בתכלס - מרגיש לי שהיא פשוט לא רגועה חלק גדול מהיום.. בקושי מצליחה להעסיק את עצמה לבד במשטח פעילות וכ-ל הזמן רוצה על הידיים, בעיקר כשרק אני איתה.
הבעיה העיקרית היא סביב השינה שלה. מהרגע שנולדה אנחנו חווים קושי בלגרום לה לישון ומנסים לעשות את זה כל פעם בדרך אחרת (הנקה, פיזיו, שירים על הידיים) אבל הילדה שוקלת כבר הרבה בלי עין הרע וגם הגיע הזמן שיהיה לה משהו קבוע, אז בימים אלו ממש אנחנו מנסים לגרום לה לישון במיטה שלה אבל כל הרדמה לוקחת מיליון שנה ומלווה בבכי היסטרי וזריקת ידיים ורגליים.המון פעמים אחרי שעה של ניסיון להרדים אותה היא מתעוררת ממש בקלות ונראה שקשה לה להרפות, גם אם היא ממש עייפה.
מנסים לעשות טקס שינה, להחשיך את החדר, להרים ולהוריד אותה כשרגועה, לזהות סימני עייפות וכו' אבל הדבר היחיד שעוזר זה לנדנד את העריסה וגם זה לוקח שעות ומחזיק גג חצי שעה.( אם בכלל...) וכמובן שלא מצליחים לחבר לה מחזורי שינה.
בלילה ישנה דיי ברצף איתנו בלינה משותפת כאשר היא יונקת כשהיא מתעוררת וככה חוזרת לישון. (שיהיה לי בהצלחה עם לנתק אותה מהתלות הזאת כשתגדל..אבל כל דבר בזמנו..) קיצר מרגיש שהיא כל הזמן בעייפות יתר, לא מרפה גם כשמפהקת.
כרגע לא רוצים יועצת שינה
הלוואי ולמישהי יש עצות!!