הייתי במקום הזה..
עברתי כל כך הרבה, בדיוק כמוך, בהתחלה ניסינו טבעי, אבל בגלל שיש לי שחלות פוליציסטיות ומחזור ממש לא סדיר לא הצלחנו.
אחרי 8 חודשים הלכתי לרופא וקיבלתי איקקלומין, 2 סבבי איקקלומין וסבב אחד של לטרוזול, ולא עזר, אפילו שעשינו בדיוק ביום הביוץ. עברתי לזריקות- גונאל, עוד 3 סבבים של גונאל עם הזרעה- וכלום!!! תגובה יפה של הגוף אבל זה פשוט לא הצליח להיקלט.
חשוב לציין שבעלי עשה בדיקת זרע שיצא ממש טובה... אני כבר ממש נלחצתי לא ידעתי כבר מה לחשוב ובינתיים עברה מעל שנה שאנחנו מנסים וכלום.
החלפתי רופא, הוא אמר לי לא לבזבז זמן יותר, שחבל על הזמן שלי ויאללה לIVF.
התחלה נלחצתי, אני?? IVF?? ממש לקחתי קשה, לא הייתי מסוגלת לחשוב על הרעיון..
ממש פחדתי, אבל הבנתי שבשביל להגשים את חלום האימהות כנראה שזה מה שאני צריכה לעזור.
אז לקחתי נשימה עמוקה, ועברתי לIVF.
מה אני אגיד לך, לא היה לי קשה בכלל התהליך, היה דומה מאוד לתקופה שהזרקתי גונאל, המינונים היו טיפה יותר גבוהים אבל עדיין בגדר הנמוכים (אני הזרקתי 100 בIVF) לא הרגשתי הבדל בכלל, חוץ מזה שנוספו עוד 2 זריקות שבשבילי היו ממש בקטנה,
גם ככה מזריקה אז עוד זריקה לא תעשה את ההבדל.
הייתי מלאת תקווה ואופטימית. הגעתי ליום השאיבה- היה לי ממש סבבה!
ישנתי מדהים חחח באמת זה היה כיף, אחר כך החזירו לי ביצית מופרת שלא נקלטה לצערי...
גם לא הצליחו להקפיא את השאר. הייתי שבר כלי.. לא ידעתי כבר מה לחשוב באמת אבדתי תקווה
הייתי כל כך עצובה.. ומסביבי כולן בהריון וכולן יולדות ורק אני עם הבעיות שלי.
לקחתי שוב נשימה עמוקה והתחלתי ברצף שוב סבב זריקות, חשוב לי לציין שהזריקות ממש בקטנה אצלי לפחות תוך 7-8 ימים מהרגע שהתחלתי סיימתי סבב (בשאיבה).
אז שוב עשיתי שאיבה, שגם הפעם הייתה קלילה!
החזירו לי עובר, הפעם החלטתי ממש להתנתק ולא לחשוב על כלום, שבועיים קשים אבל ממש ניסיתי להיות עסוקה ולא לחשוב על זה. לא לחפש סימנים (לא היו לי שום סימנים כלום כלום כלום)
עשיתי בטא- בום! חיובי.. אושר!!
היום אני שבוע 16.
אני חפרתי קצת, אבל רק רציתי לחדד את העניין- ליאל, אולי שווה לך לעבור לIVF, זה עוקף כל כך הרבה בעיות ידועות ולא ידועות ומגדיל את הסיכויים. מה אכפת לך לנסות? אני מבטיחה לך שהתהליך בכלל לא קשה כמו שזה נשמע.
והוא יכול לעזור לך להגשים את חלום האימהות.
תחשבי על זה.. ואם תרצי להתייעץ אני כאן.
בהצלחה! אל תישברי! זה לגמרי עניין של זמן