היי יש לי כמה שאלות ולמרות שאני מבינה שאי אפשר לדעת אף פעם - סתם מענין אותי אם למישהי זה קרה . סליחה שזה ארוך ותודה מראש.
אנסה לפרט. אנחנו מנסים להכנס להריון שני. הריון ראשון לא היו לי יותר מידי סימנים לפני מלבד כאבי מחזור.
המחזור שלי לא סדיר . בד"כ חודש מגיע אחרי 28 יום וחודש אחרי 35 יום והגיע גם ל40 . אני לא על גלולות או משהו כזה כבר כמה שנים.
בחודש הזה עקבתי כל יום מיום 11 למחזור עם מקלוני ביוץ . הבדיקה היתה חיובית ביום חמישי לפני שבועיים ( בערך יום 17 למחזור ) בדיוק . נסינו פעמיים במהלך הסופש שלפני שבועיים להרות.
ביום שלישי בערב (לפניי יומיים- שזה יום 28 למחזור ) התחילו טיפות דם רק בניגוב. חשבתי בהתחלה שזה דימום השרשה אבל בבוקר זה התפתח לדימום והיה צריך תחבושות כבר. קצת פחות בכמות ממחזור רגיל והדימום בהיר יותר.
יש לי כאבים הפעם ולרוב אני לא סובלת בכלל מכאבי מחזור גם לא לפני.
היום חמישי בבוקר, הדימום בערך באותה עוצמה אבל רק בשעות עירות. בשתי הלילות לא היתה טיפת דם אחת בתחבושת עד שקמתי שזה מוזר . עדין קצת יותר בהיר הדימום. אם זה מחזור הוא מאד מוזר ולכן אני חוששת.
דבר נוסף שקרה באותו יום שהתחיל הדימום ולא קרה לי מעולם - נהיה לי כמו פריחה בכל השד שמגרדת מאד . רק בשד אחד. נקודות אדומות כאלו. זה משתפר עם משחה אבל מוזר מאד שזה נקודתי כזה. לא סבלתי מפריחות בעור בעבר.
השאלות שלי :
1. האם הגיוני מחזור פחות מ14 יום אחרי ביוץ ? במחזור לא סדיר הכל יכול להיות אבל אני יודעת שגם בסדיר זה לפחות 14 יום.
2. האם כל הדברים האלו קרו למישהי - על מה זה יכול להעיד ? השילוב של הגרד והמחזור המוקדם מוזר. צריך לפנות לרופא או לחכות ?
3. האם מישהי נקלטה להריון אחרי חיסון קורונה שהיא ובן זוגה עשו ? פשוט עשיתי לפני תקופה ויש עדויות של כמה נשים שנבדקו, שאחרי החיסון - קצת הקדים להן המחזור או שינה אותו לחודש אחד בלבד ולכן נסיתי לקשר למחזור המוזר שלי. *כמובן שלא יודעים אם זה באמת השפעה שלו כי מחזור מושפע מ1001 גורמים בחודש **.
בבקשה לא לפתוח פה דיון על בעד או נגד החיסון כי אז ימחק השרשור, וגם לא מעונינת במידע שקרי שיופץ פה.
רק מעונינת לדעת אם יש פה עוד שניסו להרות אחרי החיסון.
תודה מראש !!

טוב שזה משתפר עם משחה, לפחות את לא סובלת יותר מדי