ילד שלישי בשבועיים חולה. ב"ה.
אני צריכה את עיצותיכים החכמות לשתי בעיות:
1. בעלי מתנגד למשכחי כאבים. מכל סוג שהוא, לכל ילד לא משנה איזה גיל. זה בא מאמא שלו, שהיא סופר-אמא כזאת עם מלא ילדים שבאמת נתנה הכל לילדים שלה, ואני מעריכה אותה מאד ומתייעצת איתה הרבה. אבל בקטע הזה היא פשוט הנחילה חזק לכל הילדים שלה שאקמול מזיק וגם גורם לגוף חוסר יכולת לטפל במחלה
. אני גדלתי אחרת מאד, ועד היום חושבת שאין שום סיבה לתת לילדים לסבול עם חום וכאבים עד שתעבור המחלה.
מה עושים במצב כזה? משתגעת שהילדים שלי סתם יסבלו, מצד שני מכבדת מאד את בעלי ולא אוהבת לעשות דברים מאחורי הגב שלו.
הרבה פעמים אני פשוט נותנת להם - והוא שואל אם נתתי ואני מודה, אז הוא לא כועס אבל נהיה ציני להחריד וכל דבר שמדרדר ו\או המחלה מתארכת הוא אומר שזה בגלל האקמול וזה משגע אותי.
2. הילד שלי בן כמעט 3 - לא מוכן בשום פנים ואופן לקחת אקמול (כנראה גנים של אבא שלו...). אז עזרה בשכנוע אין לי מבעלי, ושואלת את האמהות הטובות כאן - איך נותנים לילד אקמול כשהוא פשוט לא רוצה? מציינת שהוא עם חום 39+ ואומלל, רוצה להקל עליו כ"כ
.
(לא רואה טעם ללכת לרופא - שני הילדים שלי היה להם אותו דבר לפני שבוע ושבועיים והוא לא ראה אצלם כלום - כנראה איזשהו וירוס)

.