1. השתמשנו מגיל חמישה חודשים בערך עד גיל שנתיים וחצי פלוס. לפעמים גם הנחתי בו תינוקות קטנטנים עם ריפוד מתאים.
2. היו לנו שני טיולונים של בייבי סייף (נדמה לי), טיולון תאומים של צ'יקו, טיולון בקיפול מטרייה של ג'ואי ושני טיולונים של איה בייבי דגם מטרו (קיפול מזוודה).
3. אלה של הבייבי סייף עלו כמדומני באזור 300, הצ'יקו תאומים אולי 500 או 600 (כבר לא זוכרת), הג'ואי עלה בערך 400 והאיה בייבי עלו בין 700 ל-850 (במבצעים).
4. הטיולונים של בייבי סייף היו אצלנו מקסימום שנה או שנה וחצי. טיולון התאומים שימש אותנו בערך שנה (הוא עדיין קיים, אבל במחסן). הג'ואי החזיק מעמד בערך שנתיים וחצי עד שמשהו בו נדפק (נהייתה לו נטייה לצד). הטיולונים של איה בייבי - אחד החזיק מעמד כארבע שנים והשני כשנתיים. שניהם פשוט נשברו יום אחד.
5. די התעללנו בטיולונים... בראשונים של בייבי סייף פחות (הם פשוט לא אפשרו לנו...), אבל בזה של התאומים שמתי שלושה ילדים לפעמים, ואפילו באלה של איה בייבי (אבל לרוב "רק" שניים). כמובן - מדרגות עליתי וירדתי חופשי (רק באלה של הבייבי סייף כמעט לא, כי לא היה אפשר...)
6. מאלה של בייבי סייף לא הייתי מרוצה בכלל. היגוי גרוע, נתקעו במדרגות, לא נשכבו שכיבה מלאה... גם מטיולון התאומים של צ'יקו לא הייתי מרוצה, מבחינת ההיגוי בעיקר, אבל היה מתאים לזמנו. מהטיולון של ג'ואי הייתי מאוד מרוצה - לא האמנתי שטיולון יכול להיות כזה נוח להליכה! - וגם הוא נשכב שכיבה כמעט מלאה. רק לא אהבתי את הקיפול. מאלה של איה בייבי הייתי הכי מרוצה - גם היגוי ממש נוח, גם שכיבה מלאה, גם התאמה לגודל התינוק, גם צילון גדול, גם סל גדול וגם קיפול מזוודה.
עכשיו אני שואלת את עצמי אם אלה אנחנו - שפשוט הורסים סדרתיים של עגלות (גם העגלה הראשונה שלנו לא שרדה וכך גם עגלת התאומים. רק העגלה ששימשה את שלושת הקטנים קיימת) - או שפשוט לא מצאנו את הטיולון האיכותי באמת...
אני נוטה לקנות שוב את איה בייבי מטרו, אבל זה די יקר, ואני תוהה אם זה שווה...
תודה למי שקראה את חפירותיי עד כה