אז שוב אני מסתבכת עם ענייני רופאים..
בקצרה- לא עשיתי סקירה מוקדמת ורציתי לעשות א"ס רגיל (אצל טכנאית). הבנתי שצריך הפנייה מהרופא נשים בשביל זה. רציתי לפנות דרך האתר לאחד מהרופאים שהייתי אצלם ע"מ לבקש הפנייה (כי לקבוע תור זה לעוד מלא זמן וסה"כ אני צריכה הפניה) אבל ראיתי שאין לי אפשרות.. היה כתוב באתר שאין אפשרות לפנות לרופא שלא הייתי אצלו בשנה האחרונה. (למרות שאצל אחד מהם עשיתי שקיפות עורפית..)
הבנתי שלפעמים יש אפשרות לבקש מהמזכירות רפואיות שיבקשו הפנייה בשבילי, אז הלכתי לשם ונאמר לי שאין אפשרות ושרק אחרי שאקבע תור לאחד הרופאים אוכל לפנות אליו דרך האינטרנט.
זה מעצבן כי רציתי כבר לעשות את הא"ס בזמן הכי קרוב שיש ואני די תקועה עכשיו...
וגם אחרי שקיבלתי את התוצאות של השקיפות עורפית, רציתי לפנות דרך האתר לרופא נשים הראשון שהייתי אצלו (או לאותו רופא שעשה לי את השקיפות) כדי שיסביר לי על התוצאות, והיה כתוב שהוא לא נרשם לשירות.. זה הגיוני להתקשר למרפאה ולבקש שיסבירו לי בטלפון?
נראה לי סתם הסתבכתי כי התרגלתי שהרופא משפחה שלי זמין דרך האינטרנט, והוא התקשר אלי להסביר לי תוצאות שהייתי צריכה.
(בכל מקרה קבעתי תור לרופא נשים פה כדי שיתחיל להיות לי רופא אחד, ושאוכל לפנות אליו).


