלב" יקרה, הכוח הזה של אהבה וקבלה עצמית נמצא בתוכך ובגדול! פשוט תעירי אותו ותחבקי את עצמך.

כמובן שכל מה שכתבתי לא סותר בכלל לקנות קרמים/להשקיע בעצמך במה שעושה לך טוב. פשוט שהעשייה הזו תבוא ממקום של קבלה ואהבה ולא מתכחש ונמוך...

אוהבת אותך❤️
וואו. כל מילה!אין לי הסבר
מדהימה שאת!!
איזה תשובה מהממת. אהבתי. תודהאורוש3
איזו תגובה יפה ומלאת אמת!!בת 30
נכוןןןן אני גם זוכרת את התגובה שלך...דפני11
נראה לי אפילו עשְיתי לה צילום מסך מרוב שנגעה בי...
וואו...האור שבלב
💗
פשששהאור שבלב
וואו..

תני לחשוב..

ותודה על התגובה המושקעת💗
ואו תשובה יפה ממש!בתנועה מתמדת
ואו איזה תגובה! אין מה להוסיף!אם_שמחה_הללויה
חיזקת אותי💓
איזה נשמות אתן! כ"כ כיף להכנס ולקרוא שהדבריםחלונות
היו רלוונטיים עבורכן. אני צריכה ללמוד מכן לא להתעצל ולהגיב על תגובה שדיברה אלי. זה כ"כ משמח.
@אין לי הסבר
@אורוש3
@בת 30
@דפני11
@האור שבלב
@בתנועה מתמדת
@אם_שמחה_הללויה
בדיוק התלבטתי אם לכתובמכחול
כי התגובה שלך ממש מצאה חן בעיני אבל ברגע כבר כתבו..
אז אני לא מתעצלת - תודה על התגובה הנהדרת!
ללא קמטים זה לא הטיפולים האלובאורות
הזרקות וכד' באמת עוזרות. אני יכולה להביא כדוגמה קרובות משפחה שלי, 4 אחיות. אחת מהן, הכי מבוגרת, עושה כל מיני טיפולים(הזרקות של חומצה, וטיפולי פנים למיניהם) והיא ממש נראית צעירה יותר בעור הפנים מאלו שצעירות ממנה. היא גם לעומתן צובעת את השיער. זה משפיע...
אבל יש גם נשים סביבי שלא עושות שום טיפול, רק קרם פנים בבוקר ובערב, ונראות נהדר סביב גיל ה40. זה הרבה גנטיקה. מה שכן חשוב להקפיד עליו שמאוד עוזר- שתיה מרובה של מים, וקרם הגנה. חוסר מים וחשיפה לשמש הם הנזקים הכי גדולים לעור שלנו.

אם זה שווה את הכסף? תלוי בך. יש נשים שהמראה שלהן ממש גורם להן לצער. אז אם לא מצליחים לעשות את הסוויץ' בראש של אהבה עצמית, ויש המון עוגמת נפש בנושא, לטעמי זה שווה...
אני לא מאמינה שהדברים האלה עוזרים בכלל.סופי123
עוד לא מצאו דרך לעצור את הזמן. מציעה להשקיע את המשאבים אם ישנם בקבלה עצמית, קניית בגדים מחמיאים ומשמחים.
כולם מזדקנים. גם בזה יש יופי (והלו, גיל 36 זה רחוק מלהיות זקן)
שאלות מענינותאורי8
אני בת 43, נראה לי בגיל של האמהות של חלק מהנשים פה.
אף פעם לא עשיתי טיפול פנים אצל קוסמטמקאית. וגם על שגרת הטיפוח שאתן מדברות עליה פה, לא הקפדתי אף פעם, בשנים האחרונות, רק מנקה את הפנים עם סבון ושמה קרם עיניים. האמת יש לי קצת בורות בעניין, אמא שלי והסבתות שלי לא התעסקו עם עניני הטיפוח כמעט. וזה דברים ששמעתי על קיומם רק מחברות., ולא כ"כ יודעת איפה ללמוד אותם( לא בא לי לשאול קוסמטמקאית שתדחוף לי מוצרים יקרים סתם ).
יש לי מעט קמטוטים, שבעיקר אני רואה במראה, תמיד חושבים שאני צעירה מהגיל שלי, ואני גם מרגישה ממש צעירה( פיזרתי הבוקר ילדים בגן ובמעון) .
לא נראה לי שאעשה טיפולים באלפי שקלים, אשמח לפרוט, מה נקרא שגרת טיפוח לפנים( מעולם לא קניתי סרום, לא יודעת מה זה, ממש בורה בעניין).
כאילו אני כתבתישלומצ'
מנסהאורוש3
אמא שלי גם הכי לא בעניין. אז ממה שהצלחתי ללמוד לי:
לשטוף עם סבון פנים.
למרוח סרום- זה נוזל יותר מרוכז שנכנס לשכבות העור העמוקות ועוזר להכניס את המרכיבים של הקרם.
קרם פנים אנטי אייג'ינג כלשהו. יש שונים ליום (קליל יותר ואפשר עם מקדם הגנה) ושונים ללילה (עשיר יותר).
אפשר גם קרם ייעודי לעיניים. אני לא ניסיתי.
בגדול איזה מוצרים ספציפיים זה די ניסוי ותעיה ומה שטוב ונעים לך. טווח המחירים מאוד נרחב. אני עדיין מנסה כלמיני.
אם את מתאפרת אז לחכות רגע שהקרם ייספג ואז להתאפר.
אם יש פה עוד חברות עם תובנות נוספות אשמח לשמוע גם.
יש המלצות למוצרים ספציפיים?אורי8
עדיף משהו עדין וכמה שיותר טבעי, פעם ניסיתי להשתמש בקרם פנים שמוגדר כטבעי, די יקר וזה עשה לי אלרגיה
אני עוד מנסה בעצמיאורוש3
וגם צעירה ממך במעל עשור אז לא בטוח יתאים. האמת שחמותי הביאה לי משהו מחו''ל שאני אוהבת. אבל לא ראיתי בארץ והמשלוח יקר. יש טבעיים כמו מיכל סבון טבעי ויש עוד. אני פחות אהבתי את הריח. מחפשת משהו על בסיס טבעי יחסית אבל לא מהאלה שרק משמנים טבעיים. לתחושתי פחות יעיל וגם לא נעים וריחני. אבל זה מאוד מאוד אישי. גם חפרתי קצת מזמן באתרים לגבי המרכיבים וחטטתי בסופר פארם אונליין. אין לי ממש המלצה ספציפית. צריך לנסות.
ממליצה...שמחה
על מוצרים של "סבון בעלמא" (תגגלי) טבעיים ומעולים ממש. והמחירים נוחים בטירוף.
בצעירותי השתמשתי במוצרי קוסמטיקה יקרים מאוד והפסקתי בגלל שלא יכולתי לעמוד בזה כלכלית.
ומוצרים זולים עשו לי ממש לא טוב.
וכשגיליתי אותה זו היתה לי ממש גאולה!
גם אפשר לשאול את מי שמייצרת מוצרים אלה, היא אדיבה ומסבירה בשמחה ונחת.
ממליצה ממשבת 30
על המוצרים של ''מיכל סבון טבעי''. טבעיים לגמרי, נותנים תחושה נהדרת, משפרים את מראה העור ולא יקרים.
משתמשת...האור שבלב
אבל האמת לא מרגישה שינוי....
אני ממליצה ללכת פעם אחתתוהה לי
לקוסמטיקאית מומלצת שתאבחן את סוג העור ותתאים תכשירים קבועים. צריך בעיקר סבון פנים וקרם לחות.
וגם פעם בתקופה לעשות טיפול פנים לניקוי..
אישית ממליצה מאד על תכשירים של חוה זינגבוים. זה חולל לי שינוי מהותי ומשמעותי לעור הפנים.
אשמח להסבר , במה מועיל הטיפול פנים?אורי8
מעולם לא עשיתי , יש לי עור פנים נקי וחלק ב"ה, מעולם לא היו לי פצעונים . יש קמטוטים.
מתפדחת לשאול... פשוט לא גדלתי על המושגים האלה, אמא שלי מאוד פשוטה בעניינים האלה( לא מתוך עניין דתי, זה האופי שלה , גם כשהיצה חילונית בצעירותה).
ועד לא מזמן זה לא כ"כ עניין אותי , ולא היתה לי שום בעיה עם מראה הפנים שלי, אז לא ראיתי צורך.
מתוקה שאתתוהה ליאחרונה
גם לי היתה פריחה יחסית מאוחרת בנושא הטיפוח, אבל ממליצה לך כן להתחיל..
במהלך החיים העור שלנו מתחדש ויש תחלופה של תאים, יש גם הפרשות של שומן ויש חשיפה לזיהום אוויר ושמש.
טיפול פנים עוזר לניקוי יסודי ולהחדרת לחות לשכבות העמוקות של העור וזה מסייע לטווח הארוך.
בהצלחה!
מה הלחץ?ים...
לא חייבת לעשחת כלום. וגם הרבה מפורסמות אומרות שלא עושות הרבה.
אני בגילך ואני לא מתרגשת בכלל מקצת קימטוטים.
להפך תסתכלי על אלה שכן, שמזריקות בוטוקס למשל, לכולן יש אותם פנים: לחיים עגולות ומובלטות ושפתיים מובלטות. מראה לא טבעי ולא יפה בעיניי.
תשתי הרבה מים ותאכלי ירקות ותהי שמחה ומאושרת. זה מה שיעשה אותך זוהרת ויפה
תגובה לכל הבנות המקסימות שענו לי:האור שבלב
דבר ראשון תודה על התגובות!
קראתי כל אחת אחת!
אז כן, לקחתי את עניין האהבה עצמית...והשמחה, שכרגע חודש אחרי לידה, כשאני 24/7 עם הילדים לא מוציאה את האף מהבית (וגם לא ממש יכולה כרגע), רציתי דרך להרגיש טוב עם עצמי.. אין כמו היופי, התחדשות שכל כך נצרכת לי לחוש שמחה כרגע. ולנסוע לקניות בלתי אפשרי..
אני אחרי לידה, הוספו לי כלי דם באיזור הצוואר והחזה(נקודות אדומות בולטות.. מי שמכירה מכירה...)
ואני לא נכנסת לשום חצאית מלפני ההריון 🤦‍♀️
אני רואה את הקמטים במצח כשאני מדברת, ואת הקמט בין הגבות, את מליון השיערות שאני חייבת להוריד וזה מלא השקעה אז חלק לא מורידה בכלל, ובא לי להרגיש טוב עם עצמי..
מחכה לעוד שבועיים ככה שאוכל להתחיל הליכות, אולי גם פילאטיס, להרגיש שאני חוזרת לעצמי החיונית.

מבחינת שיגרת טיפוח- יש לי סרום של מיכל סבון טבעי וקרם שלה של אנטי אייגינג, סבון פנים שלה, זהו.

פשוט ממש תהיתי לעצמי איך זה.
שאולי אני זאת שלא מטופחת ולא מבינה בזה.

והאמת, אולי אני "דוסית" ...ולכן...?
אולי בקהילות אחרות יותר "פתוחות" ולא דוסות, יותר אמידות, הן כן מוציאות אלפי שקלים לטיפוח?
אבל אני לא חלק מהן.. זה מצד אחד..
מצד שני גם לי בא להראות טוב..
אצלי במשפחה הנשים לא עושות כלום חוץ מקרם פנים- אפילו בקושי איפור. והאמת אמא שלי מאמינה שהיופי הוא פנימי וכשאת שמחה וטוב לך את זוהרת ומקרינה- ולכן היא הפסיקה להתאפר- ובנות, היא נראית רע. כנל דודה שלי, אחותה(מסיבות אחרות- סתם כי לא בא לה)
אני כן מתאפרת. על בסיס יומיומי, ומרגישה טוב עם זה, כמה שזה משנה את הכל! בלי איפור אני נראית כאילו אין לי קווי מתאר... ועם איפור ישר אני נראית חיה ושמחה יותר. נראית בריאה.
בקיצור,
עדיין חושבת.
תודה לכן על כל התגובות וההענות💗💗💗

אחרי לידה באמת מרגישים מאוד מוזנחיםים...
מאוד הפריע לי שבעלי חוזר הביתה ורואה אותי בפיגמה עם כתמים מהילדים.
אבל התקופה הזאת תעבור
אפילו הלהתלב בבוקר ולא להיות כל היום בפיגמה יעזור לך להרגיש יותר טוב
אני לא מבינה בשגרת טיפוח כי לא משקיעה בזה. אבל להוריד שיערות ובמיוחד בפנים, מקלחת טובה וללבוש בגדים נאים יעזרו לך להרגיש מטופחת בלי להוציא אלפי שקלים
בדיוק אתמול דיברתי על זה עם חברה שגם אחרי לידהחצילוש
לא ישנים בלילה ואין דקה לעצמך. אז מעבר לזה שתדאגי לזמן ביום חצי שעה מקלחת וטיפוח שלך- קרמים (פנים, גוף וכו') לקום בבוקר ולהתלבש- את קמה לפני שהתינוק קם- לא להישאר בחלוק עם הכתמים של החלב! להתלבש! בגדים נורמליים, מטפחת יפה ומסודרת, להתאפר אם עושה לך טוב.. זה נותן שפיות. אחר כך קפה. מתי שאת יודעת שהוא צריך לקום- תקומי 20 דקות לפני ותתארגני. אני עושה את זה, פשוט משפר את ההרגשה פלאים!
אס התשובה היא כן ולאמקרמה
יש כאלן שכן. יש כאלו שלא
וזה לא רק השמחת חיים.

זה גם סוג עור וגנטיקה.
לאמא שלי גנים דפוקים ממש (עור יבש נוטה לקמטים).
היא התחילה טיפולים בגיל די מאוחר (מעל 40)
ונכנסה חזה באינטנסיביות מעל גיל 60.
והאמת? רואים תוצטות ממש
(לא בוטוקס ומילואים, טיפולי מיזו והזנה אתל קוסמטיקאית רפואית)

יש לה אחות שצעירה ממנה ב6 שנים והיא נראת כמו אחותה המבוגרת
אין לי ספק שזה בגלל שהיא פעם בחודש/חודשים אצל הקוסמטיקאית

האם זה שווה?
לה כן. זה עושה לה טוב.
ויש לה את האמצעים לכך.

אחד הדברים שאני מודה לה עליהם זה שהיא מימנה לי טיפולי קוסמטיקה עד החתונה ולא העניקה לי את הגנים שלה (יש לי עור שמן- הגנים של אבא)
אני יודעת שכעל הנראה לא יהיה לי דחוף טיפולים אינטנסיביים אבל כן חשוב לי לשמור על העור שלי ואני הולכת לטיפול כ4 פעמים בשנה והעור שלי שמור ומטופח
(וכמובן. מקפידה על קרם הגנה, מורחת קרם לחות וסבון פנים מעולה)
מתי את שמה קרם הגנה ביום יום?האור שבלב
בבוקר לפני שיוצאים מהביתחצילוש
ממליצה על מקדם הגנה 50spf של Avene. טיפה יקר, אבל לא כבד על הפנים ועושה את העבודה
אני האדם האחרון שיעשה כאלה דבריםזהר מרים
למה לחיות במלחמה עם הטבע?

לטפח את עצמך זה מהמםם
תתאפרי
תצבעי שיער
תתלבשי יפה
שימי קרם פנים טוב
תורידי שער😏
תסדרי גבות

זהו די
למה צריך מעבר?
נכון יהיו לך קמטים
ואולי גם כתמי זקנה בעור

אז מה?
תלמדי לאהוס את עצמך גם ככה
זה חלק טבעי מהחיים
זה מאפשר לנו תהליך מהממםם בעיני של להתחבר לעצמי
לא להתלות רק בגורמים חיצוניים
להשתחרר מקבעון ש'רק ככה' זה להראות יפה
להתאהב ביופי של נסיון חיים, של בגרות ובשלות, של עבר עם תוכן
אותות של גבורה
במקום אותות של זקנה

בסוף בגיל 70-80
הם יגיעו
למה להלחם מראש?
אמא שלי בת 48חצילוש
מקפידה על טיפוח הפנים, מקדם הגנה בשמש, לחות, לשטוף עם סבון ומגבת פנים נקיה, ולא נותנים לה יותר מ40, אבל זה גם גנים..
אני רוצה לשתף משהו ששמעתי היום..אם_שמחה_הללויה
הלכתי לעשות לק ג׳ל (משהו שאני עושה לעתים ממש רחוקות) בד״כ עושה לעצמי.
אז מניוקריסטית שם (בת 55 בערך) שאלה אותי במה אני עוסקת,
אז סיפרתי לה״ ״אני מכינה מוצרי טיפוח רק מחומרים טבעיים , שמנים וכו׳ לעצמי וגם משווקת.״
אז היא אמרה: ״הבת שלי בת 30 מתעניינת ואוהבת אורגני, אספר לה עלייך. לנשים כמוני זה פחות מתאים, כי אנחנו כבר הרסנו את העור שלנו עם כל התכשירים שמלאים בכימיקלים. לנו יעזור רק דברים יותר ״כבדים״ .
והאמת שהסכמתי איתה.
אני חושבת בגילאים שלנו 30 פלוס, ״ שב ואל תעשה״ עדיף. בגילאים האלה העור עדיין צעיר ורענן וכמה שהטיפוח פחות אגרסיבי, אלא יותר עדין וטבעי, ככה העור שומר על הלחות הטבעית שלו.
לעניות דעתי, סבונים מייבשים את העור, אני לא משתמשת בכלל. אם אני רוצה להסיר איפור משמשת בשמן שקדים ואח״כ מעבירה מטלית עם מים חמימים.
מניחה קצת קרם על בסיס שמנים. לפנים ולעיניים לפני השינה. ביום, אפילו על זה מוותרת.
בבוקר קוביית קרח להעביר על הפנים, שעולה כלום.
קניתי גם קרם הגנה לפנים מהשמש אורגני. כי שמש יכולה לעשות פגמנטציה וגם קמטים.
אפשר להכין מסיכה/ פילינג עדין משיבולת שועל או מחימר ירוק שקונים בחנות טבע. פעם בשבוע מספיק.
וזהו. אני חושבת שזה מספיק, בשביל פנים צעירות.
וכמובן כמו שאמרו לפני, אשה שמחה במה שיש לה, שמחה בגיל שלה, עם אופטימיות, עם אמונה, עם אור בעיניים, עם קבלה של עצמה, פשוט משדרת את זה החוצה.
תודה!האור שבלב
חומר למחשבה... לקחתי!
אין עליכן פורום יקר!!מזלטוב
אני מגיבה לך.. אבל בעצם רוצה להגיב לכל אחת ואחת שכתבה פה.
איזה נשים מיוחדות אתן.
מלאות בזוהר וביופי פנימי..
אתן כותבות דברים כאלה חשובים ואמיתיים על נראות של אישה!!
שרשור תכני למידה והתפתחותואני שר

הלוואי שיצא מפה שרשור גדול ומועיל!

צריכה את עזרתכן.

רוצה לשים פה כותרות של נושאים: זוגיות, הורות, התפתחות אישית ונראה מה עוד

ותכתבו תכנים שאתן מכירות בנושא.

זה יכול להיות ספרים, פודקאסטים, קורסים דיגיטליים בתשלום, רשימות תפוצה...

העיקר - מניסיון אישי בלבד, ורצוי שלא מוגבל למקום וזמן.

יש היום כזה שפע של ידע,

שלהגיע לדבר הנכון יכול להיות משנה חיים,

ולטבוע בים של אפשרויות לא מוכרות זה קל מאוד.

אז אשמח לשיתוף הפעולה שלכן, וכמובן מוזמנות להציע עוד נושאים...

זוגיות - תקשורת, מיניות וכוואני שר
אפרת צור )בתשלום)מנגואית
יכולה לפרט איזה?ואני שר
יודעת שיש לה כל מיני...
ליאורה בוקסנבוים (בתשלום),קדם
בחינם- פודקאסט 'שעשני אישה'
אפשר לשאולרקאני

אותך בפרטי על הקורס של ליאורה?

כןקדם
לגברים - הקורס של יהונתן קלייןרקלתשוהנ
הקורס המדהים של אלירז פייןמוריה 7
יכולה טיפה לפרט על מה?ואני שר
צודקת, סליחה. אישות ומיניותמוריה 7
סרטונים של גברת רביע ביוטיוב ובפייסבוק, בחינםאוהבת את השבתאחרונה
נותנים לי הרבה!
הורות צעירהואני שר
אמא אמא, אמא אבא של עינת נתן בספוטיפימנגואית
פודקאסטשמעונה
חינוך בנחת חבצלת סלוטין
חזרה ללב ההורותאפונה
פודקאסט מצויין של רותי דריאל על הורות בגישה היקשרותית התפתחותית.
הורות מתקדמת (נגיד מתבגרים)ואני שר
רן בראוןאמאשוני

אין לי המלצה לפלטפורמה ספציפית, אבל אפשר לחפש תכנים שלו.

מזהירה מראש שהוא מדבר באופן טבעי על הרבה תופעות שנפוצות יותר אצל מתבגרים חילונים, אבל יש הרבה מה ללמוד.

התפתחות אישית - גוף, נפש, מידות, מערכות יחסים...ואני שר
הפודקאסט של שיראל אלמליחואז את תראי
כמו לדבר עם חברה
הקורס של ליאון קנדיל על מחזוריותמוריה 7
ספר כוחו של הרגלoo

לעקירת הרגלים רעים ולימוד הרגלים טובים

(למרות שאני בלמידה תמידית של התפתחות אישית בהרבה נושאים

אין לי כמעט על מה להמליץ כי אני לוקחת מכל מקום

מלמידה בעבודה

מתכנים אקראיים ברשת

מסיטואציות עם אנשים

ועוד

הדברים שמלווים אותי לאורך כל השנים

זה דווקא לא תוכן

אלא למידה אישית

התבוננות עצמית על סיטואציות שהיו> למידה מטעויות> תכנון לשיפור עתידי> יישום והתמדה

כי בעצם שום תוכן לא עושה עבודה

אלא רק נותן מידע

והוא הופך משמעותי רק בלמידה עצמית אמיתית)

חשיבה פורצת דרך של פז אושרןאמאשוני
אם אפשר שכל אחת תפרט מעט על הקורס שהיא ממליצהנופנופ

ולמה היא חושבת שהוא טוב

כי באינטרנט יש רק מידע שיווקי וזה לא עושה סדר בראש

מחזירים אצלינו את המעונות מחרהריון ולידה

עד 12:30

ופתאום אני לא רגועה…

אני עם הילדה בבית ותינוק

וסבבה למ איתה ממש

אנחנו נהנים אפילו וכואב לי כאילו מחר זה היום הראשון של הגן…

בעיקר בשבילה אני רוצה שתלך, היא אוהבת את הגן

מרגישה מוזרה

תסתכלי על הנתונים של השליחה למוסדות היוםכורסא ירוקה
איפה שפתחו, ותראי שיותר מחצי מההורים הרגישו כמוך... 
איפה רואיםהריון ולידה

בעיקרון הייתה אצלנו אזעקה אחרונה בשבת

ולפניה היה מתישהוא באמצע שבוע לא זוכרת מתי.

לא מחזירים את כל המעון, רק חלק מהילדים

ורק ילדים להורים חיוניים נשארים עד 16:00

כי חייב לישון בממד ולא לכולם יש מקום בממד 

לא זוכרת איפה ראיתיכורסא ירוקה
אבל 47 אחוז מהתלמידים הגיעו איפה שהיה אפשר
מוזר, אצלינו חזרו והגיעו כמעט 100 אחוזשיפור
הנתונים הם על כלל האזוריםכורסא ירוקה
מן הסתם יש מקומות שכמעט כולם הגיעו אז כנראה יש מקומות אחרים שכמעט אף אחד לא
זה גם מוזר, בכל זאת רוב האנשים צריכים לעבודשיפור
ועם ילדים בבית זה נורא קשה
אני אגיד לך מהאפרסקה
נגיד אצלנו חזר המעון, אבל לא הגנים ובית הספר. אז אם גם ככה שלושה ילדים בבית, למה לטרוח לשלוח את הרביעי? שישאר גם הוא, הוא לא זה שמונע מאיתנו לעבוד..
צודקת, זאת סיטואציה שזה הגיונישיפור
לא יודעתתקומה

כמה אפשר להסיק מזה.

כי נגיד יש מקומות שאפשר לפי ההנחיות לפתוח, אבל אין מספיק מיגון. אז מראש החזירו רק חצי מהילדים

אז למשל במקרה הזה, אני לא יודעת אם זה נכלל בספירה שלהם או לא

השאלה איך בדיוק סופרים את זההשם שליאחרונה

אם זה כמה הגיעו ממי שיכלו בפועל לחזור,

או כמה חזרו מהמקומות שבהם היה אפשר לחזור, כולל מקומות שבהם חזרו חלקית, ואז מראש יש פחות ילדים.

בכיתה של הבת שלי הגיעו אתמול 19 מתוך 30.  ובכל לי בבית הספר הגיעו בערך 75% מכיתות א-ג. שאר הכיתות לא חזרו.

זה כולל גם תלמידים מחוץ לישוב שמגיעים בהסעות, שחלקם הגיעו עצמאית וחלקם לא הגיעו.

הגיוני שהיום יגיעו יותר.

אצל הבן שלי הגיעו 23 מתוך 25. אצלם יש פחות תלמידי חוץ.

בגן של הבת שלי, החזירו רק חצי גן. אז הגיעו 13 מתוך 14. אבל עוד 18 ילדים, של הקבוצה השנייה, בכלל לא יכלו להגיע.

רק מזכירה לך שעוד רגע חופשת פסחרוני 1234
אבל האמת שאני מקנאה בך שיש לך ככ הרבה סבלנות לילדים שלך 💝
אני רק עם ילדה ותינוקהריון ולידה

ובעלי בבית

אצלנו התחילו היוםרקאני

וגם חששתי ממש

אבל זה היה מוצלח גם לה וגם לי

היא נהנתה סוף סוף מחברה

בבית משעמם לה

ולי היה קצת שקט לנשום

חיזקת אותי כי אני מאמינה שהיאמאוד רוצההריון ולידה
אצלנו פתחו היוםדרקונית ירוקה
וגם לי היה קשה, ממש היה לנו טוב בבית. אבל בכל זאת שלחתי את הילדים, כדי שיוכלו להיות עם חברים. זה כן היה קצת חסר בתקופה האחרונה
בדיוק מה שאני מרגישההריון ולידה
אצלינו פתחו היוםהשם שלי

היה טוב לכל הילדים.

אפילו שהיתה אזעקה בזמן שהם היו במסגרות.

אם טוב לכם בבית, לא חייב לשלוח.

האמת שזה ממש הגיונישיפור

אם היה לך טוב איתה בבית, וגם ככה את ובעלך בבית אז למה שתרצי לשלוח?

אני חושבת שאני לא אשלח אם יפתחו כרגעיעל מהדרום

לק"י

בעיני יותר מוזר לא לחשוש.

ואם טוב לכם בבית, אז בכלל...

את לא מוזרה... את אמא!!!ממתקית

והכי טבעי שתרצי שתהייה לצידך ואיתך בטח בתקופה כזו.

ממש מבינה אותךמתיכון ועד מעון

אצלנו פתחו ושלחתי, אבל ילדים גדולים יותר.

וסוף סוף הצלחתי לעבוד במרץ

זה שפותחים לא אומר שחייב לשלוח, לגמרי החלטה שלךפה לקצת
איך אתם יקרה?המקורית
אני זוכרת שאין לכם ממד בבית.. חשבתי עלייך♥️
מבינה אותך לגמריעלמא22
אצלנו פתחו היום וממש התלבטתי, אבל בגן של הגדולה זה בסדר, כי הם ממש מתורגלים להיכנס לממד (גן חובה), ואצל הקטנה יש מספיק אנשי צוות להכניס לממד, אז כן שלחתי, כי אני יודעת שזה חשוב לשתיהן. באמת הייתה אזעקה והכל היה בסדר אצל שתיהן
משפט המחץהריון ולידה
"זה לא כזה שונה מחופשת לידה"

ומה העלה לכן את העצבים היום?

הבוסאפרסקה
אבל זה כבר ברגיל חחחח
לא שונה בכלל חחחרקאני

אולי כשיולדים באוגוסט

גם זה לא כולל בתוכו פחד ואי יכולת להיות בבית שליהריון ולידה
אפשר משפט המחץ מיום אחר?תוהה לעצמי

בערב פורים בישלנו וארגנו את הבית לאירוח של סעודת פורים, ואז כשסיימנו בעלי היה צריך לצאת לערבית ולקריאת מגילה. לפני שהוא יצא הוא אמר לי: "יופי עכשיו תהיה לך איזה שעה לשבת בנחת על כוס קפה"

לא! עכשיו תהיה לי שעה לארגן חבורת ילדים מחורפנים ולרדוף אחריהם שלא יהפכו את הסלון המסודר!

ספויילר: שום כוס קפה לא הייתה בשעה הזו.

לי אתמולהשם שלי

בעלי חוזר הביתה בערב, אחרי יום שלם שהייתי עם הילדים.

פתאום שמתי לב שהבן שלי שפך קודם משהו.

אז בעלי אומר לי: למה את לא שומרת עליו?

לא בשביל הלחץ דם שלי הסיפורים האלהאוזן הפיל
זה בקטנההשם שלי

הוא גם הלך לאיבוד אתמול.

מטפס על המשענת של הכסא.

מטפס לגובה בגן שעשועים.

עומד על השולחן.

אני עסוקה בלשמור עליו מדברים יותר קריטיים, אז פספסתי את מה שהוא שפך.

נראה לירקאני

היא התכוונה הלחץ דם מהעצבים על הבעל חחחח

איך הגבת כשזה מה שהוא אמר לך?

כן חחח זה בדיוק מה שהתכוונתיאוזן הפיל
התעצבנתי עליוהשם שלי

שהוא לומד כרגיל, משאיר אותי כל היום לבד עם הילדים.

ואז בא אלי בתלונות.

עעעע.... כי פשוט חשבתי שאבא שלו שומר עליו!באתי מפעם
הבכי של הילדיםםם! אני כבר אין אותילומדת כעת
אצלנואפונה

בעלי העביר לי בוואטסאפ דברים שכתב רב היישוב על הנקיונות לפסח, שהשנה זה לא זמן רגיל ומה המינימום שצריך לעשות וכו'.

האמת הופתעתי כי הסטנדרטים שלי הרבה יותר נמוכים משלו וזה ממש אישיו אצלנו תמיד ועוד יותר השנה..

שאלתי אותו אם הוא קרא את ההודעה לפני שהעביר לי אותה אז הוא ענה: אויש, זה היה טעות, לא התכוונתי לשלוח לך...

😂🤦‍♀️רקאני
גדול!יעל...
אוי זה ענקרקלתשוהנ
גדולללל😂סטודנטית אלופה
ניצחתשלומית.
אוי לא😅 אני לא הייתי שואלת. הייתי מודה לושיפור
על ההודעה, ושזה יכול להיות ממש משמעותי בשבילנו השנה (גם אם הייתי חושדת שזה טעות...)
בשעה 18:00 הודעה מהבוס אם אני יכולהאמאשוני

לעלות לשיחת סינכרון.

(יש לנו משהו מחר מוקדם בצהריים וצריכים להיות מתואמים)

עניתי לו שנדבר מחר בבוקר.

הוא כתב לי שהיינו צריכים לעשות את זה אתמול.

מההה אתהההה אומרררר??? ואיפה אתה היית יומיים ולמה חיכית לשעת השיא??

(ילדים בלי מסגרות, בעל במילואים)

ורק אני לא הבנתי מה ניסו להשוות לחופשת לידה?

כאילו חופשת לידה אמורה להיות בנחת או משהו כזה? או שזה תחרות על הכאוס?

לא הבנתי

וגם מי המשורר? 

יוווואפרסקה
מבינה שכל הבוסים אותו דבר 😂
אמאלה חי בסרטרקאני

גם לא בזמן מלחמה

שעת השכבות זה לא זמן לעבודה

אני יולדת טריההריון ולידה
המשורר הוא מישהו מהמשפחה (לא בעלי) שניסה להגיד שמה שאני חווה עכשיו זה לגמרי חופשת לידה לכל דבר (ושאני מפונקת בקיצור. ושמפנקים אותי עכשיו🤦🏽‍♀️) זה היה כאילו בתגובה לזה שהתלוננתי שזה החלד שלי 
וואורקאני

אנשים מנותקיםם

הזוי, למה בחופשת לידה אין מסגרות? יש טילים?שיפור
איזה חצוףףףלפניו ברננה!
נכון זה אח שלך המתבגר??אמאשוניאחרונה

ממש מתאים לאחים קטנים לומר דבר כזה 🤭

בהצלחה ממש עם כל ההתמודדויות!

בעלי החמוד ככ ביאס אותיאנונימית בהו"ל

היה לנו אירוע שממש השקעתי בשבילו

סוף סוף אהבתי את איך שהייתי נראית וזה באמת נדיר

נכנסת הביתה

והוא מסתכל עלי ואומר: זה לא יפה, את פשוט נראית לא יפה.

אוקי, נושמת עמוק

מנסה להבין מה מפריע לו

והוא מדגיש לי שאין לו בעיה ושאני אלך איך שבא לי אבל תמיד חשוב לו להגיד לי את האמת ואת כולה.

בסוף החלטתי שאני הולכת ככה כי באמת אהבתי.

באיזשהו שלב בערב הוא אמר לי שאני נראית מהמם

לא קניתי את זה אבל האמת הרגשתי מיליון דולר😅

ואז חזרנו הביתה ועברנו על התמונות והוא כזה

זה פשוט עושה לך פרצוף ענק ורחב ומבליט לך את האוזניים

וגם את השמלה לא אהבתי ככ

את רואה איך אני אומר לך את האמת? את תמיד יכולה לסמוך עלי

פפפפפ אתה לא אמיתי

לא אמיתי

כאילו אני מבינה מאיזה מקום נובע

וזה באמת חמוד

אבל אתה רואה שאהבתי

למה צריך ככה לפנצ'ר?

זהו. פרקתי

אוווץ'נופנופ
שמעתם על האישה שילדה 21 ילדים ב21 לידות? 🤭😱פרח חדש

הבן הבכור שלהם בן 22 עם צרכים מיוחדים

הבנתי שהם קיבלו בזמנו ברכה מהרב חיים קנייבסקי שיהיה להם מלא ילדים

בשבת צחקנו על זה מלא

דמיינו כמה בגדים צריך לכבס

כמה ליטר חלב קונים ביום

איך הולכים לישון

ואיך האמא זוכרת מה צריך כל ילד

חשבנו אולי היא מעסיקה איזה מזכירה כדי לטפל בכל הדברים שקשורים לביורוקרטיה

בקיצור.. מטורף

והבנתי שהיא עוד צעירה אז כנראה שזה לא הסוף 🤣

תלוי במה הוא עובד... אצלנו זה די התאפשר ב"המתואמת
מישהי כאן עשתה ממ"ד בבית? או מכירה מישהו שעשה?מתואמת

נשמח לשמוע מה האפשרויות ואיך זה הולך...

אנחנו גרים בבניין (שיש בו מקלט, כנראה לשאר הדיירים פחות יהיה דחוף לבנות ממ"ד), ויש לנו חמישה חדרים (אחד מהם סלון ואחד מהם קטן, בערך מטר וחצי על שלושה מטרים).

יש כזה דבר להפוך את המטבח לממ"ד? (המטבח אצלנו הוא חדר בפני עצמו, והוא די גדול)

נשמע הגיוני, באמת... תודה!מתואמת
כואב לי. טריגר הפסקת הריוןאנונימית בהו"ל

מסדרת מסמכים.

כי התיקייה כבר מפוצצת מידי

חושבת לתומי שיקח 2 דקות, הכי טכני שיש

ואז המסמך של הפסקת הריון

והאולטרסאונד ההוא

והבדיקה ההיא

והכל צף, ועולה

כאילו זה קרה הרגע.

וההבנה שעכשיו בירוקרטיה, וזמן

עד להריון הבא בעז"ה, הלוואי

ותפילה

ובכי

טאטע, כואב לי.

ואת,

שזרקת לי שקשה לך עם הילדים עכשיו, ו"בנחת לך, בלי ילדים".

שלעולם לא תדעי מה זה לחכות כל כך לילדים

מה זה להתמודד עם ים בירוקרטיה

ו"ביזבוז" של שעות על גבי שעות

בשביל מה שהגיע לך (כנראה) כבדרך אגב

ואתן, שקוראות אותי

בבקשה

בבקשה

בבקשה

תזהרו כשאתן מדברות עם מישהי על זה שכיף לה שאין לה ילדים/מתי היא מתכננת להביא ילדים.

לא לכולן זה מבחירה.

אתן לא יודעת מה אנשים עוברים

וסליחה שערבבתי

הכל צף ביחד

ורק אתמול מישהו זרק לי "מתי הברית" אפילו שלא ראה אותי חודשים, ולא יודע שהייתי בהריון, סתם כי עבר זמן מהחתונה.

התחשק לי להגיד לו שזה לא היה אמור להיות ברית, והיא היתה אמורה להיות בת חודש, תודה

אבל שתקתי

תודה שקראת עד כאן.

אוף.. חיבוק גדול , עצוםאלינור98

עברתי לידה שקטה עם תינוקת,  הדופק הפסיק פתאום בשבוע 23,

וזה בלתי נמנע לחשוב בת כמה היא היתה אמורה להיות היום..

תהי חזקה

הבאנו נשמות טובות שעשו את התיקון שלהן

ב"ה זכיתי ללדת לאחר מכן, בע"ה גם את, בקרוב מאוד ובקלות,  עם הרבה תפילות ואמונה שהכי טוב בשבילנו כבר בדרך

אמן!!!אנונימית בהו"ל
תודה על המילים הטובות
וואו. כמה כאב. חיבוק גדול גדול גדול!!!!!!אוהבת את השבת

בע"ה שיהיו בשורות טובות טובות בקרוב!!

ורק חושבת על זה שהכי צדיקות שיש , האימהות, חיכו לפרי בטן הרבה.. כי הקב"ה מתאווה לתפילת צדיקים, וכנראה שאת נשמה גבוהה...

מקווה שזה בסדר לכתוב..

עוד חיבוק גדולללללללל

איתך בכאב הגדול!!!!!!!!🫂🫂🫂🫂🫂🫂

תודה רבה!אנונימית בהו"ל

וואי אוף

כבר אמרו לי את זה בשנות הדייטים הרבות

וכבר אמרתי שלא בא לי להיות "נשמה גבוהה" ובא לי שסתם דברים יקרו בטוב

תודה רבה!

מחזק!

מבינה אותך ככ... אוהבת ומחזקת מרחוק!!!!אוהבת את השבת
איתך בתפילות!!!
את מהממתעם ישראל חי🇮🇱אחרונה

חיבוק לך

ובע"ה בקרוב ממש,תזכי גם את ❤️

קניית חדר שינהחנוקה

יש לכן המלצה?

טווח מחירים?

דגשים מה חשוב?

מיטות יהודיות כמובן

אנחנו קנינורקאני

באשל רהיטים בסנהדריה

אין להם תצוגה

קובעים תור מראש והמוכר יושב איתכם מול מסך ומראה דוגמאות ועושים הזמנה אישית

הבנתי שהם זולים בפער

אחד הדברים שחשוב לשים לב שכשמחברים את המיטות אין רווח בין המזרונים

יש מיטות שיש

כן זה נחשב רווח אפסחנוקה

אפשר לשאול מה נקרא זול?

חברה אמרה לי מתחיל ב16000

נבהלנו זה ממש לא מה שחשבתי..

(אבל בחיים לא קנינו רהיטים חדשים הכל יד2 בבית)

עלה לנורקאני

מיטות בערך 5000 וארון בערך 5000

לא זוכרת כמה עלה לנו אבל לא המחיר שאמרת!אורוש3
אולי סביב 9 אלף. כולל מזרנים. בלי אני חושבת סביב 6. מאחת החנויות במרכז הריהוט הישראלי בראשון. 
^^ גם לנו אזור 6עכבר בלוטוס

מזרונים יש יקרים יותר או פחות

9 זה מיטות או חדר שלם?חנוקה

כלומר מה כולל המחיר?

מיטות ומזרניםאורוש3

שידות צד קניתי באורבניקה כי בחנויות ריהוט זה סתם עוד אלפיים שקל לפחות. ארון לא היינו צרכים באותו שלב.

אנחנו לא עשינו השוואת מחירים מטורפת. לא אומרת שזה הכי זול שיש. 

קנינו באלינה מיטות.פצלשהריון

מאד מרוצים.

אין להם אולם תצוגה אבל באנו למחסן לראות.

והעיקר- עבודה יהודית כולל ההובלה

תודה, יכולה לתת טווח מחירים?חנוקה
קנינו שם רק מיטותפצלשהריון
בקרוב ל4 אלף עם התאמה של הבד ומשלוח. 
טוב תודה לכולן!חנוקה

אני רואה שהמחירים באמת יותר שפויים ב"ה

ננסה במקומות שהמלצתן כאן

ממליצה גם!!אני אנונימית!
קנינו ברהיטי הסיטיאמונה :)

קנינו רק מיטות ושידה קטנה אז לא יצא יקר, בערך 4000 אם אני זוכרת נכון

ומרוצים

נעורים מבני ברקממתקית

בגדול בבני ברק יש את ההכי יזולים (לפחות לפני כמה שנים).

חשוב חשוב חשובנופנופאחרונה

לא לקנות מזרן בלי לשכב עליו לפני

לא להתפדח, ממש להקדיש שעה שעתתים פנויות וללכת לנסות את כל המזרנים שם

ולא חייבים לקנות מזרגן זהה, יכול להיות שמה שנוח לך לא נוח לו

העיקר לוודא שהם באותו גובה כדי שלא תהיה מדרגה במיטות

טווח מחירים זה סביב 3500-20000 כאשר עיקר התקציב הולך על מזרן

קודם בוחרים מזרן שאוהבים ורק אחרי זה מיטה שמתאימה לו (ולא הפוך כמו שהרבה עושים)

לחשוב אם רוצים ארגז מצעים, יש כל מיני עומקים של ארגז מצעים אז לוודא שהוא מתאים לכם

אולי יעניין אותך