לכל אדם יש את המזל שלו .♉️
לא בחרנו לאיזה הורים להולד, 👨👩👧
גם כל אחד קיבל את הבן/בת זוג כפי המזל שלו/ה,👩❤️💋👨
יש בן אדם שכסף בא לו בקלות,💰
ויש בן אדם שצריך לעבוד קשה בשבילו.🥵
יש רזים מטבעם ולא משנה מה יכניסו לפה,🤷🏼♀️
ויש את אלה שצריכים לעבוד קשה בשביל להרזות.🏋️
אבל יש דבר אחד שבן אדם עצמו מחליט עליו ויכול לשנות אותו אם רק ירצה.
זאת הסביבה של הבן אדם.
הבעיה שאנשים לא מבינים ולא נותנים משקל לכמה סביבה משפיעה עליהם.
אני אגיד אפילו בצורה יותר נחרצת . נכון יש את האימרה מעולם התזונה ״מה שאנחנו אוכלים זה מה שאנחנו הופכים להיות?״🍇🍐🍏🥒🥬🍔🍕🍟
אז גם עם מי שאנחנו מסתובבות (ובעולם הדיגיטל ״עוקבות אחריו״) זה מי שאנחנו הופכות להיות.
אנחנו בעצם חושבות שאנחנו מחליטות על מה לחשוב ועל מה לדבר.אבל לרוב, הדעות שלנו זה מה שכבר שמענו / ראינו. לפעמים זה נמצא בתת מודע עוד מהילדות שלנו ולפעמים זה ממה שקראנו/ ראינו אתמול.
אז אני מבקשת, תשימי לב לסביבה שלך.💁🏻♀️
זאת סביבה שמחלישה אותך או מחזקת?
לפעמים זה אנשים קרובים שנותנים ביקורת/ מערערים בטחון עצמי וזה כואב ולפעמים אי אפשר פיזית להתרחק. אבל את זאת שקובעת את הגבולות שלך, קובעת במה לשתף,כמה לשתף ואיזה מרחק לשמור.🙅🏻♀️
את זאת שמחליטה מי תהיה סביבתך, תתרחקי מאנשים רכלנים, אנשים עם עין צרה, אנשים שליליים, גאוותנים.
יש ביטוי כזה ״מעט מן האור דוחה הרבה מן החושך״.את אולי לא יכולה להחליף את כל הסביבה שלך, אבל אתן כן יכולה להוסיף אליה אנשים שיוסיפו לך אור. אנשים אופטימיים, בעלי אמונה , אנשים שמפרגנים ושמחים בהצלחות שלך.✨✨
והיום בעידן המודרני בלחיצת כפתור הרב ארוש אצלך בסלון😝
ולפעמים זה דווקא אנשים מרשתות חברתיות שמשפיעים לרעה. את חושבת שהם לא משפיעים עלייך, כי את לא באמת מדברת איתם, אפילו לא מכירה אותם. אבל גם בלי, זה מחלחל. תמחקי בלי רחמים חשבונות ברשתות של אלה שגורמים לך להרגיש לא טוב עם עצמך, שמתרברבים בדברים חיצוניים שיש להם כמו יופי או כסף. וגם את אלה שמתלוננים על החיים שלהם ועל המדינה בלי סוף.
ותשאיר רק את אלה שנותנים לך ערך / מעשירים אותך/ מעלים לך את המורל/ עוזרים לך ומאירים לך את הדרך. המבחן הוא פשוט, הרבה פעמים הם גם יותר נעימים לך בעין😍.
ועוד דבר בקשר לרשתות חברתיות.חשוב לי להעביר מסר.
מתי אנשים נכנסים לרשתות? אנשים שכל היום שלהם גדוש בחוויות ובעשייה אין להם לרוב זמן לרשתות. אנשים נכנסים לשם כשעצוב להם/ משעמם להם/ הם מרוקנים/ בודדים הם מחפשים שם את הדופמין (הורמון האושר) שלהם. ולפעמים הם מחפשים גם פתרון לבעיות שיש להם.
אז בן אדם כזה נכנס ורואה מסביבו איך כולם מאושרים. כולם בעולם השקר הזה מנסים להראות את עצמם יפים/ עשירים/ מבלים ונהנים. מה זה עושה לו? 😨
צריך לגלות רגישות. אומרת את זה בעיקר לעצמי.
ואולי אם גם אני וגם את נשים לב לתוכן שאנחנו מעלות, נשאל את עצמנו כל פעם ״האם זה יעשה טוב למישהו לקרוא את הפוסט / לראות את התמונה? נהיה מאלה שמאירות את העולם. לא אומרת שלא לעלות בכלל תמונות משפחתיות/ תמונות מבילויים. פשוט לשמור על מינון נכון.🙂
וגם נזכור לשמור על העולם הפנימי שלנו מפני מזיקים למיניהם
.ונמלא אותו באלה שמיטיבים איתנו ומעוררים בנו השראה.🙂
)