בעלי כל הזמן מספר לי מה החברים שלו קונים לנשים שלהם, זה קנה ככה, וזה עשה ככה וזה הוציא את אשתו לפה וזה טס עם אשתו לשם.
ולי קצת נשרף הלב מקנאה, למה בעלי לא יודע לפרגן לי, למה הוא לא מפנק אותי, למה הוא לא חושב איך להפתיע אותי אף פעם.
אני חייבת לציין כי בעלי בחיים לא מתקמצן עלי ואני כל שבוע עושה קניות של בגדים ודברים לבית מעבר לנורמה במאות שקלים אבל זה עדיין לא זה.
נגיד לפני חודש היה לנו יום נישואים, ולי יש בעיה שאני אוהבת דברים מאד יקרים לדוגמא תכשיטים עם יהלומים אבל לא תמיד יש תקציב פנוי בשביל זה, והלכנו וראינו משהו שאהבתי ובעלי אמר לי "תקחי" ואמרתי "לא זה יקר מידי עכשיו בשבילנו", והוא לא לחץ עלי וגם לא חזר לקנות את זה אפילו שזה היה משהו שמאד מאד אהבתי בצורה יוצאת דופן.
השאלה שלי, איך אני מתמודדת עם זה מול עצמי?
ועוד שאלה, איך אני יודעת שבעלי לא מרגיש כמוני, שיש דברים שהוא מצפה להם והוא לא מקבל, לא מבחינה חומרית אלא בעיקר מבחינת היחס, אשמח להתייחסות של הבנים שבחבורה. (אני כן חושבת שאני אישה מפנקת ומשתדלת להכין לו הכל כמו שהוא אוהב מתחיל הועד הסוף, אבל אולי עדיין מבחינתו זה לא שם...)
אני לא רוצה לדבר על זה אתו כי לדעתי דברים כאלה שמגיעים אחרי שיחה לא כ"כ שווים בעיני.
תודה מראש.
מצטרפת לכל מילה