גיסתי ובעלה יש להם תינוקת בת פחות משנה. התינוקת די מאוימת מהאבא ובוכה הרבה כשהוא נמצא.
הסיבה לכך היא שהוא כל הזמן מפחיד אותה או עושה דברים שגורמים לה לבכות- בכוונה.
הסיבה שלו למה הוא עושה את זה זה בשביל ללמד את התינוקת שזה ההומור שלו ושהיא צריכה להתרגל לסגנון הזה ולהפסיק להיות בכיינית. כן במילים האלו.
היא בוכה רק ממנו ולא מאויימת מאנשים אחרים אז זה די מפתיע שהןא לא קולט כמה זה פגום. אבל בגלל שהיא בוכה רק ממנו הןא מתבאס עליה ויעני פגוע ממנה וטיפה מתעצבן שהיא לא מתחברת אליו ומעדיפה אנשים שהם לא אבא.
בערבים שהמשפחה ביחד אני רואה אותו אומר " בואו נראה אם היא למדה עכשיו לא לבכות" ושןב פעם גורם לה לבכןת עם פרצופים שגןרמים לה לחשוב שהיא עשתה משהו לא בסדר. ואם היא לא בוכה בפעם הראשונה אז הןא עושה לה שוב "כאימונים" עד שהיא בוכה. ולפעמים סתם כי זה משעשע ומגניב אותו שהיא בוכה מפרצוף או ממילה שנאמרת בטון מסוים. (ואחרי זה כשהיא מגזימה בבכי ולא נרגעת הוא ואפילו גם האמא מתלוננים שהיא בכיינית בלי סיבה- כשבעיניים שלי אני רואה שזו הסיבה היא מלאת שמחת חיים ברגיל שלה, עד שהוא נכנס לתמונה)
סהכ אני אוהבת את הבן אדם הןא לא בנאדם רע אבל שונאת את ההתנהגות שלו לידה ודי מזועזעת מהמשחקים הלא מצחיקים האלה. הם זוג צעיר והם לא מעוניינים בביקורת איך לגדל את הילדים שלהם וכל מי שמעביר ביקורת מקבל הרחקה אוטומטית.
כל שנותר לי הוא לסתום את הפה..אז אני רק פורקת פה..יש מצב איפשהו שהיא לא תישרט מזה?
אציין שכל המשפחה כבר הייתה עדה להתנהגות הזאת שלו אבל רק אני הייתי עדה לכך שהוא מאמן אותה לא לבכות על בסיס קבוע..
)
וואו. וואו