רולי מזה שאם משהי מכירה/מזהה אותי תכתבי לי בוואטאפ תודה.
נסיעות מפה לשם ומשם לפה והכל בתחבורה ציבורית , בחום לחץ ועומס בעבודה לחץ ועומס בחיים.
הלכתי היום לפגישה שבעלי כל כך לחץ עליי לעשות בקשר ללימודים שלי בשנה הבאה .. יצאתי מהפגישה כולי שמחה אופטימית, מצליחה לראות איך הדברים מסתדרים, אמנם בקושי אבל מסתדרים. מתקשרת לבעלי , והוא עונה באדישות שכזאת. באלי רק לבכות כשאני חושבת על כך המאמץ הטכני והנפשי לגשת לפגישה הזאת . ההליכה ברגל בחום , הנסיעות , היציאה המוקדמת מהעבודה , החשיבה מה להגיד ומה להסביר למרות שאני לא רוצה להיות שם עושה את זה רק בשבילו. (נכון בסוף שמחתי שהלכתי ובכל זאת זה היה כל כך מפנצ'ר!)
חמותי היקרה! באמת.
עוזרת לנו ביומיים האחרונים עם הקטן כי כאמור אני עם לחץ בעבודה , בעלי היקר ניגש למבחנים לעסוק בלמידה אז חמתי הוציאה אותו אתמול מהמטפלץ.
הגעתע הביתה ב17. בעל כרוחי נשלחתי לנוח. לא רציתי לנוח! רציתי להיות עם התינוק שלי ולשחק איתו ולאכול אותו!!! אבל נתתי לה. והיא נשארה עד 19 , קלחה אותו והלכה. היא סבתא שלו והיא עוזרת לנו. שתהנה .(למרות ששבת שעברה היינו אצלם וגם השבת נהיה אצלם. כאמור , לחץ ומבחנים)
והיום גם, היום רציתי לבטל את הפגישה כדי להיות איתו יותר. שהיא תוציא ושכשאמי אגיע היא תלך, אבל ידעתי שזה לא יקרה. (ומשום מה יותר נוח לי להיות אצלם ולא שהיא אצלנו ואני המארחת שנתקעת לה בזמן איכות שלה עם הנכד)
אז שוב הגעתי ב17:30 אבל במקום להגיע ולהתפנק עליו אחרי יום מטורף שהיה לי! הלכתי לקניות רק כדי לא להפריע לה.
פה השיא.
קניתי פינוקים לבעלי!!
הוא מתלונן כבר כמה שמן על מבצע שפספס וכמה חבל וכמה היה רוצה לקנות.
אז פנקתי אותו . והוא התעצבן . המבצע נגמר והמחיר יקר פי 4. אבל חבל על הדלק לסוע להחזיר אז עכשיו אנחנו תקועים עם תזכורת למריבה וכעס מטומטמים.
הוא לא מבין כלום!
הוא לא מבין שהיה לי יום ארוך וחם!
לא מבין שהייתי בפגישה שהייתה לו כל כך חשובה ועכשיו הוא כל כך אדיש אליה!
הוא לא מבין שאני רוצה לנשנש את הקטן שלי!
הוא לא מבין שרק רציתי לפנק אותו ושכשנוא קונה שטויות (אמנם זולות אבל ממש לא בריאות ובכמויות) אני לא אומרת לי כלום!!
והוא לא מבין שאני שונאת שחמותי קונה לפיצי בגדים!!! שהיא כבר קנתה לו סט לראש השנה ויש לו כבר סט לפה וסט לשם .. וכשאני רוצה להכנס לחנות בגדים ולהנות אני רק חושבת - לא צריך וחבל על הכסף כי כבר יש. ונלקחת לי החוויה שוב בעל קורחי
וכבר אמרתי לו לדבר איתה ושירמוז לה שישאיר לנו גם דברים לקנות.
לא קרה.
ואני נשארתי עכשיו ליד הקטן שכבר ישן . בערך גירשתי את בעלי שילך ללמוד כי פשוט אין לי עצבים לראות אותו עכשיו עם כל מה שקורה לי בלב
תודה אם קראת עד כאן