אז המתוקים ב"ה בני 7 חודשים בשעה טובה ומוצלחת
המטפלת שמצאתי מפחדת לתת מרקם גס של אוכל ונותנת טחון לגמרי כמו מחית.
עד עכשיו נתתי להם מרק ירקות של דלעת בטטה תפו"א גזר וקשוא
ובפירות-אגס, תפוח, בננה, מלון ותמר וגם אבוקדו. והבאתי עוף פעם אחת או פעמיים אבל לא ממש התחלתי קבוע לתת.
בכלל-ממתי מתחילים עם עוף בקר והודו וכמה פעמים בשבוע הם אמורים לצרוך את זה? כמה לשים במרק ירקות?
כל פעם עושים שילוב אחר של ירקות\פירות. פעם אחת עגבניה אבוקדו ושמן.
העניין שמצד אחד אני שומעת שכבר כדאי לא טחון אלא שחלק יהיה במזלג שירגישו מרקם או שיאכלו כמות אבל המטפלת טוענת שצריך שלב שלב לאט לאט לתת להם מחיות כי סה"כ התחילו בכמעט 6 חודשים לאכול. בהתחלה נתנה להם כמות של 2-3 כפות גדושות ועכשיו לראשונה נתנה כמות של 120 (זה נחשב מנה?).
מצד אחד אני מתלהבת שהם אוכלים יפה וכל הכבוד לי,
מצד שני מודה שדיי נתקעתי בשלב הזה ושואלת לאן מתקדמים? אמורים לתת גם פחמימות לא? ושמן? וטחינה?
וגם מצד אחד אמרו לי לתת להם הכל מלפפון סלק סלרי אפונים וכו גן פסטה ופתיתים מצד שני הם באמת אמורים לאכול מכל זה?
גם קשה לי אין לי מושג איך להכין אפונה או סלרי וכל הדברים המושקעים האלו-נוח ללכת על אותם מזונות ולהמשיך בזה.
מתי בכלל קונים כסא אוכל? עד מתי הם יאכלו מחיות? כמה הם אמורים לאכול?
ובכלל- אני מצד אחד מכינה הכל טבעי ולא קונה גרברים קנויים וכל זה אבל לפעמים בשבת שוכחת לתת כי לא מסתדר לטחון.
זה נוראי אם יום בשבוע הם יאכלו רק בקבוקים?
לעזרתכם אודה


