בקצרה, כי אין לי כ''כ הרבה זמן, אשתדל לתמצת למשפטים ספורים, צריך עזרה..
''חבר'' שלי, שהיה חברי בעבר, (גם אז היו דברים כמו אלו שמסופרים פה, אבל מאד ברמה נמוכה, היינו בכ''ז ילדים אז.)
מאז שהגענו לישיבה ''מתעלל'' בי, כן, מילה חריפה, אבל מתעלל דיבורית.
פעם זה היה חלש, בשנה האחרונה זה התגבר והתגבר, הגיע לשיאים נוראים.
כל יום יכול לרדת עליי ולצחוק עליי ליד מלא בחורים, בלי בושה, בצורה נוראית, הוא חכם מאד, מתמיד, לומד מלא, ''חסידי'', ועושה את זה בצורה מאד חדה וערמומית ברבים, שנראה לכולם ש''הוא סתם צוחק'', בפועל הוא יורד עליי וצוחק, עושה ממני כלום,
הוא צוחק על נושאים רגישים אצלי בבוטות, צוחק ליד כולם. וכו'.
כשהוא מדבר איתי בלי שאחרים שומעים, מרגיש כבר חופשי לומר בלי בושה כל מה שחושב אתה משוגע\לא נורמלי, מי שחבר שלך חבר רק מרחמים וכו', אף אחד לא שומע אותו והוא יכול לדבר חופשי מבחינתו.
עד עכשיו שתקתי, אני לא בשביל מלחמות בדברים כאלה.
עכשיו הוא הגיע לשיא חדש, יש לי כמה חברים מאד טובים (6\7), חשדתי בזמן האחרון שהוא יושב ומנסה לשכנע בחורים להתרחק ממני, בימים האחרונים התברר לי שצדקתי.
הוא בא לחבר טוב שלי בזמן האחרון והחל לדבר איתו נגדי, ולשכנע אותו שיתרחק ממני, בסיפורים, רכילויות, וסתם שכנועים שיתרחק ממני לפני שגם לו יימאס כמו שנמאס לו...
למזלי החברים שלי, הם חברי אמת שקשה למצוא, וחבר שלי בא אליי, והחל לספר לי על הדברים שהבחור מנסה לעשות, בימים האחרונים זה הגיע לשיא, הוא עובר חבר חבר, בין אלה שהוא חושב שיוכל להצליח, ומדבר איתם נגדי, רכילויות, שקרים, וגועל שלא חשבתי שיוכל להגיע אליו.
בדקתי עם חבר נוסף, וגיליתי שגם איתו קרה דבר דומה.
בזמן הקרוב עובר לישיבה חדשה הוא הולך לאותה ישיבה שאני הולך, אני לא רוצה להגיע למקום, ועל ההתחלה שמשהו ידבר עליי רע, יהרוס לי במקום החדש, וישפוך את כל הגועל הזה באזני אנשים חדשים.
מאד קשה לי, מקווה שזה לא יתנקם בי, אבל כנראה הגיע הזמן לעצור את זה
בימים האלה סיפרתי את זה [יותר בפירוט ממה שעשיתי עד עכשיו,] להורים שלי + כמה מאחיי, - כמה רבנים וכו'. ומנסה למצוא דרך להפסיק את זה.
מקווה מאד שזה יעזור והמצב לא יחמיר, כי מנסיון, אנשים עם לב רע, לא מפסיקים מהר מדי מה שהם עושים.
אשמח לעצות שלכם, רעיונות וכו'..
סליחה על הבלבול שבכתיבה..
ותודה רבה אם קראתם עד כאן..