חסדויות,'ערבות הדדית'
בע"ה ית'

מישהו יודע איפה עושים- קרלין,תולדות אהרון- את הטיש שלהם? הייתי השבת בטיש של האדמו"ר של תולדות אברהם יצחק.. היה חזק ממש..

טישים..אוהבתותך
וואו... כל הכבוד! בטח ספגת המווווןןןןן אורות!

אז ככה, קרלין- בבית ישראל, אחרי המאפיה של "נחמה" (הישנה) ממשיכים שמאלה ושם הבית-מדרש שלהם.

תולדות אהרון- בסוף מא"ש קרוב ממש לשבטי ישראל (ולחומה השלישית)

(בעיקרון, הייתי ממליצה גם על בעלזא, הם ממש מדהימים ומיוחדים... אומנם סגנון שונה לגמרי- אבל גם סוג של אהרות ואורות... (רק מה, שזה יותר רחוק מהמרכז...)  )  
תודה רבה!!'ערבות הדדית'
בע"ה ית'

השבת אני שם בע"ה בלנ"ד בס"ד אני ינסה להגיע אל כולם, (בעיקרון הטישים הם עד לפנות בוקר..ככה לפחות תולדות אברהם יצחק..)
היה אורות ממש, אבל עד שקלטו שאני לא- "מזרוחניק" לא הכניסו אותי, עד שאחד שאני מכיר קירב אותי לאדמו"ר אז..
אחח.. איזה אורות, הגעתי קצת לפני ה "קה אכסוף".. שאנו על כנפפי השככינהה!

(דווקא היתחברתי לקרלין..)
כתבתי משהו- אבל לעניות דעתי זה לשון הרע. אז מחקתי.
 במשפט אחד- "תוכו אכל קליפתו זרק" יש הרבה מה לברר שם- בגלל זה אני אולך לשם- אבל צריך לדעת מה לקבל ומה לא..
|בלימה|אוהבתותך
טוב, אז גם אני התחלתי להתפלסף ולהביע, וגם אני בסוף החלטתי  שיש כאן לשוה"ר.... וסתמתי.
איך נאמר... לא פשוט העניין..  

צ"ע ועוד איזה עיון!!!

(ולגבי "קרלין"- א. ההרגשים שם באמת מדהימים שא-י-ן דברים כאלה...
                   ב. יכולת ההכלה שלהם יחסית לאנשים בסביבה ראויה לשבח..
                   ג. טכנית: (לא הייתי מספיק ברורה) אם באים ממא"ש אז יורדים ל"נחמה", שמאלה ומיד אח"כ ימינה
                       אבל תכלס, כל יהודי שם ידע להסביר איך להגיע לכל מקום...)
א *גוועלדיגער טישים..!אזמרה...
|"אוהבתותך" חומד:

*קריצת עין לבבית|

=) חח..
ממש א מחייה!!!אוהבתותך
אייי אזמרהלה... כמה כייף לראות אותך משתמשת ב'מאמע לשון' כאן, בהייליגע פורום...

ישכוייייח!!
העלת א גרויסע שמייכלע על שפתיי... (=
אהובתיייייייי!!!אזמרה...
את משמחת!!!

נשיקותתתתתתת!!!
תולדות אהרון עושים טיש ליד תולדות אברהם יצחקבן ציון גגולה
ב"ה

את האדמור מתולדות אהרון הרבי מינה אישית להיות אדמו"ר והוא מקפיד
לבוא לישיבת צפת של חב"ד ששם מכריזים יחי אדוננו מלך המשיח ...
מאוד טוב ללכת אליו , אני זוכר שהכנסתי אליו קבוצה של חיילים לאחר טיש שלו
בשלוש בלילה[בערך]

במיטותא מנייכו:אוהבתותך
*מה עניין שמיטה אצל הר-סיני????אוהבתותך
וודאי שיש קשר...אזמרה...
שהרי בענייני

חסידויות, טישים, הפצ(צ)ות ואורות

עסקינן...

פראשטייט?

( או משהו כזה...=)  )
התכוונתי..אוהבתותך
שעם כל הכבוד... איך קשור הרבי לעניין???
ו... למה, אבל באמת למה להכניס לכל מקום, דבר ועניין את ה"יחי"???

ואכמ"ל...
ווס איז גושיין?!אזמרה...
חשוב מאוד להזכר במשיח בכל מצב...

וכשנשיר "יחי...",

נכוון כמובן על משיח צדקינו

שה' יודע מיהו

שיתגלה אלינו

במהרה בימינו.

הסבר בצירוף סרט - המשיח התגלה והוא כבר כאןבן ציון גגולה
ב"ה

ההכרזה הזו היא ההלכה :שום תשים עליך מלך
שכך מקבלים כיום את מלכות בית דוד וזוכים להגאל יחד כל בית ישראל.

הרבי עודד את ההכרזה יחי אדוננו מורנו ורבינו לעולם ועד לעיני כל העולם

בשנת תשנ”א

http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1383

וכן מאז שנת תשנ”ג למעלה משנה
http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1440

כינוס השלוחים משנת תשנ"ג – הרבי מפתיע ויוצא אל הקהל

http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1669

מדוע מכריזים זאת?

הסיבה שמכריזים יחי המלך היא השיחה בב' ניסן תשמ”ח

וכן פרשת "תולדות" ליל ה אדר"ח סעיף יא ד"ה ועפ"ז
"
ועפ"ז מובן שעיקר החידוש דביאת משיח הוא בהתגלות מציאותו (,,מצאתי דוד עבדי") כי כל פרטי העניינים שלאח"ז (התגלותו לעין כל ע"י פעולותיו לגאול את ישראל , וכל העניינים דימות משיח)
באים כתוצאה מהסתעפות מהתגלות מציאותו , וכלולים בה , כשם שמולד הלבנה כולל התגלות אורה באופן של הוספה מרגע לרגע עד למילוי ושלימות הלבנה".
-
וזהו הביאור לעיל בהבדל בין אורו של משיח (ביאתו) לבין אווירו של משיח (פעולותיו) וכן הביאור לקמן בסעיף יב ד"ה ההפטרה " ההפטרה דשבוע שעבר מסתיימת בהכרזה, ,,יחי אדוני המלך דוד לעולם" נצחיות מלכות דוד שנמשכה במלכות שלמה , ששלימותה ע"י המלך המשיח שהוא ,,מבית דוד ומזרע שלמה" שתוכנה של הכרזה זו הוא התגלות מציאותו דמלך המשיח .

מקורות חז"ל בנושא - מקווה שבכך הדבר יובןבן ציון גגולה
ב"ה

דברי חז"ל וגדולי ישראל על אופן בואו של משיח

*הערה מקדימה: הגמרא (מסכת שבת) מסבירה שעם ישראל חטא בחטא העגל, למרות שזה היה זמן קצר לאחר מתן תורה, מכיוון שהשטן שכנע אותם שמשה מת ואף הראה להם כפשוטו שמשה מת. אשליה אופטית. מסביר האר"י הקדוש, שאנשי הדור האחרון לגלות,(דור עקבא דמשיחא) הם גלגול של אנשי דור המדבר וכדי לתקן את חטא העגל, יצטרכו הנשמות בדור האחרון לעמוד באותו הניסיון, שבו כשלו במדבר ...

1. רש"י- " שעתיד משיחנו להתכסות אחר שנגלה וישוב ויתגלה" ( רש"י על דניאל יב, יב)

2. מדרש רבה- " ר' ברכיה בשם ר' לוי אומר כגואל הראשון כך גואל האחרון מה ראשון נגלה להם וחוזר ונכסה מהם כך גואל האחרון נגלה להם וחוזר ונכסה מהם " (במדבר רבה פרשה יא ב , רות רבה פרשה ה ו , וכן פסיקתא רבתי, פרשה טו, וכן פסיקתא דרב כהנא ה, ח)

3. ילקוט שמעוני - "שנטלטלה מלכותו לשעה כגואל ראשון כך גואל אחרון נכסה וחזר ונגלה"

(ילקוט שמעוני רות, פרק ב, תרג)

4. שיר השירים רבה- "דומה דודי לצבי מה צבי זה נראה וחוזר ונכסה נראה וחוזר ונכסה כך גואל הראשון נראה ונכסה וחוזר ונראה...יהודה ברבי אמר לקירסין כך גואל האחרון נגלה להם וחוזר ונכסה מהן " (מדרש רבה, שיר השירים, פרשה ב, כה)

5. החתם סופר- "וזה נסיון גדול שנעלם הגואל ששה חודשים וכן יהיה בימי משיח צדקנו, יהיה נעלם אחר ההתגלות כדאיתא במדרש"(החתם סופר, פרשת שמות, ד"ה למה זה שלחתני)

*וכן רש"י בדניאל בפסוק לפני אחרון בספר כותב כי ההתכסות תהיה ל45 שנה וכן יש דעות אחרות על זמן ההתכסות3

ואין לנו אלא דברי הרמב"ם שהם - אין אנו יודעים איך יקרו הדברים עד שיקרו

6. השפת אמת- "דמילתא דפשיטא היא דביאת בן דויד לחוד וגאולה לחוד,שהרי משה רבינו עליו השלום בא למצרים קודם הגאולה וכמו כן יוכל להיות נגלה ונכסה כו', כך גואל אחרון כו'"

( השפת אמת על הש"ס, מסכת ראש השנה י"א)

7. פסיקתא רבתי- " והנה מלכך יבוא לך זה שנקרא מלך [מלך המשיח], שעתיד למלוך על דורות ראשונים ואחרונים. והקדוש ברוך הוא מכריז להם לצדיקי הדור ואומר להם: צדיקי עולם! אף על פי שדברי תורה חביבים עליכם, לא יפה שחכיתם לתורתי, ולא חכיתם למלכותי" (פסיקתא רבתי פל"ה)

8. רבינו בחיי- " בגאולתנו זאת העתידה בהיגלות הגואל האחרון... ויהיה הגואל נגלה וחוזר ונכסה... שכן מצינו בגאולת מצרים שנגלה להם משה וחזר ונכסה מהם" (רבינו בחיי, פרוש התורה שמות ד ט)

9.מדרש פרקי היכלות- " ובאותה שעה חוזרין ישראל לדעת אחרת ומבזין למשיח ואומרים אוי לנו שתעינו אחר זה. אמר להם הקדוש ברוך הוא: עכשיו תראו את האור שלו... וכל שהאמין בו אינו נמחק מספר החיים"( מדרש פרקי היכלות רבתי, פל"ה ו)

10. פסיקתא רבתי- " בדור הגאולה יהיו צדיקים ותלמידי חכמים שלא יכירו את המשיח מתחילה ויתנגדו לו"

11. רמב"ן- הרמב"ן אומר שבתחילה יתגלה המשיח רק "לעדת המיחלים לו" .

( ראה באור הרמב"ן על פרשת הנה ישכיל עבדי )

12. רבי נחמן מברסלב- "בתחילה יהיה על משיח מחלוקת גדול ויאמרו: זהו משיח? ... שהולך עם כובע כזה...? " (פעולת הצדיק לרבי נחמן מברסלב, אות תתל"ה בשם מגילת סתרים)

13. רמב"ן-" ואמר הכתוב במשיח, כאשר שממו עליך רבים וכו', ר"ל כאשר שממו עליך, להלעיג בך בתחלת בואך..." (באור הרמב"ן על פרשת הנה ישכיל עבדי )

14. האר"י הקדוש- "משיח יתגלה ויכירוהו מקצת בני האדם, אך לא יכירוהו שאר האנשים עדיין ואח"כ יגנז המשיח בגוף ונפש... ואח"כ יתגלה המשיח לגמרי ואז יכירוהו ויתקבצו אליו כל בני ישראל."( האר"י קדוש, שער הגלגולים, פרק יג)

"וכל שהוא מאמין לו והולך אחריו וממתין הוא חיה"

(מדרש רבה, שיר השירים, פרשה ב, כה)

חבר, טעית בפורום...רצון הרצונות
רצון- פשוט לא להיתיחס. אני שונא אידיש!!'ערבות הדדית'
אבא!

התמימות של הילדים שלהם.. אוחחח הלואי עלי תמימות כזאת.. הייתי השבוע בחומה דיברתי אם ילד קטן וחמוד.. איזה תמימות..

וקרלין-אני יודע איפה הם, היתפללתי איתם ונידלקתי.. (צריך לכוון לתדר-ולהיות פתוח לקבל..)
אבל זה לא הנקודה שלי.. זה נחמד, אבל לא זה..

קרלין-וחב"ד? קשה לי להאמין.

תגידו... [ואני באמת שואלת]שמחה ואמונה
אולי באמת החסידים והחרדים עדין חיים בגלות..?
70 פנים לתורה...אוהבתותך
בעיקרון זו באמת שאלה מצויינת...
אבל האמת היא, שלכל אחד יש את האמת שלו, וה'גלות' זו, של החרדים, היא האמת האבסולוטית שלהם, והדרך הטובה ביותר עבורם לעבוד את הי"ת.

את יודעת, ישנו איחול חסידי, שאני חושבת שאין יותר ממתאים ממנו כעת: שהקב"ה יוציא אותנו מהגלות הכללית- של כל עמ"י בכלל, ומהגלות הפרטית של כל אחד ואחד בפרט...  

...

נשתדל מאודאזמרה...
לא לנקוט בצעדים

שמצערים אי מי משוכני הפורום הקדושים.

אלא אם כן לא נמצא מילה אחרת.

(לפעמים זה ככה במקרים של: "עפעס", למשל.)

חח..לדעת איפה קרלין... זה לא ניסיון מאתגר עד כדי כך...

(התגברתי לא לכתוב: "א גרוייסע ניסיון ")

שומעים אותם בערך מהקצה השני של העיר...

(דהיינו.. הקצה השני של מאה שערים...

וכי איזו "עיר" יש עוד חוץ ממנה???

אחרי שיוצאים משם,

"אל האויר",

מרגישים איך כל העולם הזה

הוא בעצם תעתוע אחד גדול,

דמיון.

=כולם חיים בסרט.

ושם...

"אתה רועי... על מי מנוחות תנהלני..."

(ר' ביני,שם,שם).

אהההה אשרנוווו איזה עם ישראל...
אידיש היא שפה יהודית של יהודי אירופה ויש לכבד אותהבן ציון גגולה
ב"ה

כמורשת אבותינו בה דיברו רבים מעם ישראל וגדולי האומה
ובמיוחד שמלך המשיח בכבודו מדבר בשפה הזו [ובשפות אחרות]
ויש לה את הניב המיוחד שלה ואפילו ביומיום אנו משתמשים בה
לפעמים בלי לשים לב.
כמובן כיליד הארץ אני מתחבר יותר לעברית אך אין לשכוח מאין בנו ולאן אנו הולכים
-------    אוי ואבוי!!!*ים*
תראה מה שאתה אומר:
"כמובן כיליד הארץ אני מתחבר יותר לעברית אך אין לשכוח מאין בנו ולאן אנו הולכים"

איי איי איי.... עם ישראל, זה ארץ ישראל!!! מכאן בנו
ולא משום מקום הונגרי או גרמני או פולני או יידישי שכזה...

ולהזכירכם, היידיש נוצרה באיזורים האלו...

שפת הקודש זו השפה שבה דברו אבותינו, אברהם יצחק ויעקב.

מפה באנו ולכאן אנחנו הולכים...

טאטעעעעעעעעעעעעעעעע

חחח. זה היה סתם לשם ההומור

רק בשמחה צדיקים!!! ככה הצדיק אמר...

תתנתקו מהגלות כבר!! די!ii
אנחנו בגאולה. תפנימו. למה לדבר בלשונות של גוים ולא בלשון הקודש? זאת לשון הקודש!! זה פשוט לא נתפס שאנחנו באמת מדברים בה - כל היום, כולם! זו השפה היומיומית שלנו! שפת האם שלנו!

לדעתי, גם אי העלייה לארץ - מגיעה מאותו מקור. אנשים מחכים למשיח שיבוא ויקח אותם, ובינתיים נשארים בגלות.

"ע"כ, בושה וכלימה תכסה פניהם של אלו המזלזלים במצוות עשה של ישוב הארץ בטעמים בדויים ודחויים, ודבריהם בטלים ומבוטלים... ולית צריך להשגיח בהן כלל וכלל". [אם הבנים שמחה, פרק ג' פסקה טז]

"נמצא, שכל אמונה צריכה שתחוזק במעשה, וזולת המעשה אין לאמונה קיום ומאוד חלושה היא אצל האדם ותבוטל לגמרי אצלו. נמצא, אנן נמי בדידן, באמונת ביאת המשיח, מי שאינו רוצה לעשות דבר בזה, אלא ממתין לבואו שיבוא וישא אותו לארץ ישראל, הוא סימן שאין לו אמונה כלל בזה וכל אמונתו היא רק מהשפה ולחוץ ומשטה עצמו בכך...וכאשר ראינו כי כן היה במצרים בגאולה הראשונה, שהיא שורש כל הגאולות האחרונות, שה' הקפיד: "מה תצעק אלי" בתפילה, שהתפילה לא תועיל לך כאן כלל, אלא "דבר אל בני ישראל ויסעו"...מעשה הנסיעה הזה השלים להם האמונה בגאולה, ואז באה מהקב"ה הגאולה האמיתית. כן ממש צריך להיות אצלנו". [אם הבנים שמחה, סוף פרק ג']

גם בהקמת בית שני היתה מן הסתם לכל התלמידי חכמים שם סיבות טובות להשאר בגלות.
ובכל זאת -
"ריש לקיש הוה סחי בירדנא (=שוחה בירדן), אתא רבה בר בר חנה יהיב ליה ידא (בא רבה בר בר חנא ונתן לו יד), אמר ליה (אמר לו ריש לקיש): אלהא (=לשון שבועה) סנינא לכו (אני שונא אתכם). וברש"י - סנינא לכו - לכל בני בבל שלא עלו בימי עזרא ומנעו שכינה מלבוא מלשוב לשרות בבית שני.

====לא יודע מה הקשר, פשוט הגעתי לשם איכשהו..מצטער על הפירה..====

לא להילחץ בבקשה =)אזמרה...
זה רק בשביל השעשוע.

=)
עוד מילה אחת שלך על הרבי, ואני מתאבד!!אנונימי (פותח)
הראש בני ישראל של כולם אפשר לחיות עם זהבן ציון גגולהאחרונה
חלאס שבתאים!golani
עם המון העם יחליט מיהו המשיח אז גם אפשר להגיד שיש"ו ושבתי צבי היו המשיח. בנושא הזה גדולי הדור צריכים להכריע.
טישיםאנונימי (פותח)
מישהוא יודע אולי איפא יש ואם יש טישים של ברסלב (בירושלים), נשמע מעניין!
לא תצליח להיכנס. חברים- חפרתם!!!'ערבות הדדית'
לכמה אתה משתמש בביטוי כזה הרבי חב"ד מקובלת עלבן ציון גגולה
ב"ה

כל החוגים ואפילו מובילה את עבודת השם בדור[דרוש עיון כדי להבין זאת] והרבי הוא
אהוב על כל העם צריך רק לדעת שהוא אומר שהוא מלך המשיח ובוודאי שאם נביא אומר
אז כולנו מחוייבים להאמין ולשמוע בקולו ואז אנו נגאלים ביחד וזוכים לגאולה השלימה .
איזה זכות שזכינו להיות חלק מהדור השביעי -כולם חביבין
מישהו יודע כמה זמן הליכה מבני ברק לירושלים?abrahami

לפי מה שכתוב המרחק הוא 50.5 קילומטר

https://nearby.co.il/%D7%9E%D7%A8%D7%97%D7%A7/%D7%91%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%A7/%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D

סליחה אם הנושא קצת לא קשור, לא ידעתי באיזה פורם לשאול.

מתכנן ללכת?זיויק
אם המטרה היא להנות ולא רק להגיעפתית שלג

אז  כדאי להיצמד לשביל ישראל. לפי המקטעים הרגילים של שביל ישראל זה בערך 3 ימים.

תודה רבה!abrahamiאחרונה
אומןרק להידבק בצדיק
עבר עריכה על ידי רק להידבק בצדיק בתאריך ט"ו בטבת תשפ"ו 1:23

אהלן
מישהו או מישהי פה טסו פעם לרבינו?
היה לכם מחשבות על היציאה מארץ ישראל?
אני ספציפית מאד רוצה לטוס ודיברתי עם מישהו, אמרתי לו שאני מרגישה שזה חלק מהעבודת ה' שלי,
הוא אמר לי שעיקר עבודת ה' זה להיות חלק מכלל ישראל, מתהליך הגאולה שעמ"י עובר, 
וארץ ישראל היא חלק בלתי נפרד מהתהליך הזה..
הוא אמר שאי אפשר לטוס כדי לעבוד את ה' עם עבודת ה' היא כלל ישראלית..
אבל אני מרגישה שיש פה נקודה שהיא מעבר...
אז אשמח לשמוע מחשבות ותשובות נוספות..
תודה רבה!

מותר לטוס לקברי צדיקים.אני:)))))

אני גם רוצה 

זה לא כ"כ פשוטברגוע
לא פשוט, אבל אפשרי למאן דאמר.נפש חיה.
נכוןברגוע
מבינה אותךאשר ברא

גם אני עסקתי רבות בסוגיה הזאת.. והייתי מהמתנגדים ליציאה מהארץ.

ובסוף כשקיבלתי הזמנה מרבנו, אמרתי לעצמי שאני נוסעת לצדיק באמת בשביל לחזק את עבודת ה'- להיות בבחינת תלמיד שהולך לרבו.

לי מאוד הפריע שהרבה נוסעים לאומן וגם לשוק שם לעשות קניות... אז אמרתי לעצמי שאני מגיעה באמת בשביל להשתטח ולא לשופינג.

וגם לפני ובמהלך הנסיעה עזר לי מאוד ללמוד את שיחות הר"ן ט"ו שם רבנו מספר לר' נתן על מעלת ארץ- ישראל.

וכשחזרתי לארץ התחברתי הרבה יותר לקדושתה ומעלתה..

ולגבי עם מי מתייעצים על זה, כל אחד יגיד לך מנקודת ההשקפה שלו. וצריך לדעת עם מי להתייעץ בנושא- בצד ההלכתי ובצד ההשקפתי.

שתזכי להזמנה אישית!

קצת כמו השיר של בינינפש חיה.אחרונה

כל צעד מקרב אותנו

לגלות שוב את פנייך

הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה

אולי יעניין אותך