כתבו לי בשרשור אחר את הכותרת שלמעלה. (שחשוב לפני שנפגשים לדעת מה רוצים . ולהכיר את עצמי)
וסתם הייתי שמח להבין אם אני רגיל ויכול לצאת לדייטים עם התשובות הללו. או שכן יש על מה לעבוד ולדייק.
לפני הדוגמאות אקצר ואגיד שהתשובות שיש לי כרגע הן כלליות ולא מדויקות. ובכנות אני לא רואה בזה פגם.
אתן כמה דוגמאות. כדי שתוכלו להבין.
מבחינה גשמית - אני אומר לעצמי. אני צריך עבודה מסודרת. שנוכל לחסוך ולקנות בית בעוד כך וכך שנים. אני לא יודע להגיד בדיוק כמה אני רוצה להרוויח.
רוחנית - בית שמקפיד על הלכות. שמחנך לתורה לימוד תורה. מידות.
אבל אם ניקח סתם נושא/סוגיה כמו תנועת נוער אז אני לא יודע לומר אם קריטי לי אריאל או אפשר גם בני עקיבא כי מה לעשות הייתה לי חוויה טובה בבני עקיבא ולכן לא חד לי שברור שאריאל.
ילדים - טוב גם זה מצחיק אותי איך אפשר לדבר על זה. מלבד העובדה שלא עלינו לפעמים יש קושי בנושא. בכלל אני צריך לדעת שיש לי כוחות לחמשה ששה ילדים.(בעה..) מעכשיו אני צריך לדבר על מספר?
שאיפות חלומות - נראלי בנאלי מאוד אבל בטוח שזה בסדר.. להרבה בנות על כל פנים. אדם שחולם על זוגיות ומשפחה טובה. שנרגיש שאנחנו עובדים את ה' ומתמסרים אליו יחד. אבל אין לי עדיין חלום להקים ישוב או למסור את הנפש על יישוב הארץ. וגם לא לפעול ולעשות הרבה בשביל עם ישראל כי אני מההיכרות שלי עם עצמי לא אדם של עשיה לכן מצחיק בעיניי להתחיל להמציא חלומות כאלו..
יותר ראלי שהחלום שלי הוא לסיים ש"ס וללמוד תורה עם הילדים.
טוב נעצור כאן אבל שוב תשובות די כלליות.. השאלה כמה זה סבבה או דורש דיוק??
בהירות וביטחון בה' בנושא הדייטים ובכלל לכולכם..