אשמח ממש למי שיש לה ניסיון או היכרות שתעזור לי..
אז ככה,
נשואה ב"ה קצת יותר משנתיים. לפני החתונה לבעלי היה מקרה אחד של פרכוס בשינה עם חום גבוה, הוא נלקח לבית חולים ואחרי בדיקה מקיפה שחררו אותו בטענה שזה רק פרכוס מחום.
אחרי החתונה פתאום הפרכוסים האלה התחילו (רק בשינה) כשהוא חולה. ניסיתי להעיר אותו ישר אחרי, אבל בפועל הוא מתעורר רק בערך רבע שעה עשרים דקות אחרי, קצת מבולבל, וחוזר לישון (אם אני לא מעירה אותו הוא פשוט ממשיך לישון..)
פעם זה קרה כשהוא נרדם ליד אנשים והם נבהלו ושלחו אותו למיון. שוב עבר בדיקה מקיפה ושוחרר בלי כלום.
בשנה האחרונה זה התחיל להיות גם כשהוא לא חולה. בעיקר כשהולך לישון ממש עייף אבל לא רק. בד"כ אם הוא חולה הוא לוקח אקמול לפני השינה וזה עוזר(אבל לא תמיד)
ואם אני מתעוררת מקולות "הקדמה" של ההתקף ומעירה אותו לגמרי - זה עובר בשקט. הוא פשוט חוזר לישון
אז אתמול נגיד, היה לו התקף בלילה והוא נפל מהמיטה תוך כדי. הערתי אותו אחרי כמה דקות והוא חזר לישון. בד"כ אחרי הפרכוסים האלה בבוקר קם ומרגיש לא טוב למרות שהוא לא זוכר אותם, ורק מנחש לפי ההרגשה.
עכשיו, דיברתי איתו והבנו שזה כבר לא קורה רק כשהוא חולה וזה לא אופציה לקחת אקמול כל לילה למקרה ו. עלי זה מאוד מקשה, אני רואה גם שהוא מתעורר אחר כך בבוקר ומרגיש רע. אני רוצה שילך לבדיקה של רופא ונוירולוג, ובסופו של דבר גם הוא רוצה. אבל-
*די בטוח שישללו לו את הרישיון לפחות זמנית, למרות שההתקפים קורים רק בשינה (כבר הפסיקו לו את הלימודי נהיגה אחרי הפעם הראשונה שהיה בבית חולים ואחרי הרבה ביורוקרטיה הסכימו לו להמשיך ללמוד) וזה מאוד יקשה על ההתניידות. במיוחד שתמיד הוא נוהג כשאנחנו נוסעים לשבתות, אירועים וכאלה כי אני ממש שונאת את זה
*בטוח ישללו לו את הרישיון נשק, ולי זה מקנה תחושת ביטחון (וגם לו) ואנחנו לא גרים במקום בטוח בכלל
זה נשמע אולי סיבות טיפשיות, אבל הן קריטיות לי ממש (במיוחד הנהיגה..)
מצד שני, אי אפשר להמשיך ככה. זה לא שזה קורה פעם בשנה..
מה אומרות? למישהי יש ניסיון?
סליחה על האורך![]()
ותודה מראש לעוזרות!