התקשרו עכשיו מהיחידה לוודא שאני קיים.
לא הוקפצנו, אבל זה כבר נשמע באופק...
אשתי ישר אמרה לי שאני לא הולך.
למה עכשיו למה
למה עכשיווווווו
בכל מקרה, אצלי זה מורכב, כי מצד אחד מאוד קשה לי לדמיין שהיחידה שלי תצא לקרב ואני אשב בבית (או בביה"ח), ושכל האימונים עד עכשיו פשוט לשווא. שברגע האמת אני לא אגיע?
מצד שני באמת לא מסוגל לראות את עצמי בקרב (או גרוע מזה - מתייבש לשווא בשטחי כינוס), כשאשתי בבית עוד שנייה יולדת ומטופלת בילד - אין לה אפילו כוח לטגן לעצמה חביתה, אז איך לטפל בילד לבד (גם אין גן בגלל הטילים). אולי אפילו יולדת בלעדיי.
אני במן "אוי לי מיצרי אוי לי מיוצרי", שני המצבים לא טובים עבורי...
שורה תחתונה, הרבה יותר גרוע בעיני המצב שאשתי תלד לבד. היא לא תשכח לי את זה כל החיים (גם אם זאת לא אשמתי), ואין לי מושג איך נצא מדבר כזה.
אז אשמח לכל מיני ניחומים וחיבוקים למיניהם, אבל בשורה התחתונה אם יש למישהו רעיון איך להיות בטוח כבר מעכשיו שיש לי דרך ודאית להתחמק הפעם, לפחות עד זמן משמעותי אחרי הלידה (כלומר נניח לפחות ל4-5 שבועות הקרובים), אז עם כל הכאב, אני אלך על זה בכל הכוח.
אה וכדאי כבר מעכשיו, כי מרגע שהתקשר אלי מהיחידה לבדיקת דופק, היא כבר התחילה להיות מרוחקת. מעצם הרעיון.
אם אגיד לה "אין מצב שאני הולך, אני אעשה אל"ף בי"ת גימ"ל," יהיה לה הרבה יותר קל (ובתקווה שלא יקראו לי בכלל)
נ. ב כאמור הכל רלוונטי גם אם לא יקראו לי, כי עצם המצב הזה שיכולים וזה כבר באופק, מלחיץ ומרחיק אותה -ולגמרי בצדק בעיני אגב, גם אני במקומה לא הייתי מוכן ללדת לבד או להסתכן באופציה הזאת
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.