ברוך ה השנה קיבלתי עבודה קבועה במשרד החינוך. עדיין אין לי קביעות אבל משרה שידעתי שתמשיך גם בשנה הבאה.
אני בשמירת הריון, צריכה ללדת ממש בקרוב.
היום הודיעו לי ליצור קשר עם מנהל מסוים לגבי שנה הבאה. ממה שהבנתי רוצים להעביר אותי בשנה הבאה לבית ספר אחר כי שם התפנתה משרה לשנה הבאה ויש איזשהו קריטריון (ואפילו כמה) שהם מחפשים שם ואני עונה עליו.
זה נחת עלי פתאום, אף אחד לא עדכן אותי קודם. הייתי בטוחה שאני ממשיכה באותו מקום בשנה הבאה.
בשכל אני מבינה שאולי זה טוב לי. כי יש במקום הזה כל מיני יתרונות על פני בית הספר השני. שחלק מהם יתרונות כשיש תינוק קטן בבית.
אבל לא בא לי להתחיל מקום חדש, מנהל חדש, תלמידים חדשים, הורים חדשים.. לא בטוח גם שאני אקבל את אותה המשרה שהייתה לי השנה, ויש סיכוי שיתנו לי פחות שעות ואז אני אצטרך להתעקש ולנסות להשיג את מה שמגיע לי, ואין לי כח לזה.
קשה לי גם להיפרד ממקום שבסך הכל הלך לי טוב בו, העריכו אותי, שצוות בית הספר וההורים בטוחים שאני חוזרת אחרי חופשת הלידה.
לא בא לי להגיע לראיון, לייצג את עצמי, לדבר על הכשרונות שלי וכל התהליך של קבלה לעבודה חדשה.
יודעת שאני צריכה לאמר תודה ל ה' על זה שהם מחויבים לי למשרה לשנה הבאה אבל עדיין קשה לי עם זה.
אשמח לכל חיזוק/עידוד/תובנה בעניין