לאחרונה התינוק המתוק ממעט לישון במשך היום על אף שאני מזהה סימני עייפות בזמן ומנסה לשים אותו בעריסה שלו אז וכלום לא יוזר רק בשילוב הנקה שאז מרדם עלי וזה בכלל לא ברור לי האם זה בריא וחיובי או שלילי שלא מצליח להרדם בעצמי. הוא מתעורר מיד כשאני מניחה אותו ונרדם בשנית שוב, רק עלי בהנקה. האם זה נכון? קראתי בספרים שמצדדים בנוהל ברור של שינה רק במיטה, אוכל כל 1.5-3 שעות (יונק) וכו׳
בעוד שמקומות אחרים מסבירים שבגילאים אלה יש צורך בקירבה ולאפשר הכל (על הידיים, הנקה ושינה יחד)
מה הדרך הנכונה? יש ימים שאני מרגישה שהכל ככ לא מסודר (אני כן מקפידה על אמבטיה וזמן כיבוי אורות מסודר) שאני מרגישה שאני בעצמי לא יודעת מה לעשות ופוגעת בהרגלים שלו. (האם זה מכון וכבר בגיל הזה הוא מפתח הרגלים להרדם עלי או שמנסיונכן זה חלק משלבים? ההנקות לעיתים קצרות במשך היום וברור לי שזה לא ארוחה אלא בקשה שלו להתחבר רק בשביל להכנס לשינת צהריים קלה.
וגם, ההנקות לא מסודרות עדיין, מתי מצפים לראות סדר? אני תמיד לחוצה לצאת לטיול או סיבוב כי אני לא מצליחה לדעת האם לא ירצה פתאום שוב לאכול על אף שאכל ארוחה מלאה ונרדם (הרי מתעורר תוך דק) מה עושים? האם גם אתן פגשתן במקרים האלה? קשה לחשוב שאני אולי ללילה מזיקה לו בכל הבלבול, כבר לא יודעת האם לאפשר הכל או שזה דווקא לא לטובת העניין. אשמח לשמוע מכן
. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות