אני מתוסכלת... דווקא לא מהלידה אלא מבעלי ואמא שלי
אם אין לכם כח לקרוא אל תקראו אני סתם יולדת שבה לה לשפוך תסכולל
עד עכשיו לאמא שלי היו רק כלות שילדו אני הבת הראשונה יולדת וכל ההריון היא רק חיכתה לרגע שאני אלד ויבוא לשהות אצלה .
בעלי קשה לופה קצת- לוחצים אותו והוא אוהב פרטיות ברמה קשה ושאף אחד לא יתערב לו .
הבנתי שזה הולך להיות תקופה לא קלה - ולי נחמד מאוד להיות אצל אחרים מאשר לבד בבית .
תכלס ילדתי ב"ה והגענו להורים שלי ואז התחילו הבעיות - עם כל התסכוליםאחרי לידה והקושי נוסף לי גם הקושי הזה .
אמא שלי אוהבת להרגיש בעלות על הנכד החדש וגם קצת עלי הבת שלה..
ובפרט שיש ברית היא התחילה יותר מידי ללחוץ עלינו שנעשה את מה שהיא רוצה- למרות שכל הברית והעלויות היו עלינו .
את בעלי זה מרגיז ברמותת- ואז יום לפי הברית הקטרינג שאמא שלי לחצה לסגור ביטל לנו- ואני הייתי ממש בהיסטריה - ואז בעלי תפס את הענינים בידיים והחליט שתוך שעה הוא סוגר על איזה קטרינג שיש בלי לערב את ההורים שלי בכלל - ולאומת זה אמא שלי החליטה שהיא לוקחת עלינו אחריות וגם על הברית כי אנחנו טירוניים ובטח לא יודעים כלום - ואז כל דבר שאנחנו סוגרים היא מתייחסת אלינו כאילו לא רוצים לשצף לא רוצים עזרה לא צריך וכאילו נפגעת- משהו הזוי אפילו שהחלטתי לקלח את הילד פעם ראששונה בעצמי זה היה התגובה. למה לא ברור שאנחנו רוצים להיות גם עצמאיים ולהחליט דברים לבד???
בקיצור אני אחת שממש שותקת ומתקפלת וכל מה שאמא שלי אומרת אני לא מעיזה להתנגד.
אבל לבעלי זה עלה על כל העצביים ההכנות לברית ביחד עם שהייה בבית לא שלו- והוא התפרץ כמה פעמים על אמא שלי וממש צעק עליה- אני לא ידעתי איפה לקבור את עצמיי- מצד אחד אני מרחמת על בעלי שכל היום מתמסכן כמה רע לו אצל ההורים שלי , ומצד שני מעולם אני לא העזתי ללכת כ"כ נגד אמא שלי - אז בעלי? התביישתי בו ולא ידעתי איך אני אוכלת את הפגיעה של שתיהם - בסוף תפסנו שיחה ארוכה והם דיברו ביניהם ביחד עם תיווך שלי ושל אח שלי - ואכשהו היחסים נרגעו- אבל ססוגמאוד קרים בין אמא שלי לבעלי.
ויצא שאמא שלי מהלכת כמו על ביצים ואנחנו מפחדים לעזוב כדי שהיא לא תפגע.
עכשיו אני קרועה- במוצ"ש אבא שלי טס- ואמא שלי לבד בבית עם ילדה קטנה , ואני כבר שנמאס לי לראות את בעלי מסתובב מצוברח ועצבני ומתוח במקום לשמוח שהוא נהיה אבא- רוצה לחזור לבית עם כל הקושי הכרוך בלחזור שבוע וחצי אחרי לידה ראשונה לבית . רק כדי לראות שוב את החיוך של בעלי ולהפסיק כל היום לבשל ולאפות כדי לפצות את בעלי על הקושי שהוא חווה בשהייה אצל ההורים שלי . ולאומת זה אני לא מסוגלת דווקא עכשיו לעזוב את אמא שלי שהיא לבד. ושסה"כ אחרי כל מה שהיאא התרגשה להיות אצלה שבוע
מה אומרות מה אני אמורה לעשות ואיך??