כל החיים הייתי רזה מאוד, לא חשבתי שיש לי בעיה להיות שמנה וחשבתי שאני חושבת שלהיות רזה זה מכוער.
בתקופה האחרונה, בערך שנה, אני כמעט ולא אוכלת, אין לי חשק, הולכת לישון רעבה, מרגישה שאני מכורה לרעב שלי. אני מסתכלת הרבה במראה לראות שלא נהיה לי פאוץ' בבטן אחרי הלידות, ובכללי עייפה וחלשה. יש לי שיער פלומתי כזה בכל מיני מקומות בגוף, ואני פשוט נחרדת לגלות שרק עכשיו עליתי על זה שיש לי הפרעת אכילה כלשהי
אני פשוט המומה מעצמי.
אני מסתירה מבעלי את זה שאני לא אוכלת מספיק, ומספקת לעצמי תירוצים שאני רק לא רוצה להדאיג אותו.
אני חושבת שעליתי על זה עכשיו, בגלל שהחלפתי את הסרזט ביסמין, ואני פשוט לא מקבלת מחזור, אני אחרי הגלולות ה'אמיתיות', ומחר עוברים כבר 28 ימים מאז שהתחלתי עם הגלולות, ואין מחזור!!
אני יודעת שדפקתי לעצמי את הגוף ואני האשמה היחידית. אני לא רוצה לטפל בעצמי כי כבר הייתי בייעוץ אישי (בנושא אחר) ואני יודעת למה אני לא אוכלת, אני פשוט מרגישה שווה רק כשאני מיוחדת ושסופרים אותי ומתעניינים בי. ואני יודעת שאם אני לא אהיה רזה אני עדיין אהיה מיוחדת, טבל אני לא יודעת ליישם את זה.
קיבלתי הפנייה לדיאטנית ולא הלכתי. אני מרגישה אשמה גם בלי שאנשים יגידו לי כמה אני לא בסדר. לכן אני גם לא מסוגלת לספר לאף אחד בחיים האמיתיים, לא רוצה שיגידו לי שאני חייבת לאכול או לתפוס את עצמי.
נכנסתי לבועה מסובכת. אני רק חייבת לפרוק כי אני מרגישה פשוט רע עם זה. אני מכורה ללהיות רעבה, לתשישות, לעצמות המכוערות שבולטות לי מכל הגוף. אני לא יודעת מה לעשות.
(אם מישהי זיהתה אותי, בבקשה שתשמור לעצמה)