לפני שנה ילדתי בת בכורה מהממת אחרי הריון זוועתי עם היפרמזיס תשע חודשים שכבתי במיטה מקיאה מתעלפת לא אוכלת לא שותה מלא אישפוזים אינפוזיות ודלקות נכנסתי להריון על מניעה ככה שלא הייתי מוכנה והכל נפל עלי בהפתעה לקח זמן עד שהבנתי שמשהו לא בסדר ועד שהתחלנו לטפל המצב שלי כבר ממש הדרדר ותרופות רגילות לא השפיעו מה שגרם לגוף שלי להיות חלש לכל אורך ההריון (אגב קרדיט לפורום כאן גיליתי שיש מצב שקוראים לו הקאות יתר ושזה לא נורמלי)
בכל אופן כל תקופת ההריון הייתי בדיכאון נוראי מבחורה שמחה ועליזה נהפכתי שניה אחרי החתונה לצל של אדם ואני מרגישה שאני עדיין לא מסוגלת להתגבר על הטראומה ההיא עדיין מרגישה את הכאב שחתך לי את הלב אז שכל יום לא נגמר ושזה ימשך לנצח
רציתי לשאול פה בנות עם נסיון עם היפרמזיס איך ממשיכים הלאה? איך מגיעים בכלל למצב שמוכנים לעוד הריון?
סליחה עם יצא קצת מבולבל ותודה לכן על מי שאתן התעודדתי המון בתקופת ההריון מקריאה פה לראות שאני לא היחידה

) והילדונת נשארה ממש עד הסוף ונרדמה ברגע שהשכבתי אותה, שזה היה כיף. הבנים נשארו לומר שיר השירים אחר כך. שניים הלכו אחר כך לישון (כדי להתעורר מאזעקה שעתיים לאחר מכן🥴) ושניים אחרים נשארו ערים כמעט כל הלילה🤭 (והפסידו סעודת בוקר, שלאחד מהם זה לא בא בטוב, אבל בסוף הוא התגבר על זה...)