אני על סף ייאוש, אשמח לעזרה, בכנות, גם השתתפות והזדהות תעזור.
אני על מניעה של נובהרינג,
בפעם הראשונה שמתי 2 טבעות ברצף (3 שבועות בדיוק כל אחת) בסוף השנייה התחיל דימום והוצאתי להפסקה ולקבלת מחזור שהיה מעט יותר ארוך מהרגיל. מבחינת ת. לוואי מלבד כמה פעמים נפילות מצב רוח לא נרשמו עוד תופעות, קצת ירידה בחשק.. וכבר כל כך שמחתי שהולך טוב,
ואז,
אחרי ההפסקה של השבוע, הכנסתי שוב טבעת, תכף ומיד התחילו הבעיות, כתמים ללא הפסקה, שוב ושוב ושוב שאלות לרב (רב מדהים שעושה הכל בשביל להתיר, התיר לנו מראות שלא חלמתי שיתיר, רגיש ועדין ואכפתי, ועדיין קשה לי כל פעם החוסר ודאות והon- off ביני לבין בעלי האהוב), כאבי בטן, שלשול, שוב נפילות מצב רוח, לבסוף, כתמים שאוסרים, הוצאת הטבעת, קבלת מחזור קשה, דימום כבד וכואב שאני לא מכירה, כבדות, עייפות, חוסר מצב רוח....
הרופא אומר שכל מניעה תהיה עם יותר כתמים, שכל התופעות שכיחות, שעלי לקחת 3 חודשים ברצף בדיוק לפי ההוראות מבלי לחבר טבעות, שייתכן שב3 החודשים הללו יהיו כל הזמן כתמים, שהחלפה לכדור זואלי עליו המליץ בתחילה עלולה רק להגביר תופעות...
קשה לי, כואב לי,
לא מסוגלת כרגע עוד הריון, לא מסוגלת למנוע בצורה הזו,
מכעיס אותי שאנחנו נאלצים להתרחק כשקשה לי וחיבוק יכול כל כך לשמח אותי,
בעלי מדהים, שותף אמיתי פיזית ורגשית, מודה על זה, מאוד,
ועדיין, נשים שאני מכירה שמונעות עם נובהרינג לא חוות דימומים ומחברות בכיף גדול טבעות,
מספיק שקשה להביא ילדים לעולם, למה צריך להיות כל כך קשה גם למנוע?
למה אני צריכה להכניס לגוף שלי חומרים שמשבשים אותו כך? למה קונדום אסור? זה פיתרון כל כך יותר הגיוני
מישהי עוד חוותה את התופעות שאני מציינת? מישהי לוקחת זואלי וממליצה?
מה עושים כדי שהתקופה הזו תעבור עלי/ עלינו יותר בטוב? (כבר משתדלים יותר לצאת יחד בתקופה הזו, מפנים לעצמינו זמן גם לדיבור במיטה וכדו')
אני אובדת עצות, לא רוצה/יכולה כרגע הריון, לא רוצה להחזיר את הטבעת ולשלם מחיר כזה על המניעה, לא רוצה לא למנוע ולא להיות יחד עד הסוף, לא מתאים לי מניעה של התקן לא הורמונלי או ימים בטוחים וכאלה, אז מה עושים?
תודה למי שקראה עד כאן, אוהבת