אני בבית מהיום שילדתי ( ושמירת הריון מתחילת ההריון 😞)עם מתוקה שתהיה בספטמבר בת שנתיים .. כל פעמים ניחמתי את עצמי שבספטמבר היא הולכת למסגרת ואז אוכל לחזור לאישה שעובדת ומנהלת חיים נורמליים של עשייה. רשמתי את הילדה למסגרת של התמ״ת נשי חירות בעיר שלנו.. המקום עובד מ 07:30 עד 15:45 בעלות של 3000 שח שכר לימוד מלא! עשיתי מחשבון דרגה בהנחה שאני מביאה מינימום אז אצטרך לשלם 2790 שח שזה לא כזה זול מ 3000 שח .. בערך כמו גן פרטי .. בראש שלי דמיינתי שמסגרת כזאת תעלה 2000 שח אחרי ההנחות כמובן שכרגע אני בלי רכב אז בשביל לקחת אותה לקצה השני אצטרך רכב ביטוח טסט ששזה עוד הוצאות .. כןאב לי שלא ישאר כלום מהמשכורת כולה הולכת לגן! מצד שני אנחנו מותשים ממעברי הדירות והשכירות שמשלמים וכ״כ לרכוש דירה משלנו תמיד חושבים מה בסוף?
מה יקרה שנרחיב עוד את המשפחה? עדיין נעבור דירות? מה גם שבדקנו בבנק וההצעה למשכנתא שקבלנו יותר זולה מסכום השכירות שאנחנו משלמים כרגע ובסופו של דבר זה שלנו.. ולא רק הדירה יש מליון הוצאות אחרות שאנחנו לא עושים כרגע בשביל לחסוך אבל לא מצליחים כי יש מליון הוצאות כאלו ואחרות.. מסתכלת סביב ואני רק רואה את כולם מתקדמים זוגות יותר צעירים מאיתנו קונים את הנכס השני שלהם ומתקתקים עבודה לימודים חיים אישיים, בית ילדים ואני מרגישה שנשארתי מאחור למרות שיש לנו קרש קפיצה קטן תעזרו לי לחשוב בהיגיון בבקשה 😖😖😖😖

תודה על התגובה!