..אנונימי (פותח)

אבאלה כמה מטומטמת אני יכולה להיות.

כמה תמימה.

אני ככ רוצה לקלל.

ובחייאת שאין לי כוח אליו.אין לי כוחות.זה שואב.ככ שואב.

ואני רוצה.באמת שאני רוצה לדבר על המצב שלי.על התסבוכים המטומטמים האלו שאני עושה לעצמי.הכי דפוק זה שאני מרחיקה את כולם ממני כדי לא לדבר עליי.מצד שני,אני ככ רוצה שיהיו איתי.אבל אנלא מאפשרת ומסננת את כולם כמו דפוקה שכאילו רוצה להמשיך להידפק.או יותר נכון,שלא מאמינה שמשו כבר יעזור אז נכנעת מראש.

איזה לילה דפוק.איזה לילה חסר משמעות.איכככככ באלי להקיא.והוא גורם לי להקיא כי מגעיל ומגעיל ומגעיל.בחייאת למה שאתן לבנאדם להרגיש שלא באלי אותו בחיים שלי?????למה???אז אני ממשיכה כמו דפוקה ו'זורמת'.אין לי כוח אליו אין לי כוח.וכן,כדי לפתור קשיים,צריך לפתוח את הדברים.לאפשר.לתת לדברים להיות איך שהם.ואני לא מאפשרת.לא לעצמי ולא לאף אחד באמת.אין לי כוח אליו אין לי כוח.למה למה למה נכנסתי לזה???אפשר להבין למה אני כזאת תמימה????

וכמו מטומטם הוא אומר לי כל הזמן שאני יפה.ונגיד אני יפה,סבבה?מה הקשר????מה הקשר לדבר על יופי חיצוני???בחייאת.שקר.איפה האמת פה?איפה האמת???אז אני אומרת לו שיש יופי שהוא חיצוני ויש חן,שהוא פנימי.שהוא הרבה מעבר.ועל החן הזה זריך להסתכל.על הבפנים.והוא כמו אדיוט לא מבין לאן אני חותרת.לא משנה כמה אסביר את עצמי.זה לא משנה לי שהוא לא מתרכז ב'חן הפנימי שיש בי'.כי אני לא רואה חן כזה.אני בעיקר מדברת על העיקרון.וכי מגעיל אותי הדרך הזאת.אני תמימה.אני ככ תמימה.למה למה למה אני עושה את זה לעצמי שוב ושוב ושוב.וכל הזמן כי לא נעים ואני מפחדת להגיד 'לא' כי מפחדת מאיך שהוא יגיב.אני מפחדתתתתתתתתתתת מהכל.וכל רגע שאני איתו או סתם מדברת בפלאפון או מתכתבת אנאערף יש לי חרדות וכל הזמן הוא אומר 'יפהשלי','כפרעליך','את בחורה מקסימה' וכו.מגעיל לי.ככ מגעיל.אני לא יכולה כבר.אני לא מסוגלת.פשוט מתפוצצת.וכל הזמן הוא רוצה עדכונים איפה אני ומתי מגיעה לאולפנה ולהתקשר ולדבר וכל הזמן אומר שמתגעגע ומתי יראו אותי שוב ודיייייייייי דייייייייייי דייייייי.אני מרגישה ככ לבד.לא מעיזה לדבר עם אף אחד על זה.אני מפחדת.ושישפטו.ושלא יבינו ולא יקשיבו לכאב שיש ללב.אין לי כוח לשרוד.ככ אין לי כוחות.

..אנונימי (פותח)אחרונה

כל הזמן הזה הייתי לבד.כל הזמן הזה הייתי לבד.כל יום מחדש.

.

כששרו את זה שם,שרתי ככ בשקט,ועם ככ הרבה כאב ולא הפסקתי לבכות.לא הפסקתי.הדמעות ירדו וירדו ודיייייי.רציתי לעצור אותם.אני מפחדת מבכי.אני מפחדת לבכות.ואשכרה בכיתי שם וראו אותי בוכה וכל הזמן שאלו מה איתי ואם אני בסדר.וכמו תמיד-כן,אני בסדר לגמריי.

פפפ.איכ.אני נגעלת מהשקר.

ואז כשהיה את 'אם אשכחך ירושלים'..בכיתי עוד ועוד.ושוב שאלו מה קורה לי בפנים ואיזה כאב אני מסתירה כל הזמן..ולמה שאומר וואי למה שאומר.מילא מישו אחד שואל אבל זה יותר מידיי לי כשהרבה שמים לב אליי.שיש עליי זום כזה.

אפשר להבין????למה שיהיה לי אמון במישהו בעולם הזה???למה שאאפשר לתת את מה שבאמת נמצא אצלי בלב למישו??

אני מתגעגעת.לכאב שאפשרתי לו פעם להיות.שאפשרתי לקבל כאבים שיש לי.דייייי דיייייייייייי נמאס לי מההדחקות האלו.לפחות כשאני בוכה אז יש לדמעות מקום קצת.למרות שאני שותקת איתם.זה לא סותר.וזה מדהים שהדמעות יוצאות לבד.כי הלב לא מאפשר אחרת.ולפחות זה מנקה טיפה,באופן זמני.למרות שמפחיד אותי שיש בכי.למרות זאת.

אני מתגעגעת.אני לא רוצה חורבן.לא רוצה שיהיה לאף אחד חורבן בעולם הזה.למה ככה???למה אנחנו כאלה סובלים ככ???כאלה אבודים???למה זה מגיע לנו??????.למה אנחנו לבד???למה הכל בנוי מאינטרסים??ושילך מכאן.מטומטם.שילך.אין לי כוח.אין לי כוח.אני רוצה גאולה.אני רוצה בית המקדש.כואב לי.וואי כואב לי.וכולם מחרטטים דברים.ואני לא יודעת במה להאמין.רצון זה אחלה,אבל מי אמר בכלל שיש דבר כזה בכלל גאולה?שיש דבר כזה בית המקדש??.אין לי כוחות לשאלות ואין לי כוחות לחפש כי מפחדת לטעות שוב בדרך.מפחדת להאמץ ולגלות בסוף שהדרך שלי מלאה בשקרים.אז אני כאן,נשארת במקום.ולא יודעת מה לעשות עם עצמי.אני רוצה לחיות.באמת שאני רוצה לחיות.למה יש שיגעון ככ גדול בעולם הזה??אני שונאת את המילה הזאת.

למה קשה?רקאני
תקראי את השרשורים פה מתחת..מקפיצים נטושיםאחרונה

או אולי אל תקראי...

..מקפיצים נטושים

זה פורום כפול..

..אנונימי (פותח)
ומה אם יש עוד
..אנונימי (פותח)

אני אפס.

בין אם * ובין אם לא באמת-אני לא מבינה למה כן.

פה הנקודת מוצא.

ואז,מה עושים?!זה מבהיל.מבהיל נורא.

ואני לא ידעת מה אני מרגישה.

איך יכול להיות ש*?מה,אני עד כדי כך רעה?טוב,מסתבר שכן..

איך אפשר עדיין לאהוב?איך?!

זה פגיעה.אין סיכוי שיש אהבה עדיין על זה.ולמה אין סיכוי?לעזעזל מה יש לי?אני עד כדי כך רעה?אוף.רעה גמורה.

למה כל זה למה.ה' מה אתה רוצה ממני מה.

נכון,יש בחירה.אבל סורי גרמת לי לבחור בזה בתת מודע גם בלי להבין.למה אתה מעמיד אותי בזה למה.למה כל הבלגן למה.נמאס לי.בחיי שנמאס לי מכל זה.

אין לי כוח ל*.זהו.אני סיימתי.

שמישו יסביר לי מה נסגר איתי.שמישו יסביר.לעזעזל אוף לעזעזל.לא מכירה תעצמי.

כמה רעה אני יכולה להיות.לא מבינה אותי.

בכלל,כל העניין הזה היה רק כדי טיפה להבין אותי.ועד שקצת כן הצלחתי,אז לא.אין מה להבין פה.אין.

בסדר,אני לא אתחתן.הבנתי.הבנתי את זה מזמן בעצם.

(בטוח רבי שלמה היה אומר ש*.אבלאבל,דווקא בגלל זה הייתי מצפה ממני להתנהל אחרת.אחרת לגמריי.

באלי להיעלם.בחייאת.)

..אנונימי (פותח)

קשה לי להאמין שיש אהבה.קשה לי להבין אהבה.

(אומייגד למה הוא *.אוף.דפוקה אחת.)

..אנונימי (פותח)אחרונה

לשכוחלשכוחלשכוח.

לא רוצה לחזור.לא רוצה.

לברוח מכל מקום.פשוט לברוח.להיכחד.

..אנונימי (פותח)

וחייבת לדבר את מה שהיה לי אוף.ולהחליט.להחליט.כי הזמן עובר וזה רק מפוצץ יותר מבפנים.אנלא מסוגלת כבר לשמור את כל זה.מפוצץ מפוצץ.

הוא אמר לי שאני חייבת *.הוא אמר- שהוא אמר.ואז,זה עוד יותר גורם לי לחשוב על הדברים בכובד ראש|לא אכפת לי שהשתמשתי בביטוי חנון|. רציני העסקקק.מידיי אוף.

ככ מפחיד.ככ המון פלאשבקים.ככ המון תלישות שמחזירה אותי אחורה.פחדיי פחדים.

ואז שתיתי ושתיתי.לא רציתי להיזכר..והייתי גמורה אוף.אני נקרעת מבפנים.כלכך נקרעת.ולא יודעת מה לעשות עם הנידון

באלי להגיד לו שזה יהיה לי רק אופציה..בלי התחייבות..אבלאבל,גם זה קשה לי.עצם האופציה.כי,כי פלאשבקים.ולא הבנתי למה הוא לא הבין את זה שזה מרתיע..ולא הצלחתי להסביר את עצמי אוף

בעצם,בעצם אני כן מבינה.כי הוא אף פעם לא היה במקום הזה..אז קשה לו לקלוט.

ואז סיפרתי לו דברים ש,פפ.וואו אני מקווה שזה יועיל לפחות ושלא סתם סיפרתי..טוב,זה בטוח יועיל נראלי אוף.

אני מפחדת ש.

וגם קשה לי העניין עם ה*.

ויש פה יתוש שלא מפסיק לחפור גרררר.

באלי לשכוח הכל.לשכוחלשכוחלשכוח.ואני לא מסוגלת.כי אני * ומתכווץ לי כל הגוף ואז אני משתתקת וכמה שזה מטומטם כי עדיף כבר שלא *.אז אוליי הוא צודק?שרק אחכ אני אצליח..ושצריך להרפות מלהילחם על זה..כי חבל על הכוחות..אוליי הוא צודק שצריך את זה..אבל זה קשה.קשה לי להחליט כי דיי,זה גורלי הפעם.

וזה מגעגע אותי.רק לחשוב על זה איי.וכמה אפשר לחזור על זה שוב ושוב ושוב.זה דורש המון כוח.והמון השלמה עם זה שזה החיים שלי.וזהו אין לי דרך לשנות תמציאות.אלא נטו לשנות תפיסות שהיו בי עד עכשיו.קשה לשנות אותם.כי התרגלתי אליהם.קשה להשתנות.כי זה תלוי בי נטו.ואיןליכוחאיןליכוח.לא רוצה להשלים עם החיים האלו.לא רוצה.כי זה דורש.זה דורש מעשים שהוא אמר שאני צכה לעשות.לא רוצה לעשות אותם.לא רוצה.זה לשנות את כל החיים שלי בכללי..ולחזור אחורה בגלגל.מבחינתי זה אחורה,כן.למרות שזה קדימה.כי שוב,הפלאשבקים לא מרפים.גם אם זה קדימה-זה רק בגלל שהשכל אומר את זה,ולא כי אני מרגישה את זה באמת.מבחינת הלב,זה אחורה.כי אז,באותה תקופה,זה היה אחורה.ככה מרגיש לי לפחות כשאני נזכרת בזה.ואני לא רוצה אחורה.רק להתקדם.ולבנות בי אמון שיעבוד אוף.אני כבר לא יודעת.אין לי אמון באף אחד.אפילו בו,שיש לי אמון נורא,גם בו אני מפקפקת..כי זה קשה נו.כי הוא לא היה בתהומות האלו מהסוג הזה..אז הוא באמת לא יודע להגיד.הוא כילו היה,אבל זה אחר נו.מצד שני הוא לא אמר את זה רק על דעת עצמו..אני צכה לסמוך עליו.אבל זה קשה אוף.

הוא יודע להגיד,למרות שלא היה שם.וראיתי שהוא יודע,ושהוא אומר את זה עם כאב.שנכון,זה מה שאני צכה לעשות,עם כמה שכואב לו.ועם כמה שזה ידרוש גם כאבים נוספים שיהיו לי יחד עם זה..אבל עם כמה שיהיו כאבים על זה ופלאשבקים-זה שווה את זה.

שווה את זה?ממ.אוף.

אמרתי לו שבנתיים יחפש..אבל כרגע לא החלטתי ושנראה אחרי שימצא

צכה להרגיש כוח

וחיבוק.אני רוצה חיבוק.לאידעת מימי.לא באלי *.

חוץ מזה שהוא גם אמר את זה מזמן כבר..וריחפתי כי פחדתי..וגם היא פעם אמרה לי..אבל לא.אני מפחדת.אבל ברגע שהיום הוא אמר לי את זה-אז זהו,פתאום אני חושבת על העניין רציני.וזה מפחיד לחשוב על העניין.

מה יקרה אם *.ואם *.

אני לא יודעת כלום.גם את זה הוא אמר היום,שלא חייב תמיד לדעת..שלפעמים צריך פשוט לעשות..

וואו יום מתיש מידיי.מלא מחשבות ולב שמרגיש טוב ורע ביחד מתערבבים.

(שמישו יציל אותי)

..אנונימי (פותח)

רבי שלמה..הייליגער רבי שלמה.שינית את חיי.שינית את חיי.

אני כלום בלעדיו.כלום.

פפפפפ.אני לא מצליחה לבטא במילים.

הלב שלי לא מפסיק להתרחב היום

הייליגער הילולת רבי שלמה

..אנונימי (פותח)

אני מתחרפנת.

חבל שלא בדקתי מתי .אוף כבר עם זה.למה זה מגיע לי למה.במיוחד ש.

מצד שני נכון,מי אני שאדרוש..אבל דיי באמת שאין לי כוח כבר

ואני כל הזמן מתלוננת 

חלאס

כמה דפוקה אני יכולה להיות?!

דוקר לי בלב

..אנונימי (פותח)

למה אני חושבת שלא?!

אני סתומה.

אבאאאא אני מפחדת מידיי וזה סוגר עליי כל העניין

,

סוגר מידיי.הפחדים משתיקים אותי.אני לא מסוגלת כבר.לא מסוגלת

וחלאס עם השכל הזה שמגיב לכל רגש שיש לי.באלי להרגיש בלי תגובות של השכל.הוא רק מפריע.הוא סוגר.

סגור לי הכל

אבאאאא

..אנונימי (פותח)

חוסר מודעות

..אנונימי (פותח)

(תתפלל עליי

מתחננת)

..אנונימי (פותח)אחרונה

פיזית הקול שלו עושה לי לבכות.בכי טוב וטהור כלכך

הפעם זה דמעות שמרגיעות.

לדעת שרבי שלמה פה זה מרגיע.

תודה רב שלוימה 

..אנונימי (פותח)

אבא תחבק אותי

תראה לי כמה אני טוב

(כל הנסיעה שמעתי את זה..אוף)

דיי דיי דיייי נמאס לי כבר נמאס

מפורקת כולי

שמישו יקח ממני את *

כמה אני אפס.כמה אני לבד כמה.כמההההההההההה.

כמה בדידות אוף כמה בדידות.

שיהיה לי אומץ.שיהיה לי כבר אומץ לפתוח את הלב ולדבר נורמלי.חלאס לבד חלאאאס

כמה מחשבות כמה.מוצף מוצף מוצף

אסור לאף אחד להיות איתי.באמת אף אחד.

צכה רבי שלמה.זהו זהו זהו

שיעצרו הדמעות.אני שונאת אותם.זה דמעות לא נחמדות בכלל

..אנונימי (פותח)אחרונה

אולי יעניין אותך