בעידן הקורונה ומכיוון שגם ככה לא חוזרים לעבודה עשינו את זה וירטואלית ויחסית זמן קצר אחרי הלידה.
גם לי עשו מסיבה כזו, ואני גם יודעת (בודאות) שנאסף כסף, סביב ה-500 ש״ח.
אחרי המסיבה שלחתי הודעה לזו שארגנה ואמרתי תודה רבה על הארגון וכו׳. ציפיתי שהיא תשאל אותי לגבי המתנה ואיך להעביר לי אותה, אבל היא לא. אוקיי, הנחתי שזה יגיע בהמשך, בטח תוך כמה ימים.
עברו כבר כמה שבועות טובים - וכלום. הבחורה מקסימה, אין לי ספק שזה לא מכוונה רעה כלשהי והיא פשוט שכחה. כולנו בני אדם.
אבל זה מציב אותי במצב לא נעים... זה בכל זאת סכום כסף לא מבוטל, וגם מצד החברים - הם תרמו אותו כדי שיגיע אליי. הייתי מאוד מתבאסת אם הייתי נותנת כסף למתנה ללידה למישהי והוא בסוף לא היה מגיע אליה מסיבה שפשוט שכחו לתת לה.
מצד שני, ממש ממש לא נעים לי לפנות לאותה בחורה וכאילו לבקש את זה. ולחכות שהיא תיזכר בעצמה - אם לא זכרה סמוך למסיבה בטח שלא תיזכר עכשיו. היא כנראה חושבת שכבר העבירה לי וזה בכלל לא במחשבות שלה.
חשבתי לחכות עד שנחזור לעבודה, ואולי פנים מול פנים ובחיוך יהיה לי יותר קל להזכיר את זה באגביות, אבל אני לא יודעת אם נחזור למשרד בסוף חופשת הלידה שלי ונראה לי שלא כזה כדאי לחכות עם זה לעוד כמה חודשים כי אז בכלל היא תשכח מזה לגמרי.
אנחנו לא בקשר סתם ככה בוואטסאפ נניח, אז אם אני עכשיו אפנה אליה זה יהיה ברור שזה למטרה מסויימת ולא סתם כדי לשאול מה שלומה. ושוב - קצת לא נעים לי לבקש בצורה ישירה (למרות שזה כסף שנאסף עבורי מלכתחילה).
מה לדעתכם כדאי לי לעשות?
. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות