הטור הרביעי שלי לקרופיםThe Lion

1. והנה הוא חוזר, הטור של The Lion המכונה ליאון האריה הגדול, המכונה הרוזן ממונטה-כריסטו, המכונה אסלן, נומה, פנג, קאלי ועוד שמות וכינויים רבים מספור.

לכאורה למה לי לכתוב טור, שהרי איבדתי את הסיכוי לנהל את הפורום הנחמד הזה, מכיוון שג'יימס פוטר המכונה גיימס הוא (כנראה) נבחר להנהלה?

אז קודם כל ברכות, גיימס היקר. מי יתן ותנהל את הפורום הזה בהצלחה, פעילות וטוב-לבב. מזל"ט אחשלי. 

שנית, רבויסי, ברצוני לשפוך את צקון-ליבי כאן בטור הזה, או אם נדייק צקון-לבו של The Lion כאן בטור הזה,  והטור הזה הוא במה נחמדה למדי - בהתחשב בנסיבות.

שלישית, ברצוני להפריך את טיעוניו של סוורוס סנייפ המכונה סנייפ המכונה סוורוס, ש"אני פעיל רק כדי להיות מנהל ובלה בלה בלה". אני בהחלט רוצה להיות מנהל, אבל לך אין שום דרך להוכיח את טענותיך.

2. לטור עצמו (היינו הקטע המשתנה בטור ולא הקטעים הקבועים):

נושא הטור (כנ"ל) היום הוא טעויות. אילו מין טעויות, אתם שואלים? שאלה טובה. טובה מאוד מאוד. כי הרי אם לא הייתם שואלים לא הייתם יודעים, נכון? - כמו הבדיחה הנדושה ההיא על הילד והאבא, וד"ל.

אז כמובן שטעויות בשפה זה הכי קל - יש מלא ואני יוצא חכם בטירוף על גבול החנון, אבל לא. אגב טעויות בשפה, אני שם לב שהטעות עליה דיברתי בטור הקודם (שם, שם) הולכת ומחמירה. לא, אנחנו לא נישן בחדר עם שלושה מיטות, כי אין כזה דבר שלושה מיטות! אפילו שמעתי ערס אומר לחבר שלו שהוא בן "17 ושלושה חודשים. הזוי. זאת בנוסף שאנשים מקפידים להגיד בתפילת שמונה-עשרה "הטוב כי לא כלו רחמיך, המרחם כי לא תמו חסדיך, וגו'" מה שגם כמובן נחמד מאוד, אבל לא להגזים ל"...המרחם כי לא תמו חסדיך." שוין.

מחילה עם הפיסקה הזו שעממה אותכם.. פטפוטים של אנשים כמוני.

אז אחרי המריחה הזאת נמשיך לטור סוף-סוף:

3. פסוקים שהוצאו מהקשרם//The Lion

טעויות בכללי יש מלא, ויש את הספר של הרב חיים נבון על 101 טעויות ביהדות ('חווה לא אכלה תפוח'), אבל ברצוני לדבר על טעויות בפסוקים. 3 פסוקים שמכניסים בפלאייר או סרטון וכו' אבל בפועל אין שום קשר בינהם.

א. "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם..." 

    משתמשים בפסוק כדי להזהיר על קדושת החיים והמצווה לשמור על הגוף, אבל, רבותי, אין שום קשר. הפסוק מופיע כאן:

היינו הפסוק נאמר בשני ציווים: לאהוב את ה' ולא לעבוד ע"ז.

לא בדיוק העניין המדובר.

ב. "איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק..."

פסוק זה נפוץ פחות, אבל הוא בהחלט תופס את המקום הראשון והמכובד ברשימת הפסוקים שניתן לשים על פלאיירים של ירידי חסד וכיו"ב.

אז הנה זה:

ובכן, מה הבעיה, אתם שואלים? התשובה לפניכם:

נו נו, נו נו.

ואחרון: ט"ו בשבט. תחשבו ט"ו בשבט. תחשבו על פסוק של ט"ו בשבט. נכון יצא לכם את זה?

והפירוש הידוע המתאים להפליא לט"ו בשבט, ר"ה לאילנות - האדם הוא כמו עץ השדה, וכו' וכו' וכו'. אז זהו שלא, רבותי. ההיפך הגמור. אני אפילו לא צריך להביא פירוש כדי להוכיח את זה, זו הבנת הנקרא פשוטה. אם עמ"י צר על עיר לכבשה, יש איסור להשחית סתם את העצים, כי "כי האדם עץ השדה לבא מפניך במצור?!" ולחיזוק רש"י על הפסוק:

טוב... זהו. סתם הרגשתי צורך ליידע את הציבור בזה.

הבהרה חשובה:

אני לא אומר שח"ו אין מצווה לשמור על הגוף, לעזור אחד לשני ולא להשחית עצים סתם. שלא יבינו אותי לא נכון. רק רציתי להראות את כוונת הפסוקים הספציפיים ההם, סבבה? לא  משהו מעבר לזה.

3. האקטואלי של The Lion -  נתחיל מזה שהממשלה הושבעה. תראו, רבותי, זו ממשלה איומה. מאוד. אבל, בא נזכיר, עד לפני שנתיים היינו תקועים בסיבובי בחירות שלא נגמרים. האם זה מצדיק את הקמת הממשלה הזו? מובן שלא, אבל בכל זאת, כן יצא לנו משהו ממשענת הקנה הרצוץ הזאת.

השאלה הגדולה שואלת האם הממשלה הזאת תחזיק לאורך זמן? או במילים אחרות האם חברי ימינה שבקואליציה הזאת יעמדו על שלהם? ימים יגידו.

משהו שגרם לי למיני-בחילה-קטנטונת: מיקי זוהר קרא לביבי בטעות 'אדוני ראש הממשלה', ואז אמר ש"אתה תמיד תהיה ראש הממשלה שלי." בחייאת בחייאתקום. 

ביבי הוא עוד שאלה גדולה. מה הסיפור של הבנאדם הזה? הוא ימין? אדם מושלם להנהיג, אבל האם טוב מבחינת הימין? מבחינת הציונות הדתית - יצא שכרו בהפסדו או ההיפך? שימו לב, אני מדבר על כ-ל קריירת הפוליטיקה שלו, לא רק על השנתיים האחרונות.

ועוד פוליטיקאי: בנט. האם בנט פוליטיקאי מוצלח? תחשבו על זה, מצד אחד הוא מצליח להוריד צפי של במקרה הטוב 17 ובמקרה הגרוע 12 מנדטים ל-6 מנדטים, אבל מצד שני עם אותם ששה מנדטים הוא מביא את ראשות הממשלה.

שתי השאלות האחרונות לאו"ח.

4. זה הקטע של הספורט, בהתמקדות על ריאל מדריד. אבל מכיוון שכרגע קיץ, אני אסכם את הקיץ של ריאל מבחינת רכש ולקראת העונה בפתיחת העונה הבאה, כי כרגע אין ממש על מה לדבר. אז יורו. ובכן, נתחיל מזה שאני לא ממש מת על היורו  (ובכללי על כדורגל נבחרות) כנראה בניגוד לרב העולם. כן, זה מדינות, אז יש יותר אמוציות, וכולם ביחד, ואת מי יזמנו וכו' וכו' וכו'. אבל  מה לעשות - לא מת על זה. למה? כי זה קצר, אין משהו רציף, אין נבחרת שאני אוהד, ו... לא יודע. אני פשוט לא מת על זה. מאידך גיסא, אין להכחיש שזה באמת קצת מפיג את השעמום שבקיץ ואף אומנם שזה לא מעניין אותי במיוחד, יש בזה איזה אקט מעניין. אחד היתרונות הגדולים של היורו זה שיש משחקים כל יום, זה ממש טירוף, אנשים מתים על זה. בעצם רק בשלב הבתים. בנוק-אאוט לא, אבל זה נוק-אאוט, אז מצדי שיהיה משחק כל שנה. אין לי נבחרת אהודה, אבל יש כמה שאני מחבב: ספרד - די אפורה, לא שמה גולים אבל מחזיקה הרבה בכדור. קרואטיה: בעיקר בגלל לוקה מודריץ' האגדי, קפטן הנבחרת אבל גם סתם בגלל שאני מחבב אותם, ואין ספק שהם נחלשו משמעותית מאז הגמר מונדיאל ב-2018. חבל. בלגיה: זה כבר יותר שחקנים שאני מחבב - טיבו קורטואה (שוער ריאל כמובן), קווין דה-בריינה ורומולו לוקאקו. ופורטוגל: יש כמה חבר'ה טובים (כמובן כריסטיאנו) ואני מקווה שהיא תיקח. אני לא הולך לסכם את מה שקרה בשלב הבתים כי זה יותר מדי ואני לא עקבתי אחרי הכל, אבל בשלבי הנוק-אאוט נראה לי שכן. זה כרגע.

בי אנשים
יום טוב, תעשו טוב

The Lion

 

יש מצב שהטור הזה היה משעמם במיוחד, אם כן תסלחו לי.

אשמח לתגובות על הטור. גם אם אין לכם מה להעיר תכתבו שקראתם, סבבה?

איזה כיף פחחחחמח"פ


אחלה טור תודה על הברכותגיימס פוטר


מתייגThe Lion
@וואלה גבר מה אומר?
עכשיו אני ירדתי מהטענהסוורוס סנייפאחרונה

אבל באמת, איכשהו אתה חזרת לקרופים שהיה בחירות, איכשהו אחרי שהפסדתם הודעת על פרישה (אגב הודעה כתובה) אבל עכשיו כבר לו.... (אפילו כמעט הייתי יאירלפיד שמחלק ג''ובים)

 

פעם הבאה אני לא ימנה את אלי יהיה השר המקשר בין ליאון לועדה..

 

 

אגב, אהבתי את הטור, היה אחלה, המשך כך

מה זה קרופים?מקפיצים נטושים
אולי כמו קריפים, או קרפיםעשב לימון
שאלה טובהסוורוס סנייפאחרונה
דברים מגניבים בגוגל #5גיימס פוטר

להחזיר את גוגל בזמן ולשנות את הלוגו- אם תרצו לראות איך גוגל נראה בתחילת הדרך כל שצריך לעשות הוא לחפש google in 1998 וללחוץ על כפתור "יותר מזל משכל" ומיד תחזרו לעיצוב המקורי של גוגל.

טובThe Lion


אקפיץ קצתסוורוס סנייפאחרונה

למען האמת אפשר לראות  את הלוגו בכל השנים, מה שצריך זה פשוט במקום לרשום google in 1998  לרשום google in 2005 נניח 

יש אני עדיין יודע לעשות את זה!!!1גיימס פוטראחרונה


איזו נוסטלגיהגיימס פוטר


כמה זמן לא הייתי פה...גיימס פוטר


מה זה המקום הזה?????????????מתנחל בראבק


כן אני גם לא הבנתי.איזה פרום זה?14

מה מיוחד בו?
באיזה נושא הוא?

פורום למשועממיםסוורוס סנייפ

מוזמנת לכתוב

איזה סגנון של דברים לכתוב?14

?

מה שבא לךסוורוס סנייפ

רק משהו עם טאקט...

סתם סתם באמת הכל, אין הגבלה, אלא אם כן זה נגד הפורום

אם את יכולה תביאי ניקים, כנראה יהיה בחירותסוורוס סנייפאחרונה

תוכלי לנהלקורץ

דברים מגניבים בגוגל #1גיימס פוטר

להפוך את המסך- אם תכתבו לגוגל בשורת החיפוש- Do a barrel roll (בתרגום חופשי- תעשה גלגול חבית) תראו לפתע את המסך מסתובב לכם במהירות מול העיניים

כחח מגניבThe Lion

אבל זה לא ממש בשורת החיפוש, זה אח"כ

מה הכוונה?גיימס פוטר


פששסוורוס סנייפ

חח עשיתי את זה עכשיו,  יפה!

עדיין אפשר להגיב😈נעה ונדהאחרונה

עוד משהו דומה - אם תחפשו בגוגל Search MirrorSearch Mirror ותבחרו באפשרות הראשונה, המסך יסתובב אופקית

הודעה חשובה סוורוס סנייפ

לאחר הרב זמן שאני נמצא כאן, בפורום הזה, אני מודיע על פרישה מהפורום

אני לא אהיה זמין יותר כמעט בכלל

לא בש"א, לא בפורום ולא בתיוג.

 

אז רציתי לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו בטעות וכו' וכו'

 

 

אז ביי היה כיף

 

וצריך לבחור מנהל חדש לפורום... 

אז @מח"פ וגם @גיימס פוטר אתם צריכים לבחור מנהל חדש!! אני בכל אופן ממליץ על בחירות חדשות, מי שרוצה לקדםשיקדם..

ביי

טוב גיימס בוא לאישימח"פ

ואגב סוורוס מי הפצלש שלך הבטחת שתגלה

משה לא שינה לא את השםסוורוס סנייפ

בהצלחה בבחירת מנהל\בחירות!

אז תגיד לי באישימח"פאחרונה


מוקדש למנהל לשעברמח"פ
מה הפירוש של גארפילד?אנונימי (2)


המנהל הקודם קודםמושיקו7


ידוע, אבל מה הפירוש של זה בפוסט?אנונימי (2)אחרונה


חחחח חשבתי אנימושיקו7


אולי יעניין אותך