1. כמה זמן אחרי הלידה צריך ללכת לטיפת חלב? זה חייב להיות בקופה שאני ובעלי מבוטחים בה או יכול להיות גם בקופה של ההורים שלי שיותר קרובה אליהם?
2. כמה זה קריטי לכבס את הדברים לתינוק באבקת כביסה לתינוקות? יש עניין לקנות במיוחד?
3. עיסוי פרינאום- התחלתי והפסקתי, לא התמדתי בכלל... האזור שם ממש לא גמיש אצלי, אם אני אמשיך עכשיו לכמה ימים בודדים עד הלידה, זה בכלל ישפיע משהו?
4. יש לי כח וזמן, אני לא יודעת מתי אלד, אבל זה לא יהיה עוד נצח. מה כדאי לי לעשות בזמן הזה? חוץ מלכבס את הדברים לתינוק, להתפלל, לנוח, לדאוג שהכיור והסל כביסה לא יעלו על גדותיהם
תנו טיפים לדברים שאם אני אעשה עכשיו זה יקל עלי אחר כך. בהתחשב בעובדה שבימים הראשונים אני אהיה אצל אמא.5. פרנטל בסוף ההריון ובהנקה. כתוב עליו שהוא לנשים הרות ומניקות, באמת צריך לקחת בהנקה? ובשלב הזה של ההריון שהעובר כבר מפותח ומושלם, צריך? אם אני מפסיקה אז לקחת ברזל לבד בינתיים?
6. שאלה לנשים בלבד (לא שכל השאר לא
)- הכנסתי אצבעות ומיששתי את צוואר הרחם והוא רך רך רך, אם פעם הוא היה נע בין קצה של אף לשפתיים, עכשיו זה הרגיש יותר כמו ג'לי (וגם לא באמת היה צוואר, זה פשוט היה הסוף של הנרתיק, בלי צורה או פתח שיכולתי להרגיש, מאוד שונה ממה שהיה פעם). הפקק הרירי יצא. זה מעיד על משהו או לא בכלל?
) אז עד לתשובה של הרב התנהגנו כאילו אנחנו אסורים וזה עזר לרענן את הזיכרון...