בס"ד
שלום לכולם..
אני נכנסת לפעמים לפורום ,קוראת ומחכימה אבל לא כותבת..אני ממש אוהבת את הפורום הזה ויש פה אנשים מאד חכמים.
עכשיו יש משהו שיושב לי על הלב והייתי שמחה להתייעץ איתכם
לפני כ 5 שנים נפגשתי עם מישהו בערך 5\6 פגישות וכל פגישה היתה ממש טובה..
מאד נהנתי להיות בחברתו..היינו באותו ראש,התאים לי מבחינת אופי,רמה תורנית שאני מחפשת וכו'.
בפגישות הראשונות ממש דמיינתי שהוא יהיה בעלי אבל לאט לאט היו כמה דברים שהפריעו לי ומשהו מסויים שהוא אמר לי ולא כ"כ מצא חן בעיניי..והחלטתי להיפרד .(לא אמרתי לו מה הסיבה..שזאת עוד טעות שלי..)
בתקופה ההיא לא היה לי מספיק נסיון ..ועד שהכרתי אותו לא יצאתי עם בחורים יותר מ2 פגישות, ..למרות שלא הייתי צעירה במיוחד,אבל
בכל זאת אני חושבת שכיום לא הייתי עוזבת אותו בגלל הסיבות האלה שחתכתי אז..
אחרי שנפרדתי ממנו היה לי ממש קשה..אבל חשבתי לעצמי שהלב לא צריך להשתלט לי על השכל..כי מבחינה שיכלית משהו מסוים הפריע לי..
לפעמים עוברת לי המחשבה אולי לנסות לחזור אליו ולראות אם הוא בכלל מעוניין.
אבל יש בעיה רצינית,הכרנו באתר שידוכים והוא כבר לא נמצא באתר מה שנראה לי שהוא התחתן כבר מזמן..אבל אני לא יכולה להיות בטוחה בזה ואין איזשהו גורם שלישי שמכיר את שנינו ויכול להגיד לי מה איתו..
בקיצור אני מרגישה כאילו משהו לא לגמרי נסגר שם..והימים עוברים ומרגיש לי ממש חבל ואני בטוח לא אשלח לו הודעה כי אם הוא נשוי זאת תהיה פדיחה רצינית.ואין לי שום דרך לדעת ..=\ אנחנו גרים באותה העיר ואני מתפללת לה' שאם הוא נשוי שאראה אותו ביחד עם אשתו .
אשמח לשמוע מה אתם הייתם עושים במצב הזה?ממשיכים הלאה או שיש לכם רעיון אחר מה לעשות?
נ.ב
אחרי שקראתי את מה שכתבתי זה נראה כאילו אני חושבת עליו 24\7 אז זה ממש לא ככה..אבל רק לפעמים עוברת לי המחשבה שאולי היה כאן איזשהו פיספוס..כי לא היה לי עד היום קשר טוב כמו שהיה לי איתו.
תודה מראש לעונים ושבת שלום.![]()
)