במשך שנים חמותי היתה מכינה לנו שניצלים/קציצות/קבב זה מה שבעלי רגיל מהבית זה מה שהילדים רגילים מקטנות..
הילדים אוהבים בעיקר שניצלים וחמותי קצת התעייפה מלהכין לכולם ( מובן לגמרי מכינה לכולם) והיא די מקטרת אבל לא נותנת שנעזור לה בקיצור התחלתי להכין לנו בעצמי..
היא עוד לא קלטה לגמרי שאני מכינה ואצלה מה שמכניס לראש את השינוי זה העניין של ההרגל וההתמדה
כמו שבהתחלה היתה מבשלת צהרים כל יום לכולם ואני באתי הכלה המוזרה שמתעקשת לבשל לעצמנו ( יש לי גיסה שאפילו לא היה לה תנור בבית ועד שלא עזבו את העיר היו אוכלים כל יום אצל חמותי עם כל הילדים) אבל כשהיא ראתה שאנחנו לא באעם לאכול אצלה ביומיום היא הפנימה שלא צריך לבשל לנו.
אז כבר חודש וחצי בערך אני מכינה לנו באוםן קבוע גם בימי שישי והבעיה שבאמת חייבת להתמיד בזה כדי שהיא תקלוט שאנחנו לא אוכלים אצלה עכשיו בחופש זה נורא מאתגר לבשל עם הילדים כי כל דבר לוקח כפול זמן ופי שמונים לכלוך וביום שישי זה די סיוט.
אז מבחינתי לוותר על השניצלים של שישי ולהכין במקום פסטה עם טבעול אבל אז לבעלי אין מה לאכול ואם אני אשלח אותו לאמא שלו שיאכל שם ברור שתהיה גם זליגה של הילדים כי אנחנו גרים צמוד ועד שהרגלתי את חמותי שאני מכינה הכל יהרס.. אז אני לא יודעת מה לעשות אם לשחרר את זה ואחרי החופש שוב להכניס להרגל שאני רוצה או להמשיך ולהיות עיקבית..
לא תמיד בעלי נמצא בימי שישי למרות שבחופש הוא משתדל ממש כן להיות.
בטוחה שזה תרם לכם