לפני החתונה הוא עישן קבוע, בעיקר בתקופת הצבא. לי זה מאוווווווווווווווווד מפריע והוא עושה מאמצים להפסיק, וקשה לו. אני יודעת שהוא מעשן מידי פעם בעבודה. יש תקופות שיותר יש תקופות שפחות. אף פעם לא מעשן בבית או באוטו!! וגם מקפיד לא לעשן לקראת סיום העבודה כי אני תמיד מריחה את זה עדיין. ואני רגישה לזה נפשית ופיזית. זו אחת מנקודות החולשה של הזוגיות שלנו.
שבוע הבא, יש מפגש של כמה חבר'ה מהעבודה שלו אצלינו בבית. מסיבות מסוימות זה צריך להיות אצלנו. אני שמחה בזה מאוד!! זה חשוב לו וכיף לי🙃 (אני ארוויח מזה אוכל טעים שמישהו אחר מכין🤭)
הבעיה שברור לי שיהיה שם סיגריות. הם גם ככה לא יהיו בטוח הבית ויש לנו חצר גדולה מאוד. אבל גם בחצר מאוד מפריע לי. בעלי בטוח לא ייעשן, אבל הריח יגיע אליו😞 רוב מוחלט של החברים באים מרקע שונה מאוד מאוד, והעישון זה חלק מהמפגש, שאלתי את בעלי אם יש סיכוי לבקש בלי סיגריות והוא מרגיש ממש לא נעים עם זה (לי אישית קשה להבין מה כ"כ לא נעים לבקש, אבל שוב, אנחנו מגיעים מתרבויות שונות לחלוטין, אצלכם סיגריה זה לא מילה גסה כמו אצלי...)
לא רוצה להרוס לבעלי את המפגש, הוא מחכה לזה מאוד. מצד שני, קצת מתבאסת על המצב הזה, וגם קצת עליו☹️
וגם מבועתת מזה שיהיה לנו בחצר ריח של סיגריות.
אגב, לי ברור שלא אהיה לידם בזמן שיש סיגריות ושכל החלונות של הבית יהיו סגורים..
זהו, צריכה הרגעה, חיזוקים, עצות ועידודים🙏
הכל יתקבל באהבה❤️
)