הרבה זמן שלא הייתי כאן!!
טוב אז ככה..
אחים של בעלי גרים ביישוב שלנו והשבת חמי וחמותי באים לשמור על הילדים של אח אחד ולוקחים גם ילדים של אחות מיישוב אחר כי ההורים נוסעים לחופש.
ידעתי ממזמן שהם באים ולמרות שיש יום הולדת לאבא שלי קבענו לחגוג לו בזמן אחר כדי להישאר ביישוב בשבילם( איכשהו יצא שכל פעם שבאו לפה היינו במקום אחר🤦) אממה.. הבת של האחות צריכה בידוד(לא מאמינה שחזרנו לזה) ומכיוון שהיא צריכה להיות פה אז הוחלט שחמי וחמותי יסיעו אותה ליישוב לבד ויקחו אותה לאח שנמצא פה(שכולם אצלו חלו כבר בקורונה) והיא תשהה אצלם בשבת בלי חמי וחמותי ובלי האחים שלה שיהיו עם חמי וחמותי..
ופה זה מסתבך..
אנחנו היינו צריכים לאכול עם חמי וחמותי בסעודה אחת אבל..
אני חוששת וכבר אמרנו להם שלא בטוח נבוא.
הבעיה היא שגם חמי וחמותי מסיעים אותה ואני לא בטוחה שישמרו על מסכות וזה גם אוטו קטן.. הנסיעה לפחות חצי שעה.
וגם במידה והיא חלתה בקורונה וכמובן שאנחנו עוד לא יודעים אז יש מצב שהדביקה את אחד האחים שלה.. ואם נשהה איתו בשבת אולי הוא ידביק אותנו???!?!
יש מצב שאני סתם נלחצת אבל..
מה הייתן עושות?
לא נעים לי לבטל מצד אחד אבל מצד שני רוצה לשמור על הבריאות שלי ושל המשפחה שלי.. מה גם שלא יודעים שהשקעתי ונשארתי שבת בשבילם למרות שיש יום הולדת לאבא שלי ולמרות הקושי נשארתי ולא באלי שיתבאסו עלי.. אוף באמת שלא יודעת מה לעשות..
וגם.. ממש לא באלי לאכזב את בעלי. לא באלי שהוא יתבאס.. כאילו עד שנשארנו שבת שהם גם פה אז לא נאכל איתם?!?
מה עושים?

)