גרים במקום עם הרבה מאוד אזעקות, אין לנו ממ"ד בבית וכל לילה ישנים במקלט של גן במרחק 10 דקות נסיעה מהבית.
השבת נוסעים להורים של בעלי, יש להם ממ"ד קטן בבית שחלק מהילדים יוכלו לישון בו, ואת השאר נצטרך להעיר במקרה של אזעקה.
חמותי הציעה שנשאר אצלם גם לתחילת השבוע.
אממ… שאני צריכה לטבול במוצ"ש וחמותי היא הבלנית ביישוב שהם גרים בו🤦🏼♀️
ממש מתלבטת. לא מתאים לנו בכלל לשתף אותה.
האופציה שיש לנו זה לסוע למקווה בישוב סמוך (בערך 10 דקות נסיעה)
אבל אני לא אסע לבד, זה יהיה ממש חשוד. חשבנו להגיד להם שאנחנו יוצאים ביחד קצת להתאוורר, זה לא חשוד בכלל, עושים את זה הרבה.
אבל אז אני אהיה בלחץ להרדים את הילדים, לפחות הקטנים, להספיק להתארגן ולהגיע בזמן למקווה.
ואומנם יש לנו שם חדר עם פרטיות ממש ממש מלאה, אבל מיטות לא נוחות וגם פחות משוחרר לי להיות ביחד במצב הנוכחי (יש עוד מתבגרים בבית) וגם, אם תהיה אזעקה נצטרך שוב לקום ולרדת לממ"ד עם כולם.
האופציה השניה זה לחזור בלילה למקלט "שלנו" נגיע לשם בנחת, בעלי יורדים את הילדים ואני אסע מהר להתארגן בבית ולטבול. ואחרי שהילדים יירדמו נוכל להיות ביחד אבל לא עם פרטיות מלאה וזה יכול להיות ממש מבאס.
וגם, אין לי תירוץ מה להגיד לחמותי אם נרצה לחזור הביתה, תכלס אצלכם יכול להיות קצת יותר קל, עם עזרה.
בעלי במילואים, רוב הסיכויים שבשבוע הקרוב כן יצא ויילך לעבודה (עובד חיוני מאוד) ובשבוע אח"כ יחזרו למילואים. בכל מצב אני נשארת לבד עם הילדים וכמה ימים אצל חמי וחמותי יכולים קצת להקל עלי…
ממש מתלבטת מה לעשות!