ארבעה חודשים אחרי לידה וסוף סוף גיליתי למה קשה לי להיות מסודרת!!
זה בגלל עניין המוקצה בשבת 😵
תגלית מפתיעה.
יש תיק עגלה קבוע באוטו או על העגלה בחובה הבניין (אף פעם לא בבית) יש בתוכו כל מה שצריך ליציאה מהבית עם תינוק וילדים (כולל נשנושים בקבוק מים קטן וכו')
ובכל זאת אך פעם לא הצלחתי להיות מאורגנת בעיקר עם המסמכים. תמיד תמיד חסר לי משהו:
ת.ז
כרטיס קופח
פנקס חיסונים
קבלות על החלפות (ששמרתי במיוחד כדי להחליף)
כל פעם משהו אחר...
המרגיז זה להגיע למקומות שבסה"כ כל מה שהיה צריך להביא זה איזה תעודה אחת מסויימת ואני מגיעה ו...אין.
נגיד בלשכת התעסוקה באתי בלי ת.ז אחרי שאמרו לי 3 פעמים שחייבים.
ביום יום אני לא צריכה ארנק יש לי כרטיס אשראי ורישיון נהיגה ושטר מזומן בפלאפון ושלום.
אז התחלתי להשאיר את הארנק בתיק עגלה.
והשבוע שוב הייתי צריכה ואני מתארגנת בבית ובראש שלי זה אמור להיות בתיק עגלה וזה לא שם...
ואז סוף סוף נפל לי האסימון שזה לא שם כי אנחנו מוציאים לפני שבת ומניחים בהיסח הדעת איפשהו (אין לי מושג בכלל אם מעלים הביתה או משאירים באוטו)
ככה אגב איבדתי גם 1000 שקל שההורים נתנו לי מתנה שניה לפני שבת, בהתחלה שמתי במקום בטוח כי אני מכירה את עצמי אחרי לידה ואז אחרי שניה נזכרתי שצריך להוציא לפני שבת ואז בהיסח הדעת שמתי במקום אחר (מצאנו את זה ב"ה לא מזמן)
בקיצור, איך אתן מארגנות את הדברים? יש תיק נפרד לתינוק ותיק נפרד למסמכים? תיק נפרד ליום חול ותיק לשבת ללא מוקצה? תיק עגלה ותיק לאמא בנפרד?
הבו טיפים...
את ההערות אני מסננת מזמן, אבל בשבילי רוצה להיות יותר מאורגנת. זה ממש קשה ככה שתמיד דווקא המסמך הכי חשוב לא נמצא והופ תאלתרי עם תינוק, בלחץ זמן ונודניקיות של האחים שנגררים איתי לסידורים.
אה, ואין אפשרות לוודא שאני יודעת איפה המסמך באוטו תוך כדי ההתארגנות המוקדמת.
היציאה היא חד כיוונית. ירדתי, אין דרך חזרה.
. גם המפתחות מחוברים אליו. הפלאפון נכנס לשם בעת הצורך).
), ומצד שני גם עם רצועת נשיאה שאפשר לקחת אותו בפני עצמו.