השיפוץ שלנו בעיקרון מהביטוח.
שיפוץ בסביבות 100,000.
מחליפים את כל הריצוף בבית והחול התת רצפתי (מי שלא עוקבת אחרי השרשורים- הייתה סתימה בביוב של הבניין וכל הדירה שלנו הוצפה ועמדה ככה כמה שעות, הכל היה מסריח והיינו חייבים להחליף הכל) .
הביטוח החליט לתבוע את הבניין- מכיוון שהבעיה הייתה של הביוב של הבניין, ולבניין אין ביטוח.
ומאז הדיירים העליהום עלינו.
ריכולים, ודיבורים מגעילים עלינו בקבוצה של הבניין כשאנחנו נמצאים שם!
הדיירים מאשימים אותנו שסחטנו את הביטוח לעשות שיפוץ יוקרתי שלא צריך על חשבונם (שאין שום קשר- השמאי של הביטוח בא ועשה הערכה ורק באמצע השיפוץ תבעו את הבניין)
מתנכלים אלינו, למשל היו כמה שקים של השיפוץ בכניסה התחתונה של הבניין שרק 4 דיירים עוברים שם, איימו עלינו שיביאו לנו את העירייה ונשלם דוח, כש שכן אחר, שהוא המתלונן עשה שיפוץ וחצי שנה שאריות השיפוץ שלו נמצאות שם!!!!
אותו השכן המשפץ איים עליי שאם השיפוצניקים שלי יוכלו את חדר המדרגות הוא יפנצ'ר להם את גלגלי הרכב.
ב-יצור ממש מגעיל.
ועכשיו יש 3 חבילות של מרצפות שבורות שצריך לפנות שבאמת, לא מפריעות לאף אחד!!!!! והם קררו לפקח של העירייה ואם לא נפנה נקבל דוח, כשגזם של החצר שלה בניין מונח על החניה שלנו כבר חודש!! ויכולים להיות שם נחשים (נפוץ אצלנו) וזה הרבה יותר מפריע!
וניסיתי לדבר על ליבם, בנועם, ולהסביר להם שזה באמת מבאס שהביטוי תבע את הבניין אבל אנחנו אשמים שלא טיפלנו בביוב ואין לנו ביטוח לבניין,
ואני משתדלת שהכל ייעשה מהר
והם פשוט רעים, ו מגעילים
ואני מפחדת לחזור לגור שם.
אוף!!
לא יודעת מה אני רוצה מכן
ניראלי בעיקר לפרוק...
תודה על המקום ❤

בדקתי אתמול חחחח
)