מרגיש לי שבעלי קשוח מאוד. רוב הזמן הוא עם ביקורת לילדים ולוחץ מאוד על קיום מצוות. נטלת? ברכת? התפללת? זה היה תפילה מהירה מדי כנראה דילגת אז תתפלל שוב מתהחלה ודברים כאלה... אני חוששת מאוד שזה מביא לההיפך מהרצון לקיים מצוות.
הוא מדבר בהשפלה יכול לקרוא לילדה מטומטמת ולילד שקרן מסריח כשהוא תופס אותו על שקר. לחוץ מאוד על קיום מצוות כאילו לעשות וי שבוצע גם אם מפספסים בדרך את היופי וההסבר שמקרב את הילדים לאהבת המצוות ופועל מולם כביכול כחינוך אבל מרגיש לי יותר שהוא נפגע אישית מזה שהילד לא מקשיב לו ממש נפגע ואז הוא משפיל ואומר מלים קשות מתוך הפגיעה וגם סטירה.
לא טוב לי בבית כזה ואני חושבת שבטווח הרחוק זה פוגע בחינוך ויכול לגרום להם לברוח בהזדמנות הראשונה.
הוא לא מוכן בשום פנים ואופן ללכת להנחיית הורים ולא לצפות בשיעור מהבית. אפילו סרטון של 5 דקות שאשלח הוא הוא לא יפתח. שום עירוב של גורם שלישי בעניין
כולני עושים טעויות וצריכים להשתפר אבל כאן אני מרגישה שנחצה קו אדום.
אני התחלתי ללכת להנחיית הורים ולשמוע שיעורים אבל זה רק מעצים את הפער ביננו. בשיחות שלנו הוא אומר לי שאני מגזימה, מרחמת מדי, אם לא נתפוס אותם היום יהיו בעיות ולראיה כשהוא לא נמצא יותר קשה לי להשתלט עליהם. אני חושבת שכשהוא לא נמצא הם פשוט מרגישים יותר בנח כי הם לא תחת ביקורת כל כך קשה ומתקפות ובדיקת קיום מצוות.
מישהו עבר מקרה דומה, יכול להציע לי מה לעשות ואיך לפעול?