הייתה שבת מדהימה, שבת בסניף, הייתה פעולה טובה, חניך חדש היה, סעודה שלישית טובה מאוד (לא אגיד איפה מפאת זיהוי...) ואחלה שבת בכללי...
- צבע שחור לבן פסים טיגריס סיבירי. (כי הייתה הו"א שמדובר בזברה...).
-בצפון השומרון או בגוש דולב-טלמונים, אם אתם מכירים את שני המקומות....לא רוצה קיבוץ, לא אוהב שיתופיות וסוציאליזם, אוהב קצת ליברליות של השוק. (כמובן, לא ליברליזם לגמרי, סוציאל דמוקרט...אבל עזבו הגדרות, מדינת הלכה וזהו, זה מה שהייתי רוצה...).
- "יש לי קוביות קטנות טוב מהן הכל לבנות...
גם קטר וגם קרון אוניה ואווירון
וחוזר? חלילה...!!"
-חורף, יש זמן בערב, לשירי שבת, עונג שבת כראוי וכו'...נראה לי...ואז שבת יוצאת מוקדם ולא ממש מאוחר, שזה גם נחמד...
- הייתי מצייר ציור של נסיך בובה עם שיניים מזכוכית , נועל נעליים עם שרוכים (ולא עם סקוצ', למרות שהוא נסיך, שזה חידוש...) וריח של ארטליין טרי. (הוא לא צחצח שיניים הבוקר, מה אתם רוצים...)...
- ברור שדודו. אין על הגן של דודו, אחד הגברים. דודו פישר, החזן האגדי. אה, וגם אני אוהב את ציפור הדודו שנכחדה, חבל רק שלא הספקתי לפגוש אחת אמיתית כזו...
- ארצה להיות שעדיין כוחי במותני, עובד וכו'...כשאצא לפנסיה יהיה לי זמן בעז"ה בלנ"ד לשבת וללמוד תורה כמו שצריך כל היום, ולחנך את הדורות הבאים. אבוא לכל האירועים האלו של סבות ונכדים (אם יש כאלו, אני לא מספיק בקיא...
) ואחלק להם מרמלדות, סוכריות סבא רק בשביל האירוניה, קוקוסים כאלו עם עטיפות כמו של מרמלדות, ורחת לוקום, רק לשם הרמת הגבה כשהם ישמעו את השם הזה ויבדקו שהכשרות בכשרות הרב מחפוד ולא בכשרות הרב מחמוד...
אה, וכמובן, אשחק שש-בש, אקנה מכונת סודה סטרים ואשתה סודה, אקרא עיתונים ואפתור תשחצים וסודוקו קשים במיוחד להנאתי, ואולי יהיה לי פייסבוק. אה, לא, עדיף פורומים בערוץ 7. אלא אם כן לא אתקבל לפה כי צריך להיות צעיר, ולא עוזר להיות רק מעל עשרים. רק לא שיניים תותבות וטיטולים, שני הדברים האלו פשוט דוחים אותי...אני נראה לי אגיד לילדים שלי בעז"ה בלנ"ד כשיהיו קטנים ולא ירצו לצחצח שיניים שאם הם לא יעשו את זה יהיו להם שיניים תותבות כשהם יהיו גדולים...
ואצא לטיולים כאלו ואכין לעצמי בפק"ל קפה שחור ללא סוכר, ואז כשהנכד שלי ישאל אותי איך אני שותה קפה שחור בלי סוכר אני אענה לו: "חמודי, אני כבר ארבעים ושמונה שנים שותה קפה שחור בלי סוכר..."
ואני אשמע רדיו, הוא כל היום יהיה דלוק למרות שאני לא שומע אותו בכלל...
וזהו נראה לי...
אין לי כוח עוד לשפוך....
זהו נראה לי...
שכוייח...!