איזה בנאדם מיוחד היא.
היא אמרה לי שבעלה ככה מכה וצועק ופוגע בה בלי סוף ולהתגרש כרגע לא אפשרי כל כך וגם כדי שלא יפגע במישהו אחר.ובואנה כשדיברתי איתה כמה ימים אחכ היא אומרת לי שאת זה היא למדה מבעלה.ושזה מגיע נטו מאהבה.הנתינה הגדולה הזאתי.
מאיפה הכוח?אפשר להבין?מאיפה הכוח להסתכל ככה בפשטות וככה ללמוד ממנו ולא לעזוב אותו למרות הכל?כמה אומץ.כמה אני לומדת ממנה.איזה חיים.אבאלה וואי.
..
ואוף מסכן נשבר לו הלב.
אשכרה להכניס מישי להריון.ואז הוא אמר שזה היה בטעות.ובאמת הוא היה כואב.באמת הוא הרגיש אשמה ומצפון ובטעות.אני רוצה לקחת לו את הכאב הזה.כי דיי הוא בפנים באמת לא רצה.הוא לא רצה.ולמה יש לכל הבנים את ההרגשה הזאתי כלפי הבנות.זה מוזר אוף זה כואב כל כך.וראו לו את זה בעיניים שכואב לו ככה.כמה שהוא בכה כמה.אנלא יכולה לשאת את הכאב שלו.זה כי קשה להתגבר.וברור שקשה להתגבר.דווקא כי הוא בן וזה לא מגעיל אותו כי בנות לא מטרידות אז אין למה להיגעל.אז ברור שבנים יטרידו ובנות לא.וזה בסדר.זה לא אשמתם.כי כל אחד קשה לו להתגבר על דברים אחרים.אין פה מה לשפוט אותם.וזה טבעי שיהיה מגעיל לי בנים.אנלא צכה להיבהל מזה.זה טבעי כי הם המטרידים.אז לא צריך טיפול בסוף.
אוף אבל דייי איך איך איך.למה.
הולך לישיבה.דתי.אבל זה רק חיצונית..אי אפשר לדעת כלום על אף אחד.ואי אפשר לסמוך על אף אחד.ולהאמין.ועוד בחור ישיבה.זה כואב.שורף את הלב.במיוחד שאני מכירה והוא חבר טוב שלו.אוף מסכן זה לא מגיע לו.למה הבנים בנויים ככה למה.ואיזה סיפורים יש בעולם.אני רוצה לחיות.אין לי זכות לשפוט אותם.כי הם מתמודדים עם הבנות ואני לא ובחיים לא הייתי במקום שלהם.וזהו.אבל מסכן אוף.ונראלי גם היא מסכנה.לאידעת.זה פשוט יצא משליטה.ככה הוא אמר.אי אפשר לשלוט בזה.למה הוא מרגיש אשמה אם אין פה מקום לאשמה?דייי נמאס לי.אנלא מבינה כלום.והוא כל הזמן סותר את עצמו.שהוא אשם ולא אשם ומה קורה.