שוב אני וסיפורי ההנקה שלי.
ברוך ה׳ תודה לאל, יום טוב מבחינת הנקה. !!!
הצלחתי לחבר בשני הצדדים. !!! לזמן ארוך יחסית ולא דקה שתיים.
בבוקר היינו אצל היועצת המקסימה, אמרה שיש לו מעט מעט לשון קשורה במישוש אבל לא בטוחה שצריך להתיר, שרוצה לתת לזה זמן כי התינוקי נולד קטנטן וכן רןאים שיפור. דיברנו עם ד״ר בוצר לגבי התור שיש לנו ברביעי ואמרנו שנעדכן מחר אם אנחנו מעוניינים להגיע.
עכשיו מה העניין?
הוא מתחבר אבל אנחנו לא בטוחים שיונק אפקטיבי. ובצד אחד הוא מכאיב לי בטירוף בטירוף והיועצת אמרה שמפעיל את הלסת התחתונה אז בגלל זה הכאב (הוא ממש מוחץ לי את הפטמה ואני רואה עוד שניה כוכבים). אממה? אמרה שיכול להיןת שכדאי טיפול אוסתאופתי ושיגדל קצת וזה יעזור.
אני מאד חוששת מהעניין של הלשון הקשורה. הבנתי שזה לא תמיד עוזר ולפעמים להפך יכול לעשות בעיות. מעדיפה כמובן לא להעביר אותו פרוצדורה כזו אם אין צורך. אני כלכך מרחמת עליו ועוד בטראומה מהברית ומכל החוויה עם הצהבת ושעשו לו מליון בדיקות דם.
אני עדיין מג׳נגלת בין הנקה לשאיבה למטרנה. הלוואי ובקרוב נראה תוצאות יותר טובות אבל כן יש התקדמות. עכשיו אני רק בחרדות מהעניין של הלשון הקשורה. מה אתן חושבות? זה נשמע לכן לשון קשורה או לא? יכול להיות שזה פשוט יסתדר?
אמא שלי אמרה לי שיש כאבים עזים מאד אצל כל אחת שמתחילה להניק ולא אשכח שרק ביומיים האחרונים אני באמת מניקה ברצף והרבה פעמים ביום (ברוך השם אמאלה איזה נס) לכן יכול להיות שאלו הכאבים של ההתחלה 🙏🏼
מבולבלת!!

)